Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Heh, M performance, manjka samo še (ali pa se ga ne vidi) kakšen tuji grb ali zastava kot obesek na ogledalu. Ker takšnile ponavadi to imajo gor, pa nimam sicer nič proti nikomur, če dajo mir.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 21 minutami je Matick napisal:

Mene bl zanima zakaj so tem primitivcem na slikah zameglil face, dajmo pokazat face. Policaj bi tud samo na gas mogu pohodt k so se mu pred avto nasral

Joj kak bi mamice jokale.... 😩😉

Napisano

Klimo bi tudi mogl vrnt.

Kot zanimivost, je pa Hyundai dal v Tucsona 2024 spet fizicne gumbe za klimo. No, sej prej tudi niso imeli glih na ekranu, ampak je bilo na dotik, zj je pa za prtisnt

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
WWW.24UR.COM

Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United...

Napisano

Sodelavka gre sredi maja za en teden v Ameriko. In jaz prav opazno že od Novega leta naprej (od kar je kupila karto) prebiram take članke...

Nisem zloben!

Mogoče malo nesramen..

Ampak čisto malo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 25 minutami je Slivka napisal:

Sodelavka gre sredi maja za en teden v Ameriko. In jaz prav opazno že od Novega leta naprej (od kar je kupila karto) prebiram take članke...

Nisem zloben!

Mogoče malo nesramen..

Ampak čisto malo...

Nevoščljivost NI ena od krščanskih vrlin.

Napisano

1.) Nisem ravno nevoščljiv, naj potuje, kamor ji paše, saj tudi jaz potujem, kamor meni paše...

2.) Od kod ti ideja, da sem vrli krščanin?

serviser.gif

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

2.) Od kod ti ideja, da sem vrli krščanin?

Ne ga kregat, je pozabil kolk otrok maš.

Fak, spet sem kandidat za lopato. 😁

33112_1.png

Napisano
pred 47 minutami je Boss napisal:

Če mu še sneg nacopraš in Fuckswagen omeniš, potem imaš (lopatni) uspeh zagotovljen.

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

?

In kaj je želel umetnik s tem povedat?

pred 4 urami je Z M A J napisal:

Če mu še sneg nacopraš in Fuckswagen omeniš, potem imaš (lopatni) uspeh zagotovljen.

Na koncu bosta oba dobila kakšen lopatni pokal. Bo z lopato pokalo... Ker sneži danes že cel dan, tako mrzlo pa ni bilo že vsaj tri mesece. A mi vidva res kaj nacopravata? 

S FucksWagnom se pa tudi krasno zastopiva. Ker je parkiran v garaži, ne dela nobenih težav...

serviser.gif

Napisano

A vidva kaj coprata danes?

IMG_20240309_082039682.jpg

Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo...

• Haha 1
  • Začuden 4
  • Jezen 1

serviser.gif

Napisano

Ljubljanski biznismeni bi že s kartico pa rolico tle klečali, ker bi mislil, da je neki druzga 😅

• Haha 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 23 urami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United...

Z njimi in Boeingom 777 sem letel San Francisco - Frankfurt.

U pje. Nekdo zimske gume gor dajal, pa ni moment ključa uporabil. 😆

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

A vidva kaj coprata danes?

IMG_20240309_082039682.jpg

Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo...

Ma ej fak, za Kranjsko Goro je bil mišljen pa sem nekje zajebal. Sorry

33112_1.png

Napisano

Poglejte tele nore akrobacije z žogo na namiznoteniškem poligonu, heh

Napisano

14.000 športnikov in športnic bo 15 dni v Olimpijski vasi imelo na razpolago 300.000 kondomov.

Če sem jaz prav računal, bo vsak "par" lahko porabil 3 kondome na dan. A bodo počeli še kaj drugega al bodo samo...

Glede na to, da so nekateri že poročeni... Al bodo varali na polno al bodo pa drugi toliko večkrat seksali...

Da na koncu dobiš občutek, da bo olimpijada v seksanju...

