g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 9 urami je NevLado napisal: Hvala ovca, daj mi povej kaj naj ženi kupim za drugi avto z budgetom 15k in moram vzet lizing/kredit Kliota dobiš za 16k z boljšo opremo kot se polovica vw/audi/bmw vozi naokoli Bomo skupaj beee Ok, ampak a bo ženi všeč gledat to pred bajto? 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 8 urami je FuManchu napisal: Jaz bi svoji tole, če bi moral za ta denar https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21352939&display=Honda CR-V A ti to resno? Za trinajst let star voz 12.000€? Mislim, ker za 15.000 dobiš popolnoma novega Cliota, pa Stonica, pa kakšen i10, tudi Corso in Picanta pa še kaj bi se našlo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Pred eno uro je g.Wankel napisal: Ok, ampak a bo ženi všeč gledat to pred bajto? Če bo taprave barve, bo OK Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 41 minutami je Slivka napisal: A ti to resno? Za trinajst let star voz 12.000€? Mislim, ker za 15.000 dobiš popolnoma novega Cliota, pa Stonica, pa kakšen i10, tudi Corso in Picanta pa še kaj bi se našlo... Kar imej jih Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 40 minutami je FuManchu napisal: Kar imej jih A ti to resno? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 40 minutami je Bini napisal: Nima vsak denarja kot smeri.... Najbrž si mislil 'kot smeti'... Ja, res je, zato pa raje vozim 16 let starega BTjca kot pa tanartanovejšega Cliota... Oboje je enako zanesljivo, le da BTjca imam, za Cliota pa itak nimam denarja... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.