uklopko Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Ni ?e v rokah ampak...je pa zlata vreden kot ka?e tale Japan part ...sej pa da se ?e mal pogleda ?e je spodi pod avtom vse ok...sej ve? kaj mislm n? ne vem !Kam bo? peljal? sj lahko na ZS Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Pelu ga bom v Savo....umetni koralni greben...sam ?e lokaijo moram najdt Citiraj
Grega_ Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Da bo atraktivno a ne, tako kot so Zastavo 101 v Albaniji v prepad zapelal Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 U?eraj zamenjal roko, zadaj ne poka ve? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 20. januar, 2012 Prijavi Napisano 20. januar, 2012 3 dni nazaj zrihtal abs, zamenjal disk (bil po?en) danes oz ?e u?eraj pa snel karter, ga spucal in na novo zatesnil, potem dodal ?e adapeter za pritisk in temp. olja med nov oljni filter, pa ?e 5l sve?ega olja nato?u Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 A 5 litrov v motor? Ker to se mi zdi neki velik za 1.5 (ponavadi je ?lo dobre 3 noter, ve? kot 3,5 garant ne), razen ?e je ?e o tadrugi govora? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 A 5 litrov v motor? Ker to se mi zdi neki velik za 1.5 ( :ne vem: ponavadi je ?lo dobre 3 noter, ve? kot 3,5 garant ne :ne vem:), razen ?e je ?e o tadrugi govora? Ne ne tadruga je ?e na ?tajerskem se zdaj uskljajujemo za prevoz 5l sem kupil, notr sm dal ukol 4l (do full) ostalo je pa za dolivat k so itak tefloni u K. Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Ja, ?e bi dal 5litrov to bi bimel zgoraj do ?tofelca pomoje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Jest pa nedavno v gara?ah vzel cajt, narisal ?rte po tleh in po steni in na?timal vi?ino snopa. Moram re?t, da je kr razlika, samo ?e vedno ?akam xenon, ker vidljivost ni to to, kar bi smelo biti Je pa res mnogo bolje kot prej, ?e v ?tartu je nizko svetilo, ko pa se je 6ka priklonila, je pa ?e dodatno snop v tla padel. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Kar se Xenon-a ti?e, ti priporo?am g. Suckerja, ta dec res razturava! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 In ravno njega ?akam... na?alost zelo zaposlen de?ko, tako da...potrpljenje je bo?ja mast al kako ?e Mava napovedan randez-vous ?e kake tri mesce Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Pomoje te ne mara, ker ma? Premogovnik pod havbo, hehe. Ne mal ga potipaj, pomoje si bo vzel cajt za tazga desca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Heheh, sm ga tipal ?e tok, da mu je postalo sumljivo, pomoje Ne, sej, ko bo ?as, bomo u?timal. Mava kr lepo berico stvari ?e za po?timat. Od raznih plastik, ki sem jih zgubil/polomil (oz. ?e dobil polomnjene >:| ), smart-blinkerje dodat, xenon montirat... ni da ni, skratka Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
nisde Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Svoji namenu 3 ure ?i??enja, pa mau staromodnega maxi brila dau na panele in plastike, se svet k disko kugla Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Zamenjal vinjeto in spral sol Citiraj
Alex Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Tudi jaz kon?no opral avto...in opazil, da divjaki ne po?ivajo in mimogrede kak?no rajsico naredijo. Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Spravil jo na dobrih 220kmh po ?tevcu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 ?rnozmajko sem temeljito okopal (ja tudi tagrde feltne, hehe), zdej ni ve? najbolj zanemarjena Mazdojka na cesti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej Jest sem tud prej?nji teden ?el po liter olja in nalil par dece Citiraj
asddas Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Servis na 80.000km. Uradno, ker je pod garancijo. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! hehe, to se bere kot una reklama, k vsi ploskajo k bejba ujame avtobus al pa tipo sestavi ?otor. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.