• Všeč 1
  • Haha 3

serviser.gif

Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Četrtina prebivalcev v Sloveniji je okužena z bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča raka na želodcu. Kar 80 odstotkov okuženih je brez simptomov. Stroka pa je presenečena nad slabim odzivom na program...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tole kar bom napisal mislim pa zelo resno!  Se ti iskreno opravičujem, da si moj zapis tako resno vzel, saj smo se par postov hecali pa sem samo v šali dodal tisto bedarijo, oprosti za neslano šalo.... 😥
    • Možakar je videl pijanega mulca, ki se baše v avto in mu je hotel preprečit, da se pijan odpelje na cesto - pa ga je policija kaznovala...   POLICISTI NEUPRAVIČENO KAZNOVALI SEŽANCA? Udaril pijanega 27-letnika, ko mu je skušal preprečiti vožnjo WWW.REGIONALGORISKA.SI O tem, kar se je zgodilo v sežanskem gostinskem lokalu, so se vžgale polemike v javnosti in na...  
    • Sm kmet an s hribu doma, pei...   Vem, da je mrskdo taprau prasc za volanom, an lohkor, de je kšn tud podiujau... Če ne, so moral met pa koline, sam to je dobr edin še za kšn golaž, pa še to bl tko...       Na vipavski hitri cesti včeraj promet oviral... divji prašič - Robin WWW.ROBIN.SI Na vipavski hitri cesti so včeraj policisti zabeležili več vozil poškodovanih zaradi povožene divjadi. V nedeljo zvečer, okrog 19.30, so novogoriški policisti p  
    • A bi vidva rada kakšno lopato srečala?   Leta 2026 je mogoče nekaj izbire, nikakor pa ne ogromno.  Leta 2023, ko smo pa mi iskali, sta bila pa na izbiro samo dva, ki sta vsaj približno ustrezala našim zahtevam in željam, pa še tu je bilo treba sprejeti precej kompromisov. Ta dva sta bila pa Ford Tourneo Connect L2 AWD in VW Caddy 5 Maxi 2.0 TDI 4M - v bistvu enaki vozili, ki prideta z istega tekočega traku...     Kar se pa otrok tiče - župnik zapovedal? Mi župnika nimamo že kakšnih 35 let, tudi sosednje župnišče je prazno že ... ... niti ne vem koliko časa, naša župnija pa je ukinjena in mislim, da sosednja tudi. Prvo župnišče je skoraj 20 km daleč - pa še to je nek kaštron, hoče biti nek pesnik, tako da z njim nimam kaj dosti stika, se pa vztrajno trudim, da bi ga imel še manj... Mi je pa zanimivo, kako me takoj vsi v cerkev podijo, ko zvejo, da imam kakšnega otroka več, kot si ljudje mislijo, da bi jih moral imeti. Pa kaj koji kurac koga motijo moji otroci? Se jaz komu utikam, da je slab jebač, ker ima samo enega ali dva otroka? Z ženo sva si že v štartu želela malo več otrok, zato sva že hišo pri obnovi oblikovala tako, da je temu primerna. In kaj koji kurac koga briga, zakaj sva se odločila za šest otrok? In koji kurac si ti, @Bini, da boš pa ti določal, koliko otrok bi že v štartu bilo pravilno, da bi jih imel? Z ženo se raje jebeva v postelji, kot pa da bi se jebala preko odvetnikov za ločitev. Je to problem? In, če bi se z ženo prej srečala, bi imela tudi sedmega otroka. Je to problem? Saj jih ne rihtaš ti, saj jih ne financiraš ti, kaj koji kurac te briga, koliko jih imam? Pa če bi jih imel 12, kaj te briga. Tudi jaz se ne utikam, ko ljudje cucke nosijo v torbah in jih vozijo v vozičkih. In sem tiho, čeprav me moti, ko ljudje s psi gredo v trgovske centre. Če jim je to všeč, naj pa imajo pse namesto otrok. In ti, @Bini, si očitno veliko v cerkvi, ker veš, koliko otrok župnik zapoveduje. Začni jih delat, da ne boš končal v peklu. Pa pohiti k spovedi, da te prej ne srečam, pa boš pred svetim Petrom prej kot se boš spravil z Bogom...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.