DeTu88 Napisano 30. marec, 2024 Prijavi Napisano 30. marec, 2024 pred 1 uro je luxxx7 napisal: V Italiji zelo hvalijo to olje, vsaj zasledil sem na določenih forumih. V Sloveniji pa niti ne vem kdo je uvoznik za to olje. Več pa ne znam povedati, kot pa to Ja mi imamo pogodbo z njimi, nam dostavljajo maziva in olja za stroje, itd. Kdo je uvozniki niti jaz nevem ker dobimo direkt iz italije. Tudi v nobeni avtotrgovini ga nisem zasledil. Izgleda bo treba sprobat pa porocat izkusnje 😁 1 Citiraj
gotto Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami (urejeno) Pozdravljeni, Moji cx-5 g160 se bliža menjava olja. Želel bi zamenjati originalno olje s Shellom. Katero točno Shellovo olje priporočate, ker je v razredu 5w30 kar nekaj različnih variant. Vem, da je bila ta tema že dobro predelana, ampak nikjer nisem našel točnega tipa shellovega olja za omenjen bencinski motor. Za odgovore se zahvaljujem in lep pozdrav Popravljeno pred 3 urami od gotto Citiraj
Jaka32 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ultra proffesional. 35 eur na Amazonu. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 45 minutami Prijavi Napisano pred 45 minutami Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.