Je rekel,da imam srečo,da je crkla lambda tik pred potekom garancije 5 let (zdaj 6 let),ker bi bila samo jurja in se je nasmejal....🤣 Ne vem pa al z delom al brez,ker me ni zanimalo.....
So me pred 1 uro klicali iz servisa,da je računalnik zaznal napako pri senzorju ispuha-lambda sonde in jo bodo jutri zamenjali pod garancijo.☺️
Nadomestni avto imam tako do jutri in vam jutri povem koliko bo pil pod mojo nogo, tale za moje pojme grozni avtomatik. Res se automatik lepo pelje z umirjeno vožnjo,ko pa stopiš na plin se mu pa zmeša.....🫣
Še en hec,prejle sem ga dal v garažo in odprl prednje šipe,da se zlufta in sem opazil,da na voznikovih vratih leva tipka za šipe odpira desno, desna pa lev šipo...... Še malo pa bom začel verjet kolobocijam,ki jih imajo nekateri novi lastniki tukaj na forumu,grozno kaka napaka pri izdelavi.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.