Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Drug teden pa v slu?bo.... po enmu mesecu dopusta. :blush: Bi ?e kar bil doma. :blush:

a dej ga srat, kaj ne pove? :hudicek:

@m?k: ?e dobr, da ma? sre?o, ker bi lahko mimgrede na kaki urgenci le?al :zvizga:

33112_1.png

Napisano
Napisano

Tole pa poseka vse.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

za?el sem se potegovati za jamra?a leta...

...

00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion....

Ponedeljek Medvode -Rovinj-Medvode

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Pa ?eno spe ni? hopa cupa.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sam ?e dans mam fraj (Krvodajalsko grem obiskat ?e 15.), pa ju3 spet v delovno okolje! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

za?el sem se potegovati za jamra?a leta...

- petek Buda - Medvode, pridem dam 22:00 obleko dol, delavske gate gor, zahakljam prikolico in za Rovinj

prihod 01:30

- sobota kava 08:00 ter cel dan podiranje prikolice,

- sobota 15:00 po? prikolica prestavljena k obali

- sobota 16:00 ves podenj, baldahin, kovinski gadafi v avt. prikolico in na pranje - tam vse ven in ?e enkrat notri

- sobota 17:30 pucanje in priprava po? prikolice za zadnje dni na obali, ter da se jo zahakla in odpelje

- sobota 18:00 kurc gleda zdravnike in hrbet grem plavat, ne morem ve?

- sobota 22:00 po moje me je zmanjkal....

Nedelja 07:30 mulca o?i o?i...a o?i se ne more niti premaknit.....bom napisu samo peezda pa em?o

Nedelja 08:00 - 15:00 prelaganje v mukah sem in tja

Nedelja 16:00 odhod s kramo v avt. prikolici - ?eh style.... :D

Nedelja 19:00 doma se seveda u??ije, v de?ju pospravljam vse iz prikolice

Nedelja 20:00 v nalivu in vetru nalagam vse dile in ?karpnike v prikolice, ki so le?ali po preureditvi vrta, na nebu xenonske strele, svetlo kot podnevi

Nedelja 23:00 - 0:00 pucam papirje in zlagam stro?ke s potovanj za firmo

Nedelja 00:00-00:30 pucam mazda forum..... :glare:

00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion....

Jebemti tak popis dogodkov,..kje je pa najino sre?anje na AC???? :angry2::angry2:

:P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

A jbg, sej mam v kratkem servis pa bojo porihtal :D In ja js sm bla, ?e se ?e tko nisva sre?ala sva se pa vsaj na cesti :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

glih kar sm peljal audija TT z 180 KM, pa sm bil kr razvocaran nad pospeski. avto naj bil imel 109 000 km sam je bil ful bolj razturan kot moj ki jih ima 90 000. skratka kanta ki jo ne bi imel.

www.trziskisladoled.si

Napisano

glih kar sm peljal audija TT z 180 KM, pa sm bil kr razvocaran nad pospeski. avto naj bil imel 109 000 km sam je bil ful bolj razturan kot moj ki jih ima 90 000. skratka kanta ki jo ne bi imel.

Probaj dobiti 225 konjskega quattro...stroj do amena, sem kar nekaj prevozil z njim :bravo: , ta stari model je ?e dosti poceni, samo dobrega dobiti...to je vpra?anje...itak pa mora biti cabrio...druga?e je brezveze :bravo:

Napisano

?e spet ve? k 12 ur v slu?bi,..pol jih je zbolel, dons je ?e ?ef zbolu, tko da adijo pamet, dela pa tok da se vn ne vidmo, pol smo mel ?e ?talo z dobaviteljem in smo ostal brez celga naro?ila, ker je na mojem biv?em delovnem mestu o?itno en idiot napol slep, ?e dobr da mam veze i poznanstva, da smo vsaj robo dobil,..pa ?e tko sm zmedena da ne vem kje mam glavo, pa sm ?e misla da me je minil, zdj k sm pa nazaj z dopusta (?e temu sploh loh re?emo dopust) me je pa spet tok zamedl da adijo pamet :blush:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

No vsak dan bol?,..dons sm bla ?e do pol devetih zve?er v slu?bi, jutr bo pa sploh odklop, in mi pomojem ne ka?e n? kej bol?. ?e dobr, da si mam vsaj na kom u?ke za spo?it :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

sestra je vzela 6-ko, in pride nazaj s celo desno stran podrajsano...

to pa ni dobr...AC Tomc vabi...

www.trziskisladoled.si

Napisano

danes grem na pogreb mojega prvega tesarskega mojstra, s katerim sem delav in biv vzet v uk. nau?il me je marsikaj in mi je biv dober prijatel.

njegova ?elja pa je bila, da na njegov grob ne nosi cvetja in sve?, ampak se enkat na leto spomnin nanj in mu prinesem na grob plo?evinko piva, na spodnji strani naredim luknjico in ga postavim na njegov grob.

jo?e po?ivaj u miru

Napisano

evo "remek-delo" by my sister

(ne vid se tok, ker blesci ampak je cel bok podrajsan z zadnjo feltno vred) :rispekt:

post-49-1316676537_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

(ne vid se tok, ker blesci ampak je cel bok podrajsan z zadnjo feltno vred) :rispekt:

hmm

velik avto ma? :(

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Daj od sestre sliko gor, da jo okregamo

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

sej je znana za take podpise na avtih...nimas kaj

bom dal popravt, ko bo cas...anze raztura (hvala juresu zanjga) tako da bo spet kot nov :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Pomoje se je Labi malo napil, zdej pa je vsega kriva sestra (ki ne obstaja), hehe! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

zanimivo je to, da vedno rata desni kot/bok....mislim nasploh pri zenskah je desni del avta problem...slabo ocenjujejo prostor al ka pa vem...

skratka ne sekiram se prevec (se vid, da ni prvic...pa tud zadnjic ne bo :) )

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.