Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
In takrat sem na steklenici prebral celotno zgodovino, ki je izvirala nekje iz 70-ih let prejšnjega stoletja, je pa bilo napisano v stilu: "smo poslali naše pivovarje na Bavarsko, kjer so si podrobno ogledali njihove pivovarske mojstrovine in smo se v nadaljevanju odločili zvariti lastno pšenično pivo ..."
-
@Janez007 @Agerg A se je Turley mogoče kaj zlagal?...al se je Fauci? Turley je le navedel,kaj je Fauci privatno pošiljal z svojim službenim telefonom,in kakšne izjave je nato dajal za javnost. Mislim...ne štekam vaju...a ker je Turkey desničar,pol lahko Fauci počne in laže kolikor ga je volja,in je vse OK,ker je "naš"? Se mi zdi,da sploh nima veze,kakšna so dejstva,ampak vama je važneje,če si "naš". Kaj pa,če bi Turley bil levičar...a pol bi bilo kaj drugače? Da pa Turley tudi kaj prodaja...a to je sumljivo?...kaj,a je to kaj novega na Youtube? Po moje je celo pohvalno,ker prodaja nekaj svojega,ne pa "smeti" od drugih....in nihče vas ne sili,da morate kaj kupiti-kanal je zastonj!!! Je pa "šment",ker je za časa Covida bila pri nas desna vlada...pa se je težko odločiti za koga si...a ne?!i....pa al si cepljen,al ne je tudi zelo važno za objektivnost...k čez svojo izbiro pa res ne smeš pljuvati. Adijo pamet. Noje mnenje-ne glede al levi al desni,al cepljen al ne...če nekaj ni prav,po tem ni prav!!!...in to,kar je Fauci delal glede ba dokaze ni prav,in bi moral odgovarjati. Bo zanimivo,kako se bo zadeva nadaljevala in kako bo kdo o tem poročal.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.