Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Narejen 4. servis ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 10 minutami je Boss napisal: Kdaj pa menjaš? Najraje bi kar menjal takoj ... Pa ne, da nisem zadovoljen z avtom... prav nasprotno... sem zelo zadovoljen ... Sedaj sem lastnik dobre tri leta ... Bi pa menjal za EV ... Samo se mi niti ne ljubi ze sedaj ubadati s prodajo... Edino ce bi se nasel kaksen interesent... Bo za pocakat se kaksno leto ali dve ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Aja, sem mislil, da si že v 5. letu, ker praviš, da imaš 4. redni servis. Citiraj
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 5 minutami je Boss napisal: Aja, sem mislil, da si že v 5. letu, ker praviš, da imaš 4. redni servis. Pregled pred predajo vozila ... 02.09.2022 1. servis ..................... 24.03.2023 2. servis ..................... 12.04.2024 3. servis ..................... 16.04.2025 4. servis ..................... 08.04.2026 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Zamenjal zimske z letnimi. Takoj boljši filing, Conti = tišje, bolj udobne, bolje držijo v ovinkih. 3 Citiraj
Boss Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 6 minutami je Jest napisal: Pregled pred predajo vozila ... 02.09.2022 1. servis ..................... 24.03.2023 2. servis ..................... 12.04.2024 3. servis ..................... 16.04.2025 4. servis ..................... 08.04.2026 aha, prvi servis si naredil že po pol leta. A si tolk velik km-je cepal na začetku al si kupil testnega? Citiraj
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Pravkar je Boss napisal: aha, prvi servis si naredil že po pol leta. A si tolk velik km-je cepal na začetku al si kupil testnega? Kupljen je bil od MMS-a... in prvi servis so naredili pred predajo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 23 minutami je Alex napisal: Takoj boljši filing, Conti = tišje, bolj udobne, bolje držijo v ovinkih. So super, samo povratne informacije pa ni. Iz PS4 na te PC7 je bil kar negativen preskok. Citiraj
Alex Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 minuto je godlike napisal: So super, samo povratne informacije pa ni. Iz PS4 na te PC7 je bil kar negativen preskok. Ja, ni tako športna guma kot recimo GY F1 assimetric 6, kot jih imam na mazdi 6. Ta Conti je bolj kot ne potovalna guma. Pa v dežju je super. 4 Citiraj
Bini Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 uro je Alex napisal: Ja, ni tako športna guma kot recimo GY F1 assimetric 6, kot jih imam na mazdi 6. Ta Conti je bolj kot ne potovalna guma. Pa v dežju je super. So pa Premium kot je CX-30.... 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 2 urama je godlike napisal: So super, samo povratne informacije pa ni. Iz PS4 na te PC7 je bil kar negativen preskok. Sej to niti ni isti razred pnevmatike pred 2 urama je Alex napisal: Ja, ni tako športna guma kot recimo GY F1 assimetric 6, kot jih imam na mazdi 6. Ta Conti je bolj kot ne potovalna guma. Pa v dežju je super. Če bi hotel Conti v razredu GY Eagle F1 assymetric 6, potem bi bil to Conti SportContact 7. 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
godlike Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april V tisti dimenziji ne obstaja PS5. Conti se je pa hvalil, da so tako dobre, da razen v ekstremnem primeru, ni potrebe po športni gumi, ker PC7 pride izredno blizu. In tudi rang dimenzij, se je s CSC7 zmanjšal. Če smo iskreni je CSC7 bolj športna guma kot PS4/5. Primerjamo jo lahko s PS4S ali pa PZ4. PS4/5 obdrži še nekaj komforta.... Citiraj
g.Wankel Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 18 minutami je godlike napisal: V tisti dimenziji ne obstaja PS5. Conti se je pa hvalil, da so tako dobre, da razen v ekstremnem primeru, ni potrebe po športni gumi, ker PC7 pride izredno blizu. In tudi rang dimenzij, se je s CSC7 zmanjšal. Če smo iskreni je CSC7 bolj športna guma kot PS4/5. Primerjamo jo lahko s PS4S ali pa PZ4. PS4/5 obdrži še nekaj komforta.... Tyrereview rangira PS5, PS4 in PS4S pod isto kategorijo. Drugače se pa načeloma strinjam. 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Gume zamenjane ... ... in rezervoar nafilan z bencinom (Q MAX 95) ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april (urejeno) Super... 😁😉 Popravljeno 10. april od Bini Citiraj
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 1 minuto je Bini napisal: To je neko novo gorivo.... 😁😉 Ze popravljeno ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
50keda Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april A slikal si pa od daleč, da se nebi vidlo kak ma mazda še kr probleme z zarjavelimi bremzami? 3 1 Citiraj
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 1 uro je 50keda napisal: A slikal si pa od daleč, da se nebi vidlo kak ma mazda še kr probleme z zarjavelimi bremzami? Nima teh problemov … 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
50keda Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Mmm, takšne bremze imel bi tudi jaz (Ko menjam gume poslikam, da se bo vidlo genuine mazda brakes!) Citiraj
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 19 minutami je 50keda napisal: Mmm, takšne bremze imel bi tudi jaz (Ko menjam gume poslikam, da se bo vidlo genuine mazda brakes!) Sem imel ta problem pri CX-5, kjer so bili zadnji diski po cca. petih letih s precej rje in sem dal menjat, preden sem avto prodal... ker bi me bilo sram, da bi tak avto dal naprej ... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Tudi na M. 3jki so ti problemi na zadnjih diskih... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.