godlike Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) Kaj le ima Auto Club Europa na banner-ju: Popravljeno pred 5 urami od godlike 1 Citiraj
Alex Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 5 urami je Bini napisal: Vprašaj hrčke kako živijo pa ti bo jasno... Zadnjič,ko sem bil na koncertu smo šli b največji nakupovalni center v Zagrebu Vsi oblečeni po najnovejši modi, veliko prestižnih trgovin in prestižnih avtov v garažah. Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. 2 1 Citiraj
Jest Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Pred eno uro je Alex napisal: Zadnjič,ko sem bil na koncertu smo šli b največji nakupovalni center v Zagrebu Vsi oblečeni po najnovejši modi, veliko prestižnih trgovin in prestižnih avtov v garažah. Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. Pri nas pa po shopping centrih hodijo sami razcapanci, ki se pripeljejo v starih, rjastih kripah ane? 😝 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 9 minutami je Jest napisal: Pri nas pa po shopping centrih hodijo sami razcapanci, ki se pripeljejo v starih, rjastih kripah ane? 😝 Točno tako. Za kripe sicer ne vem, koliko so rjaste, ma sploh ženske imajo pa po večini vse razcapane srajce, razcapane hlače, razcapana krila, razcapane junferje, ... ... ... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 21 minutami je Slivka napisal: Točno tako. Za kripe sicer ne vem, koliko so rjaste, ma sploh ženske imajo pa po večini vse razcapane srajce, razcapane hlače, razcapana krila, razcapane junferje, ... ... ... Ne... temu se rece "najnovejša moda" ... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 10 minutami je Jest napisal: Ne... temu se rece "najnovejša moda" ... ... on tega ne ve, ker ma že stara moda. pred 1 uro je Alex napisal: Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. mhm, pa sosedova trava je tud bolj zelena... 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 17 minutami je Jest napisal: Ne... temu se rece "najnovejša moda" ... ... Samo problem je nato normalnega smrtnika prepričati,da je to najnovejša moda,če ta traja že dolga leta. Isto pri "trenerkah"...vse mule in mulci jih nosijo...zmeraj nonstop in vsepovsod Se sprasujem,le kaj "trenirajo"🤔...pa po moje niso športniki...po vsej verjetnosti samo denarja nimajo....tako pa pač bolj "fancy" izpade. In še se tega najde pri mladih in starih....superge k vsem oblačilom za vsako priložnost....kao neka moda...a v resnici imajo najbrž le en par ali dva,za res kvalitetne usnjene čevlje pa ni cvenka. Moje mnenje. Popravljeno pred 7 urami od skritikrt 2 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 7 minutami je Boss napisal: on tega ne ve, ker ma že stara moda. mhm, pa sosedova trava je tud bolj zelena... Dejansko je njihova trava vedno bolj zelena, medtem, ko je naša vedno bolj uvela. Še en mandat teh zadetkotov in bo vse rumeno.😉 Citiraj
Boss Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 minuto je Alex napisal: Dejansko je njihova trava vedno bolj zelena, medtem, ko je naša vedno bolj uvela. Še en mandat teh zadetkotov in bo vse rumeno.😉 Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven. Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car. 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 14 minutami je Boss napisal: Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven. Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car. V Rusijo? Mogoče kmalu ne bo več tako daleč ... Popravljeno pred 7 urami od Janez007 2 Citiraj
Boss Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 minuto je Janez007 napisal: V Rusijo? Pa sej obstaja še kaj drugega kot Rusija. Predvsem kaj bolj toplega. Ampak, je še nekaj časa do takrat pa še marsikaj se bo vmes spremenilo. Citiraj
Janez007 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 25 minutami je Boss napisal: Pa sej obstaja še kaj drugega kot Rusija. Predvsem kaj bolj toplega. Ampak, je še nekaj časa do takrat pa še marsikaj se bo vmes spremenilo. Se strinjam. Glede na teh slabih 6 desetletij se je okoli mene že tolk spremenilo, da tudi sam ne verjamem več v kakšno predvidljivo stalnost (2 državi, pozimi v Ljubljani praktično pozimi ni več snega, pojavili so se računalniki, pametni telefoni, AI, avtov ne znajo več delat, ...). Popravljeno pred 6 urami od Janez007 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 56 minutami je skritikrt napisal: Isto pri "trenerkah"...vse mule in mulci jih nosijo...zmeraj nonstop in vsepovsod Se sprasujem,le kaj "trenirajo"🤔...pa po moje niso športniki...po vsej verjetnosti samo denarja nimajo....tako pa pač bolj "fancy" izpade. Prav res ej. Vsako jutro vidim šolarje, vsi trenerkice in teniske, kot da gre direkt na uro športne vzgoje. Citiraj
