Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 12 urami je g.Wankel napisal:

Svaka čast tistemu, ki se na žurnal24 prebije mimo oglasov do članka

Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁

Napisano
pred 3 minutami je etcho napisal:

Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁

Pri meni je pa RTV Slo.  

Napisano
pred 26 minutami je Alex napisal:

Pri meni je pa RTV Slo.  

A to gledaš 😳 😉 

Napisano
pred 55 minutami je Bini napisal:

A to gledaš 😳 😉 

Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna.

Non-Hollywood produkcija je super.

Pred eno uro je Alex napisal:

Pri meni je pa RTV Slo.  

Samo Nova24Tv?

Napisano
pred 22 minutami je godlike napisal:

Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna.

Non-Hollywood produkcija je super.

Samo Nova24Tv?

Ne, ne gledam poročil sploh.

Napisano

Veš kolko več produkcije je na RTV slo. Poročila so minorna zadeva.

Tudi "čez planke" je super oddaj. 😉

Napisano

Eh, pusti ljudi. Tiste komercialne driske od TV-jev so samo točno to - driska. RTV ima zaenkrat še dokaj kvaliteten izbor vsebin filmov in tudi kvalitetno izbira vsebino za otroke. Če pustimo poročila ob strani, ki bi včasih res lahko bila malo bolj napredna, ne pa da so skozi eni in isti strokovni gosti, ki so vsi že bolj za na stran. Tu te veze in povezave v državnem sistemu pač naredijo svoje. Da bi pa kdaj kakšnega mlajšega povabili na komentar, to se pa ne zgodi. Ker potem bo pa konec sveta.

Napisano

Na nacionalni gledam le kak šport .

Drugo je brezpredmetno . Zaradi mene jo lahko takoj ukinejo 

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Veš kolko več produkcije je na RTV slo. Poročila so minorna zadeva.

Tudi "čez planke" je super oddaj. 😉

Verjamem. Itak je najboljša novinarka. Mojco poznam osebno, včasih ,ko smo bili mladci,smo skupaj žurali. Velikokrat potuje z turistično agencijo Oskar, pa sproti naredi še oddajo. 

Napisano

Jaz kar gledam od TV je RTV, pa še to preko njihove spletne platforme. Največ športe, majo pa tudi kakšne zanimive filme in oddaje. Tudi od radia samo Val202 poslušam (pa Rock radio, kadar se spomnem), ker velikokrat slišiš kakšen slovenski komad, ki ga ponavadi ne bi. Pa ne ponavlja se toliko muzka kot drugod. POP TV, Kanal A, Radio1 itd. nisem gledal/poslušal že par let in jih niti ne prebavljam. Tej Avdići so mi malo namledni, komadi se pa skoz ponavljajo.

Napisano

Avdić, ja. Saj s strani posla razumem. Pač pripelje tisto maso poslušalcev in to je to kar danes šteje, da si dober in uspešen. Je pa dobil en kup minus pik pri meni takrat, ko je sprovociral tistega ravnatelja do samomora. In jih še ni uspel popraviti do zdaj. 

Napisano

10 ukrajinskih vojakov-upravljalcev z droni je v le enem dnevu onesposobilo dva Nato bataljona😲

Mimogrede-dober kanal👍

Napisano

Ukrajina strelja iz Libije?

A sem kaj zamudil?

SIOL.NET

Rusija je danes obtožila Ukrajino, da je z brezpilotnimi letalniki napadla ruski tanker, ki je prevažal utekočinjeni zemeljski plin v Sredozemskem morju. Po navedbah libijskih oblasti je tanker potonil med Libijo in...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ukrajina se boji, da se je zdaj vsa svetovna pozornost preusmerila na Iran in da pač niso več pomembni.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Ukrajina strelja iz Libije?

A sem kaj zamudil?

SIOL.NET

Rusija je danes obtožila Ukrajino, da je z brezpilotnimi letalniki napadla ruski tanker, ki je prevažal utekočinjeni zemeljski plin v Sredozemskem morju. Po navedbah libijskih oblasti je tanker potonil med Libijo in...

Nekateri imajo že blodnje.,😅😅

Napisano (urejeno)

Libija itak ni več država odkar je bil umorjen Gadafi. Tako da tam je vse mogoče. Verjetno so jim pomagali naši prijatelji amiji.

Tako kot so naši prijatelji takrat Evropi razstrelili plinovod.

Zanimivo je, da bi vsaka normalna država razstrelitev življenjsko pomembnega plinovoda smatrala za akt agresije. Le EU je tolk glupa da je pri jebanju s strani sovražnika pri tem še ploskala.

Obstaja sicer verjetnost da sama EU ni tolk glupa, da pa so vođe podkupljeni. Židje imajo dnarja kot dreka.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Libija itak ni več država odkar je bil umorjen Gadafi. Tako da tam je vse mogoče. Verjetno so jim pomagali naši prijatelji amiji.

Tako kot so naši prijatelji takrat Evropi razstrelili plinovod.

Zanimivo je, da bi vsaka normalna država razstrelitev življenjsko pomembnega plinovoda smatrala za akt agresije. Le EU je tolk glupa da je pri jebanju s strani sovražnika pri tem še ploskala.

Obstaja sicer verjetnost da sama EU ni tolk glupa, da pa so vođe podkupljeni. Židje imajo dnarja kot dreka.

Evropa živi normalno dalje brez vodkarske nafte in plina. Problem imajo oni nekje drugje. Sedaj po vrsti "izgubljajo" zaveznike po svetu. Ostali so jim še Severni Korejci. Mali debeli joče,ker nihče noče njegovih igračk. 😉

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

Še prosili bomo vodkarje, da nam dobavljajo nafto in plin... samo nekaj časa naj traja tole sranje na bližnjem vzhodu. 

Murikanci so nam že odrezali Rusijo, Venezuelo, zdaj vse zalivske države pa še vedno nekateri ne verjamejo, da pač prijatelj kaj takega ne počne. In če ni prijatelj, kaj je potem?

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Še prosili bomo vodkarje, da nam dobavljajo nafto in plin... samo nekaj časa naj traja tole sranje na bližnjem vzhodu.    Murikanci so nam že odrezali Rusijo, Venezuelo, zdaj vse zalivske države pa še vedno nekateri ne verjamejo, da pač prijatelj kaj takega ne počne. In če ni prijatelj, kaj je potem?
    • Ej, @Boss, ti prav iščeš sovražnike po forumu?   @Alex je večkrat v Ljubljani kot jaz in je več možnosti, da te zmlati... Ker... Na Obali so inteligentnejši, kako si lahko pernatega njim pripisal? Pernati prihaja iz najbolj rdečega območja Slovenije, kjer je še IQ v rdečih številkah. Tako kot Arčon. Pa Pahor. Pa Brulc. Pa Besič. Pa Kuštrin. Pa tako naprej. In to je ena in edina: Goriška!
    • Evropa živi normalno dalje brez vodkarske nafte in plina. Problem imajo oni nekje drugje. Sedaj po vrsti "izgubljajo" zaveznike po svetu. Ostali so jim še Severni Korejci. Mali debeli joče,ker nihče noče njegovih igračk. 😉
    • Če pogledaš malo nazaj, sem vedno trdil,da vse mazdam manjka turbo. Dobro,dizel ga edini ima. Zato je tudi dober motor.🤗 Od ostalih "normalnih" je pa X motor najboljši.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.