etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 12 urami je g.Wankel napisal: Svaka čast tistemu, ki se na žurnal24 prebije mimo oglasov do članka Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 minutami je etcho napisal: Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁 Pri meni je pa RTV Slo. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 26 minutami je Alex napisal: Pri meni je pa RTV Slo. A to gledaš 😳 😉 1 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 55 minutami je Bini napisal: A to gledaš 😳 😉 Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna. Non-Hollywood produkcija je super. Pred eno uro je Alex napisal: Pri meni je pa RTV Slo. Samo Nova24Tv? Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) 🫣😂🤣 Hec.... 😁 Popravljeno pred 1 uro od Bini Citiraj
Alex Napisano pred 57 minutami Prijavi Napisano pred 57 minutami pred 22 minutami je godlike napisal: Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna. Non-Hollywood produkcija je super. Samo Nova24Tv? Ne, ne gledam poročil sploh. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.