Slivka Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec https://www.dnevnik.si/mnenja/odprta-stran/bojkotirajmo-trgovine-hofer-2787720/ Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec Jaz v Hofer še v življenju nisem stopil. Tako bo tudi v bodoče. 1 Citiraj
Jest Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec pred 13 minutami je Alex napisal: Jaz v Hofer še v življenju nisem stopil. Tako bo tudi v bodoče. Seveda, ker denar raje neseš makaronarjem …. Ko jebe slovenske proizvajalce Glede članka pa… pomoje je malo napihnjen… Slovenski proizvajalci lahko prodajajo svoje izdelke tudi pod Hoferjevo blagovno znamk… kar se itak že sedaj dogaja… Po drugi strani pa… koliko brandov pa je sploh še slovenskih? Radenska, Union, Laško, Argeta, Kekec, Fructal, Cockta, Čokolešnik, Barcaffe,… 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec Hofer je eno navadno skladišče, čist po nesreči spremenjeno v trgovino. Notri se počutim bedno nekako v stilu "hurry up and buy", kar mi niti malo ni všeč. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 5 urami je Boss napisal: Hofer je eno navadno skladišče, čist po nesreči spremenjeno v trgovino. Notri se počutim bedno nekako v stilu "hurry up and buy", kar mi niti malo ni všeč. "Hofer je eno navadno skladišče". Se popolnoma strinjam. Prav tako je tudi IKEA. 1 Citiraj
Alex Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 7 urami je Jest napisal: Seveda, ker denar raje neseš makaronarjem …. Ko jebe slovenske proizvajalce Glede članka pa… pomoje je malo napihnjen… Slovenski proizvajalci lahko prodajajo svoje izdelke tudi pod Hoferjevo blagovno znamk… kar se itak že sedaj dogaja… Po drugi strani pa… koliko brandov pa je sploh še slovenskih? Radenska, Union, Laško, Argeta, Kekec, Fructal, Cockta, Čokolešnik, Barcaffe,… Zanimivo. 🤔 Sem mislil,da boš kupil cliota, ker je narejen v novem mestu. 😉Denar raje daš japončkom. Ko jebe slovenske proizvajalce.😉 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 5 urami je Alex napisal: Zanimivo. 🤔 Sem mislil,da boš kupil cliota, ker je narejen v novem mestu. 😉Denar raje daš japončkom. Ko jebe slovenske proizvajalce.😉 Mimogrede. Clio nikakor ni slovenski, ker fabrka ni slovenska. Profit iz Novega mesta gre za pokrivanje izgub tovarn v Franciji. 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 28 minutami je Mraušk Mčk napisal: Mimogrede. Clio nikakor ni slovenski, ker fabrka ni slovenska. Profit iz Novega mesta gre za pokrivanje izgub tovarn v Franciji. Profit gre v Francijo, to je res. Plače gredo pa Slovencem. In 'Slovencem' tudi... Torej na nek način podpiraš slovenske delavce, če kupiš Cliota... 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec Na tem forumu so me ob neki priložnosti usmerili na Nova20TV. Pa danes kliknem tja, da vidim, če najdem kaj zanimivega. In najdem tole: Just a moment... NOVA24TV.SI Kaj pa, če je vse res? 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 36 minutami je Slivka napisal: Na tem forumu so me ob neki priložnosti usmerili na Nova20TV. Pa danes kliknem tja, da vidim, če najdem kaj zanimivega. In najdem tole: Just a moment... NOVA24TV.SI Kaj pa, če je vse res? In, če je🤔 Citiraj
Alex Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal: Mimogrede. Clio nikakor ni slovenski, ker fabrka ni slovenska. Profit iz Novega mesta gre za pokrivanje izgub tovarn v Franciji. A profit od Hoferju gre pa kam? Pa od Lidla...😉 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 2 urama je Slivka napisal: Na tem forumu so me ob neki priložnosti usmerili na Nova20TV. Pa danes kliknem tja, da vidim, če najdem kaj zanimivega. In najdem tole: Just a moment... NOVA24TV.SI Kaj pa, če je vse res? Ameriški Newsmax 😂😂😂 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 5 urami je Bini napisal: In, če je🤔 Muslimani niti z muslimani ne morejo živeti v slogi in miru, kaj šele z ostalimi. In zelo težko se asimilirajo. Zdaj, če jih je malo, še nekako gre. Če jih bo enkrat polovica prebivalstva Evrope... ... ... Ti najbrž ne boš dočakal, ko bodo tvoji vnuki klanjali proti vzhodu in bodo vnukinje zamotane od temena do pet. Ampak vseeno se vprašaj, če si to želiš za njih... