Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sej VW je bil glavni krivec za umiranje dizlov. Goljufivi švabi so polj tako opletali z repom, da so bili še vsi drugi posvinjani.

33112_1.png

Napisano

Žeže, ampak samo VW-ja so dobili, šmuglal so pa enako vsi.

To je isto kot z moravškim županom. Večina županov v Slo ima kuhne in tlakovano dvorišče, dobijo pa samo Milana. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
WWW.24UR.COM

Bil je 1. maj 1985 in življenje od "Vardarja do Triglava" se je močno upočasnilo. Za praznik dela so družine odhajale na budnice oziroma "uranke" v naravo, počitniške hiše ali sindikalne namestitve ob morju...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

In še danes se ne ve kaj je bilo res.

33112_1.png

Napisano

Razstrelitev severnega toka je bil direkten napad na Nemčijo. In Nemčija še vedno nudi neomajno podporo svojim napadalcem.

WWW.RTVSLO.SI

Ukrajinske oblasti so naročile bombni napad na plinovod Severni tok v Baltskem morju, prek katerega je Rusija v Nemčijo oziroma EU dobavljala zemeljski plin, je sporočilo nemško tožilstvo.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Razstrelitev severnega toka je bil direkten napad na Nemčijo. In Nemčija še vedno nudi neomajno podporo svojim napadalcem.

Ja, to je res težko verjet. To je čisti terorizem. Pa kolk smo moral poslušat, da so ga rusi sami razstrelili in podobne nore izjave.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prekleta reč, pa to postaja hudo nenormalno. Ne bom zdaj pisal vsega, ker je preveč, zapisal bom samo to, da so včeraj, 4.7.2026, vsaj dvanajst-krat reševali v hribih. Poleg je bilo pa še preko dvajset požarov. In na Jesenicam so hladili tekoče železo, ki se je razlilo iz peči... Pa še vse ostalo, kar spada v dela in naloge "številke 112".   Se mi kar smilijo. Predvsem zaradi bedakov, ki se zaplezajo v hribih...
    • Ja, to je res težko verjet. To je čisti terorizem. Pa kolk smo moral poslušat, da so ga rusi sami razstrelili in podobne nore izjave.
    • Razstrelitev severnega toka je bil direkten napad na Nemčijo. In Nemčija še vedno nudi neomajno podporo svojim napadalcem.   Nemško tožilstvo: Ukrajinske oblasti naročile sabotažo na Severnem toku WWW.RTVSLO.SI Ukrajinske oblasti so naročile bombni napad na plinovod Severni tok v Baltskem morju, prek katerega je Rusija v Nemčijo oziroma EU dobavljala zemeljski plin, je sporočilo nemško tožilstvo.  
    • Aha🧐,pol imaš "manjšo sestrico" moje 9404😃👍...in,da imam jaz za razliko srečo-moj Parkside PBS900A1 še zmeraj dela😲...pa sem ga res orng "mrcvaril"🙄...je pa npr. nadomestni neoriginalni jermen tako drag,da ko bo škripnil,gre "v kanto". Error Page | eBay WWW.EBAY.DE   Sem z leti ugotovil,da če Makita dela katero orodje,ki je v svetovnem merilu v primerjavi z ostalimi proizvajalci res najboljše,so to ravno tračne brusilke....se jih drži sloves "neuničljivosti". In praktično vsi proizvajalci ponujajo en,mogoče dva do tri model...Makita jih samo pri nas ponuja 11😲...8 na kabel (z "MT" M9400B modelom vred) in 3 baterijske.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.