Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Bini napisal:

Pri meni je že prispelo nacionalno opozorilo o močnem vetru do 140 km/h. 😲 

Kdo pravi, da ne deluje.... :ouje:

Pri meni tudi. Sredi kosila v restavraciji, ko je začel alarm na telefonu. 😄

Vsi so gledali, za kaj se gre. Zanimivo pa je, da sva z ženo , ki sva na Telemachu, dobila istočasno obvestilo, sin in hči pa, ki sta na A1 pa sploh ne. Najbrž ga bodo dobili jutri.😄

Popravljeno od Alex

Napisano

ko vidiš, da cca.80kg oprema za agility poleti cca.50m in preskoči 1,20m ograjo (na sliki je to iz leve strani na desno), ki jo pri tem ne poškoduje, potem si zamisliš sunek vetra in to na Gorenjskem....kr na hard :)

null

image.png

Napisano

Pri nas je tak 2-3 leti nazaj rastlinjak preskočil 2m visoko živo mejo in letel po cesti ca. 100m.

Tam ga je nekdo vlovil in odvlekel v stransko ulico.

Napisano

Trampolin so pa našli zagozden v ograjo na AC tam, kjer je letališče Lesce. Sreča, da ni v nobenega priletel.

33112_1.png

Napisano

Jp, vse te stvari so zelo nevarne za okolico, zato pa vedno opozarjajo vremenarji na te stvari, da jih dodatno pritrdite ali pospravite, če se le da.... :nevem:

Napisano

... sploh pa za unga, ki se je ravno takrat odločil, da bo skakal po trampolinu... Aladin je imel letečo preprogo za okrog se prevažat, sosedov tamal Mihec pa leteči trampolin.

p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

,.. ... ... ... ...

... ... ... ... ...

p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni.

Priprave na 1. april?

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Danes na lastni koži (denarnici) izkusil, da je pri poganjalcu bolje neke zadeve preventivno oz. vsaj pravočasno menjati, ker kasneje je škoda večja in posledično strošek, npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike. Gre pa za mojega Oslička (stari mini MTB), ki ga imam bolj za grde terene pa tudi za kakšen skok do trgovine in mi je vsak strošek odveč, haha.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 11 minutami je Z M A J napisal:

npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike

3-4 verige, če so menjane do 0.7 mm po Uniorjevem ključu, pa je piramida fuč.

Če pa peteraš pa res grd ob prvi ketni.

Napisano

Veriga je bila menda 3x bolj raztegnjena kot naj bi bila v tolerancah (teh 0,75), preskakovat mi je sicer začela šele pred kratkim. Kakorkoli, zdaj bo tole za nekaj časa mir z Osličkom, haha

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Pa pazi.

Ker jaz na svojem gonim večinoma v breg, sem moral hkrati s piramito še menjati tamali zobnik na gonilki.

Na srečo imam dovolj dobro, sa se ga je dalo dobit. 

Če ti stara zdaj preskakuje, bi nova te zdavnaj. Ker stara je sedla v zbrušene utore.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Veriga je bila menda 3x bolj raztegnjena kot naj bi bila v tolerancah 

Vidiš. Prišparal si 3 verige, zato ne jokat zarad ene kasete. Razen če kaseta ni XTR ali kaj podobnega.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.