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 7 urami je Alex napisal: A profit od Hoferju gre pa kam? Pa od Lidla...😉 Pa od vseh tistih "slovenskih" firm ki jih imajo v lasti bosanci, hrčki in pa ostala združba tako z Balkana kot iz vzhodne in zahodne Evrope. Kam gredo? Tudi miljončki državnih subvencij Revozu iz mojega in tvojega žepa, pardon iz tvojega ne več ker nisi več v kategoriji aktivnega prebivalstva, gredo v Francijo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 7 urami je Alex napisal: A profit od Hoferju gre pa kam? Pa od Lidla...😉 Meni...ker si mislim,da kupim kaj več vrednega,kolikor je pa to stalo... ...samo po tem pa vidiš,da je tisti Parkside🧐...ma saj vemo🙄 Sam čips je pa super iz lidla...navaden-paprika...sam,k ga ne smem preveč,k pol "žulj od seksa" raste😂 Malo za hec in malo zares😉 Citiraj
skritikrt Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec O groza🧐...kaj pa sedaj😲...a jih bodo za kazen pobili🫣 Citiraj
skritikrt Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec 🧐...zanimivo...kdo bi si mislil...tudi sami imajo svojega dreka čez glavo...mediji pa nič o tem... Citiraj
Agerg Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec Kaj? Da so problemi v Iranu že nekaj časa in da narod protestira proti režimu? Pa to je stara zgodba. Citiraj
Z M A J Napisano 9. marec Avtor Prijavi Napisano 9. marec Mediana: Svoboda tik za petami SDS, v parlament le šest strank | 24ur.com WWW.24UR.COM Po najnovejši javnomnenjski anketi, ki jo je za časnik Delo opravila Mediana, se je razlika med največjima strankama v državi skoraj povsem stopila. Med Gibanjem Svoboda in SDS je namreč le še za... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec pred 18 minutami je Z M A J napisal: Mediana: Svoboda tik za petami SDS, v parlament le šest strank | 24ur.com WWW.24UR.COM Po najnovejši javnomnenjski anketi, ki jo je za časnik Delo opravila Mediana, se je razlika med največjima strankama v državi skoraj povsem stopila. Med Gibanjem Svoboda in SDS je namreč le še za... In mediana naj bi bila kao verodostojna.😅😅 Citiraj
goB Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec (urejeno) pred 22 minutami je Z M A J napisal: Mediana: Svoboda tik za petami SDS, v parlament le šest strank | 24ur.com WWW.24UR.COM Po najnovejši javnomnenjski anketi, ki jo je za časnik Delo opravila Mediana, se je razlika med največjima strankama v državi skoraj povsem stopila. Med Gibanjem Svoboda in SDS je namreč le še za... Dejanska razlika med Janšo in Golobom je edino v tem, da ima slednji nekaj več las na glavi . Popravljeno 9. marec od goB 2 1 2 Citiraj
Alex Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Pravkar je goB napisal: Dejanska razlika med Janšo in Golobom je edino v tem, da ima slednji nekaj več las na glavi. In precej manj v glavi.😉 1 1 Citiraj
godlike Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec (urejeno) Pa saj hvala bogu, da ima manj lasov v glavi. Ti delajo samo škodo in jemljejo prostor možganom. Popravljeno 9. marec od godlike 3 Citiraj
Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec in to ponavadi vedno enih in istih, ki imajo po možnosti še stacionarne telefone zapisane v prastarem telefonskem imeniku. Resno vprašanje... v zadnjih 20 letih, kolikokrat ste bili anketirani? Imam tri mobilne številke in moj rezultat je okrogla ničla. Mati in oče pa na stacionarni telefon dobita klic anketarjev 3x do 4x letno. Tole anketiranje dejasnko ni niti približno merodajno, še manj pa da bi nakazovalo kdo bo dobil koliko. In članki po volitvah se bodo glasili nekako v stilu "Kaj je šlo narobe, da so predvolilne napovedi toliko zgrešile". 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.