Skoči na vsebino

Riž

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 289
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Sam teta tud ni slaba. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sam teta tud ni slaba. :D

Kokr vidm ji iz gat neke kocine poganajo! :P

Men avto grozno izgleda, pa ?e rumene barve nisem lih lubitelj! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

poseg vsekakor ala jim vera, da se spravjo, samo izpade nesorazmerno, prevelike sprednje lu?i, pre?irok odbija?, ipd... barva... nja, ?e se ?e gre? extreme, se jih pejd do konca :)

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Od uzadi tistile oran?ni smernik, fuj! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zadaj bi lahko kake mazdine lu?i uporabil ?e ?e

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Men pa spredi na Pugija Coupe 406 izgleda

34910_1.png

Napisano

prednji odbija? je fuj! Kar se pa felg ti?e te zlo pa?ejo na F-ko. Druga? je pa edn izmed najlep?ih stylingov tale, ki ga je ?e Ploki enkrat prlimu pod temo "lepe Mazde"

Objavljena slika

Napisano

he he pa od cosforda zadni ?ank :vskalo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Sam odbija?e so zamenal, glih tist kar dobr zgleda, keri idijoti, litke so pa tud krneki.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Te emisije so kot navedeno računane na življenjski cikel. Kaj je mišljeno pod življenjski cikel ?, nikjer nisem opazil, nimam pa namena študirati teh 80 strani. Ali je to npr. za obdobje 10 let, ali je to npr. za 100.000 km, kako so to sploh testirali, da so dobili povprečne podatke na km ? Kdaj se npr. izenači BEV in ICE, ker največji problem BEV je začetno proizvodno onesnaženje zaradi baterije, ki je bistveno višje od proizvodnje ICE...  
    • Cela zgodba iz te nesreče. Kaj naj bi se doseglo s tem, da tole ni bila naključna nesreča? Svašta. Saj je samo slovenska predsednica, nič več. Oseba pred prvim spremljevalnim vozilom je panično odreagirala in to je to. Če bi bili vsi privezani, poškodb skoraj ne bi bilo, kot je rekel Brglez.   Jaz sem še rekel, da bi šel po tistem, ko je povedala, da ni bila pripeta, na vrata predsedniške palače nalepiti tistega pasavčka, ki ga imajo v vrtcih in šolah za tamale, da jih učijo naj bodo pripeti. 🤣   Drugo vprašanje je pa, če je res treba čez tunele tako noreti. Kot sem rekel, saj so samo slovenski politiki. Možnost nekega atentata v tunelu je po moje dosti manjša. Če je pa res huda nuja, naj se pa v helikopter spravijo. Če lahko Čehe in vso ostalo gamad iz hribov ZASTONJ vozimo vsak dan, bo pa tudi za tole kompanijo dobro. Če pa mislijo, da jih bodo res za vsakim vogalom pospravili, naj pa doma ali pa v bunkerju ostanejo.
    • To si imel kar smolo. Verjetno si polnil na lokaciji in v času, ko je vse "delalo" na polno in lokalni trafo ni zmogel več kot to. Sicer polnilnice kar dajo od sebe toliko, kolikor so deklarirane. Nižanje polnilne moči v praksi zaznaš šele takrat, ko je posamezna lokacija polna ozr. blizu svoje meje. Npr. Tesla v Kopru je v poletni sezoni katastrofa, ker ko se 20 avtomobilov priklopi na vse razpoložljive priključke, dobi posamezen avto samo še kakšnih 40 kW ... In tako bo vse dokler ne bodo nadgradili trafo postaje ... 
    • Glede na to, da je Ford bolj igračka, smo mu priskrbeli še ustrezne predpražnike...    
    • In še to je študija vzela za primerjavo ICE bencinarje. Ker če bi dizle, ki so kompleksnejši in bolj onesnažujejo tekom uporabe, bi bil rezultat ICE zelo verjetno kar dvakratnik dobljenih številk ... #sampovem
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.