uklopko Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 winamp na?telaj pa je Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Ni to zame, za sodelvako je. Ona ma muzko posneto na CDju pa bi sam rada prehode zrihtala, anybody?!? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ploki Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 nimam Windowsov tle ampak ugibam da nis poznal angle?kega izraz za to:http://www.techerator.com/2010/04/how-to-e...edia-player-12/ Citiraj
nisde Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Zakon, tnx, sam je bl ?voh tole use skp, ampak will do the trick Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 9. april, 2012 Prijavi Napisano 9. april, 2012 rabim ssd 120GB... kje se to dobi najceneje, pa da ni neka ?kart roba Citiraj LP KAALman
Gorjup13 Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 vzami kakega force3 ali vertex3 ali agility3 cene o si relativno bliz, ?e si z LJ se ti loh probam za kak popust zment pri enem dobavitelju Citiraj
Gustav Napisano 27. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2012 Evo me spet s problemom. Zakaj hudi?a mi no?e kopirat velikih filejev na USB klju?? Sem ga formatiral na ntfs, enako kot je sistem, a no?e, matr..... Klju?ek ima 8 gb, v naglici sem hotel dat gor en film z 1,7 gb pa ni?ta Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Jest Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 Evo me spet s problemom. Zakaj hudi?a mi no?e kopirat velikih filejev na USB klju?? Sem ga formatiral na ntfs, enako kot je sistem, a no?e, matr..... Klju?ek ima 8 gb, v naglici sem hotel dat gor en film z 1,7 gb pa ni?ta 1,7GB bi moral it tudi, ce bi bil formatiran v FAT32 ... Kaj ti pa javi? Mogoce je z USB kljuckom kaj narobe? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 ko formatira? ima? tam izbiro koliko je lahko posamezni fail velik ob prenosu. In formatiraj ga na NTFS Ozna?i mu max kar lahko (velikost dodelitvenih enot ) Jaz imam 16 GB klju?ek pa sem komot HD film nalagal gor k ima 7 HB lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 22. maj, 2012 Prijavi Napisano 22. maj, 2012 Spet vpra?anje za znalce ra?unalni?tva. Je to dober nakup FUJITSU_LifeBook_AH531_15,6__LED_Intel_Celeron_B815_1,6_GHz_4GB_320GBDobim ga lahko brez torbice za 250? novega. Zahteve internet mail pisarni?ke aplikacije,... ni? resnega. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 22. maj, 2012 Prijavi Napisano 22. maj, 2012 za ta dnar pa res ne rabi? kej preve? razmi?ljat Citiraj
KAALman Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 mogo?e kdo ve, kaj bi bil problem... na WIN7 64bit sistemu se je kar naenkrat zgubila ?rka ene od particij... vgrajen je en disk, razdeljen na 3 particije, C, D in E... kar naenkrat z enega na drugi dan se particije E ne vidi ve?... ?e ho?em v dis managementu dodati ?rko pogona, pa mi napi?e, da disk management ni v zadnjem stanju, in tu se ustavi... razni rebooti ipd, ter fix MBR ne pomagajo... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 Si dodal kak nov disk pogon lately? Vkljucno z usb devajsami? ni? novega... pa tudi vse smo ?e odstranili iz usb priklju?kov... Citiraj LP KAALman
Gustav Napisano 25. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Wordov dokument word 2010 al kaj je ta ta zadnji. dokument, dolg malo ?ez 100 strani. prvih 4 strani ne sme biti ?tevil?enih. od 5. do 11 rimske cifre (I II III IV V...). od 11 do konca arabske 1 2 3 4 5 ... kako to naredit? Hvala. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 insert> page number> format page numbers (tam se bos pol znajdu) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 27. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2012 insert> page number> format page numbers (tam se bos pol znajdu) Tam se da samo celoten dokument spreminjat..... bo treba drug trik uporabit. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Probaj takole. K L I K Ziher si bo? pomagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Spet vpra?anje za znalce ra?unalni?tva. Je to dober nakup FUJITSU_LifeBook_AH531_15,6__LED_Intel_Celeron_B815_1,6_GHz_4GB_320GBDobim ga lahko brez torbice za 250? novega. Zahteve internet mail pisarni?ke aplikacije,... ni? resnega. Evo pa ga uporabljam uspel sem 7 kupcev poslat po njega in toliko krat postopek in?taliranja. Trenutno jih je ?e samo 9 na voljo! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 29. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Probaj takole. K L I K Ziher si bo? pomagal. Sm uredil. Dokument je blo treba delit na sectione. LP, Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Prijatelj ima te?ave z USB klju?em, ki ga ra?unalniki ne prepoznajo ve? a obstaja na?in kako priti do podatkov? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
canyon Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 je pa mo?nost da proba USB priklju?it na drug druge ra?unalnike ... meni se je ?e dogajalo da mi ni zaznalo zunanjega diska/USB-ja na dolo?enem ra?unalniku na drugmu pa brez problema takoj ... najve?krat je bla pa re?itev format ra?unalnika ?e se je vidlo da je ?e tok bogi in je biu problem re?en ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
KAALman Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 hheh... moj EEE PC 1005 HA je pred nekaj ?asa dobil dodaten GB rama, danes pa ?e OZC AGILITY 3 120GB SSD prav veselje je z njim delati, ?eprav ni biser hitrosti disk sem nabavil tule: cena je ?e kar solidna: http://www.ebay.de/itm/150836473880?ssPage...9#ht_1669wt_698 namesto xPADA ali ChinaPADA bo ostal EEE PC.... zdaj ?e samo razmi?ljam da bi mu dal en soliden majhen Linux Distr. Citiraj LP KAALman
Baby Viper Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 Kaj pa ima kaj tisti Lenovo? Js po?as neki i??em, ker pri mojem ekran dobiva vijol?ne ?rte, zunanji izhod za ekran je ?e crknu, disk se tut po?as poslavlja, itak ga pa nima smisla rihtat zarad same starosti. Ne rabim pa ubistvu n? posebnega, ker sm itak samo dvakrat na teden za ra?unalnikom, pa ?e to zarad kak?nih osnovnih stvari (word, torrent, snemanje cdjev..) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Sli? se kar zanimivo, ko pridem z dopusta in ?e bo ?e na voljo, bova na vezi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 ?e je opcija, da me malo po?aka bi blo supr Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.