Ja sej zato sem mu predlagal pravi avto z 2.5l motorjem in ne pokusnega X-a, ker je prav, da ve kaj je najboljša izbira. Ti bi formašom predlagal vse kar imaš ti ne glede na to, da ni najboljša izbira.
Naj uganem, rdeča Mazda 6 dizel in CX30 X motor sta daleč najboljše kar je Mazda kdaj naredila.
A si šel mogoče na testno vožnjo z g140? Nisi ane, prosim pojdi, pa napiši pošten review tukaj. Jz sem Xa testiral in razlika je opazna.
Pogi pa kar nadaljuje z šovom.💪 Toliko dogajanja, kot ga je bilo v današnji eni etapi, ni bilo v celem giru in dirki po Sloveniji skupaj. Do tega pa pride takrat , ko so zbrani res N °1 na kupu.
Se že veselim letošnjega Toura.
Za tega konkretnega ti lahko povem, da je precej spraskan. Saj mogoče je tehnično v redu, ampak prask in precej. Zunaj in notri. Tudi sedeži niso čisti, nekaj je tudi špricnilo po avtu (kokakola?) ... skratka - kolikor je po eni strani vabljiv, gre za motor pred posodobitvijo, sploh pa je bila zame ovira, da sem imel občutek, da na avto res niso pazili. Aja, pa psa so vozili notri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.