Boss Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ja jebat ga, če ti je kaj v tolažbo, jih imaš pa danes bistveno več ljudi, ki so za luno, da o lunatikih sploh ne razpredam. Drugač pa ja, sem rojen v istem letu 5 mesecev za datumom pristanka na luni, tako da .... verjetno spadam med lunatike. Citiraj
Bini Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Pred eno uro je Boss napisal: Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven. Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car. Kanarci in Madeira so bili dobra destinacija pred covidom, polno švabov in angležev ter drugih EU..... 🤗😉 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Boss napisal: Ja jebat ga, če ti je kaj v tolažbo, jih imaš pa danes bistveno več ljudi, ki so za luno, da o lunatikih sploh ne razpredam. Drugač pa ja, sem rojen v istem letu 5 mesecev za datumom pristanka na luni, tako da .... verjetno spadam med lunatike. A so res pristali na Luni? Boss, na smeš na glas govoriti, te bodo uni modeli iz resni.ce začeli sodno preganjati. 😉 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 urami je Boss napisal: Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven. Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car. Meni je v penziji božansko. Vsak dan delam kar hočem, grem kamor hočem. Še da 100%saniram koleno, sem zmagal. Sedaj sem na recimo 75%. Sicer pa, ne skrbi zame, jaz sem preskrbljen. 😉 Bolj ne skrbi za ostale, ki še delajo. Ko je že govora o Italiji, gremo pa itak že skoraj vse kupovat čez. Se veliko bolj splača. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 1 minuto je Alex napisal: Ko je že govora o Italiji, gremo pa itak že skoraj vse kupovat čez. Se veliko bolj splača. Zakaj pa tja, če se na Hrvaškem cedita med in mleko? 🫣 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Ker pri letih, v katerih sva midva z @Alex, mleko in med nista več pomembna. Bolj naju zanima, kje se cedijo pivo in čevapčiči... Popravljeno pred 3 urami od Slivka 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 59 minutami je godlike napisal: Zakaj pa tja, če se na Hrvaškem cedita med in mleko? 🫣 Kdor spremlja ta forum dobro ve,da grem jaz južneje od Kolpe na vsakih deset let. Do Zagreba. Edino kak koncert in to je to. Tja ne hodim ,še manj pa bi tam živel. Nisem rekel, da se cedita med in mleko, le, da nas prehitevajo po desni. Začelo se je v zadnjih treh letih. Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Jaz pa imam tam žlahto in niso nas prehiteli. Daleč od tega. Tudi če greš v LJ je tam drugo stanje kot na sončni strani Trojan. Kaj šele na Goričkem. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 minutami je godlike napisal: Jaz pa imam tam žlahto in niso nas prehiteli. Daleč od tega. Tudi če greš v LJ je tam drugo stanje kot na sončni strani Trojan. Kaj šele na Goričkem. Evo,sem prilepil prospevek z "levega" medija,da ne bo Boss zopet kaj našel.😉 https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/hrvaska-se-po-visini-povprecne-place-priblizuje-sloveniji/758628 Upoštevati moramo,da so nekatere storitve in cene tam nižje, tako, da na koncu imajo že večjo kupno moč . Žlahira pravi eno ,realnost je pač takšna. To "nazadovanje" Slovenije se je začelo zadnja štiri leta. Vemo zakaj.😉 Citiraj
vzupan3 Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami pred 37 minutami je Alex napisal: Evo,sem prilepil prospevek z "levega" medija,da ne bo Boss zopet kaj našel.😉 https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/hrvaska-se-po-visini-povprecne-place-priblizuje-sloveniji/758628 Upoštevati moramo,da so nekatere storitve in cene tam nižje, tako, da na koncu imajo že večjo kupno moč . Žlahira pravi eno ,realnost je pač takšna. To "nazadovanje" Slovenije se je začelo zadnja štiri leta. Vemo zakaj.😉 Verjetno je najbolj relevantna primerjava BDP na prebivalca, kjer je Hrvaška še krepko za Slovenijo. Citiraj
Slivka Napisano pred 42 minutami Prijavi Napisano pred 42 minutami pred 50 minutami je godlike napisal: Jaz pa imam tam žlahto in niso nas prehiteli. Daleč od tega. ... ... ... ... ... Ja, pa so. No, vsaj njihovo zdravstvo nas je prehitelo. Že zdavnaj. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 39 minutami Prijavi Napisano pred 39 minutami Baje, da imajo penzije tudi zelo visoke.... 🫣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.