Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ni ravno vezano direktno na temo ampak z mulcem sva iskala njegov 1. Avto, Fiat pride domov. Budget 3000-5000 odvisno kaj dobis. Vse se giblje tam okoli cca letnik 2010. V 14 dneh sem prevozil celo Slovenijo in ogledal ene 12 avtov ker 'gospoda' so se vedno v Nemciji, ampak z veseljem. Kaj vse ti prodajo preko telefona, ne mores verjet.... V to filtražo pade bolj konkretno: Bmw 1 Fiat Bravo VW Scirocco Swift Mini Fiat 500 En miljon zgonenih peugeotov, cliotov, oplov... Konkretno sta dva padla v finale VW in Bravo. Pleh....pleh je najvecji problem, vse rjavo ne glede na znamko. Pragovi....za 5k je izjemno tezko najti avto 15 let star, takle mamo. Na koncu ni bilo druge da sem se njegov motor prodal in sva morala visje, da se najde kaj bolj uporabnega. Kilometre je treba enostavno ignorirat, dokler so realni (avtovlog pomaga, avta ki ni bilo notri sem preskocil) Groza, nakup rabljenega avta Ampak sva najdla potem res dober kompromis. NIsem kupoval rabljenega ze dooooolgo, ker menjam pod lizingom, ampak trg rabljenih je nor.
-
Popolnoma res, je pa sedaj situacija ko lahko vsak svoje dobi, ce je le pripravljen delati, ne glede na izobrazbo. Zacudil sem se sedaj na poti do Splita...ni vazno a je petrol, ina...delajo indijci, pakistanci, tudi kitajci za pultom. Znajo samo anglesko. Ne vem a res vbevropi nihce vec ni pripravljen oz sposoben delati ali pa vsi pricakujejo ene 3k placo laganini....🤕
-
Raje kaj drugega šlataj. 😉 Pirellike PZ4 se ful dolgo grejejo. Ko pa so tople/vroče pa so kot čiguma in držijo noro.... če z toplimi parkiram se poznajo na asfaltu sledi ko zavijam. Tak da se ne sekiraj. Tak mora bit .... športne gume se bolj rabijo, ker na tak način bolj držijo.
-
To vecinoma civkajo taksni orto desnicarji ... Pa ni vazno... ali je res ali ni ... Vazno, da se pljuva ... in mece polena pod noge ... Vse to, kar sedaj očitajo Golobu, so sami poceli v prejšnjih mandatih ...
-
Dobro, za ZDA vemo, da tam je sranje za tiste, ki nimajo denarja. Za tiste, ki ga imajo je super. Sošolec iz osnovne je predavatelj na univerzi v Los Angelesu in živi na veliki nogi (vila, bazen, super avto...) Švedska recimo je polna ta črnih in ni varna. A je kvaliteta življenja in sociale še vedno veliko pred nami. Da ne govorimo o kaki Danski. Mi ne bomo tam, kjer so oni niti čez petdeset let ali pa še takrat ne. 😉 Je pa res, da so oni drugače vzgojeni (beri - niso balkanci). Tako, da mi smo realno nekje v zlati sredini med zahodno Evropo in vzhodno. Naj vas ne zavede naše kao "javno, urejeno, zastonj javno zdravstvo. Ker ni zastonj. Od vsake plače gre precej denarja vsak mesec. Sedaj so golobnjaki modro preimenovali dodatno v obvezno. In ga morajo plačevati vsi. Recimo prijatelj, ki živi in dela v Švici je bil tam na operaciji rame. Ker je plačeval dodatno zavarovanje, je prišel na vrsto v dveh tednih, pripadala mu je enoposteljna soba z televizijo. In še veliko ugodnosti. Tako, da to je zame urejeno zdravstvo in ne ta smeh pri nas, ko pomeni "zelo nujno" čakalno dobo 15 mesecev. 😊
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.