Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ampak ?e je 'zavarovanje' recimo hipoteka na tvojo hi?o (ali so poleg tega ?e ekstra zavarovanja; nisem na teko?em s pogoji kreditiranja), ki je takrat, ko ti jo rubijo vredna pol manj kot ko si hipoteko nanjo vzel je banka ?e vedno na izgubi, pa ?e ti nisi v celoti popla?al svojega dolga; tako sem jest razumel del (!!) ?tale leta 2008. Je pa res da je bilo to najbolj o?itno z Ameri, ki so imeli na isto nepremi?nino ve? kot eno hipoteko, pa ?e te so vsake par mesecev refinancirali.

V vsakem primeru; alternativa je, da se kredite odobri tudi ljudem, za katere se upravi?eno sumi, da jih ne bodo mogli odpla?ati?

Pri nas mora biti nepremi?nina vredna veliko ve? od najema kredita.
Napisano

Sm kmet an s hribu dama, pa ne zastopm prou preu? usega tega. mi lahko kdo razlo?i tako, po kme?ko:

Jaz za?nem izmeno, delam, po dveh urah si vzamem 10 minut oddiha, nato spet delam ?e dve uri, potem si vzamem pol ure za malico, nato spet dve uri delam, sledi 10 minut za oddih, nato ?e eno uro delam in se po?asi za?nem odpravljati domov. To je praviloma, v?asih pride pa kak?en izredni dogodek in delam ?est ur brez prestanka in grem na malico ?ele ob 13ih... Pa sem en navaden, ne preve? pomemben energetik.

Kako lahko nekdo opravlja kar dve slu?be hkrati? In to vodstvene, ki naj bi bile zahtevnej?e od dela nas, ta ni?jih...

https://www.regionalgoriska.si/novica/ne-le-v-izoli-direktoroval-bo-tudi-v-sempetru-radivoj-nardin-nad-rdece-stevilke

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Kak?en spa?ek je pa to? Sprednji del od RX-3 iz sedemdesetih, zadaj pa RX-7 zadnje generacije. Verjetno ni bilo prostora  v RX7, ker se pokrov zelo spusti pa so potem kombinirali s precej vi?jim pokrovom pri RX-3.

33112_1.png

Napisano

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ne razumete no, eni mediji in pisun?ki pa? onanirajo na novice iz hr?kolandije. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

ne razumete no, eni mediji in pisun?ki pa? onanirajo na novice iz hr?kolandije. :hudicek:

Ampak Boss... Pomojem ti tako ne maras Hrvatov,kot jaz tipi?nega uporabnika e-"koles" in e-skirojev.... :)

?eprav se verjetno strinjava, da se povsod najdejo tudi povsem ok osebki? :)

Napisano

Emm, kaj pa sem tukaj rekel ?ez hrvate. Ok(u)rcal sem na?e novinarske "zvezdice zaspanke". Druga? pa ?e mi prekosotle? pravi janez mu bom pa jaz hr?ek - in kje je kle problem? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Emm, kaj pa sem tukaj rekel ?ez hrvate. Ok(u)rcal sem na?e novinarske "zvezdice zaspanke". Druga? pa ?e mi prekosotle? pravi janez mu bom pa jaz hr?ek - in kje je kle problem? :ne vem:

Aja, pol sem pa napacen filing dobil. :) saj meni gredo tudi kasnimi svojimi forami vcasih na qrac.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Marsikaj sem jedel in ?e pojem,ampak McDonald pa.... Hvala lepa....

Enako... pri nas doma je prepovedan z zakonom.

Napisano

Enako... pri nas doma je prepovedan z zakonom.

Je pa ?alostno ko vidim familije , ki imajo dru?inska kosila tam....

Je pa res , da dandanes itk ne ve? kaj je "zdravo " in kaj ni. Oziroma kaj je primerno...

Ampak ideja McDonald-a mi je totalno mimo... Pa?... Amerika... Vse lepo zapakirano, hitro,sladko,slano, na vsakem koraku in sploh ne poceni ..

Zdaj se bo usul plaz, da kako si drznem pametovati o tem kaj jedo otroci, ?e jih pa sm nimam.... :) :)

Napisano

Jaz pa ga pojem. Mogo?e 2x letno XD

To ni ni?. Jaz pojem 12pizz na leto pa ?e kak?en kebab/burek na leto.

Problem je,ker nekateri jedi SAMO tako hrano.

Napisano

Je pa ?alostno ko vidim familije , ki imajo dru?inska kosila tam....

Hja, kakor se vzame. Saj imamo tudi mi dru?insko kosilo v McDonald'su. Zasedemo kar dve mizi...

Je pa res, da je to zgolj nekajkrat letno, ko smo na kak?ni poti in po nekaj-urnem potovanju prija kaj pojesti, do cilja pa ?e nekaj ur. Potem najdemo kak?en McDonald's, se podkrepimo in gremo naprej. Sploh velikokrat obi??emo tistega v Celju (kmalu z avtoceste na levi strani, malo naprej je pa ?e bencinska ?rpalka). Od Dunaja ali pa od Badacsonytomaja do Celja je okoli 3 ure vo?nje, od Celja do doma pa ?e vsaj dve in pol - ?e ni burje...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.