Skoči na vsebino

Mazda?ki dobrodelni sklad

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Glede izbora pomo?i potrebnih se naj nekdo pozanima pri Dru?tvu prijateljev mladine. Naj jih prosi samo za naslov, oziroma pomo? pri izboru kake pomo?i potrebne dru?ine. Mislim, da so oni tudi preko Maria (Spet doma) posredovali podatke za njegove akcije.

Glede drobljenja izbranih sredstev pa je razmi?ljanje tistih, ki nimajo ni? popolnoma druga?no od nas, ki ?e kaj premoremo. 50-100? je lahko ogromen denar odvisno je od to?ke gledi??a, ali od spodaj (ni?esar) navzgor, ali pa obratno.

Ni? ne bo narobe, ?e dedek Mazda.si povzro?i ve? iskric sre?e v malih o?eh. V?asih je za le-te potrebno veliko manj kot si nekateri predstavljamo.

Zato ni potrebe po kakem "prepucavanju", ker se s tem po nepotrebnem kvari dobro vzdu?je, ki ga je ta akcija spro?ila.

:ljubezen:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

• Odgovori 203
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

LEGENDE ste (vsak cajt bo ?e 30 darovalcev)! :jupiii: Lahko bi res ve?krat letno organizirali kak?no tak?nole dobronamerno zbiranje! :ljubezen::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

:jupiii: Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- Marko D.

- Uklopko

- Deeyan

- Adorni

- Sini?a B.

..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smo :)

Napisano

Sem za juretov predlog razen ?e se nabere ve? kot 800? naj se razdeli na dva dela

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

:jupiii: Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- Marko D. (jstdoma)

- Uklopko

- Deeyan

- Adorni

- Sini?a B.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smo :)

Napisano

ej ti ma? resne probleme. v temi o dobrodelnosti neki sika? potem pa ?e mori? da tebi ne bo nih?e ukazoval. wtf. res najbolje da vsi pozabijo kar si napisal, ti se pa malo zamisli (to je ukaz).

:vskalo::vskalo: polep?al si mi dan :vskalo::vskalo::vskalo: Za?el si pa sam z izjavo da 400? ni noben denar sory k ga serjem.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sini?a B.

- Jest

Napisano

dej spoki ?e ven iz te teme te?ak. al pa povej bomo ?e zate daroval.

bo? prispeval 400? k je to zate drobi?,aja pa upam da bo? med 1. nakazal da se bo? lahko bahal okoli.

ni kej pridni smo. :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adorni (Adormi11)

- Sini?a B.

- Jest

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sishi

- Jest

- nisde

- Ale? S.

- Yavarye X6V6

Fino bi bilo ?e moderator iz tele teme pobri?e vse kar ne spada zraven, tudi zato da bo bolj?i pregled nad vsem, lahko tudi vse moje poste s tole tabelo razen tele zadnje :)

LP, Grega

Napisano

grega, se mal pa lahko prodas svojo mazdo, dodas tole kar smo ti prispeval pa mas mps :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Tole bi biolo zame OK.

- gre za dru?ino kjer se star?a trudita (oba zaposlena), se pravi da ne gre za kake ki ?pekulirajo pa raje socialno vle?ejo ali pa s eno?ejo spravit delat

- izgubili so vse, kar ni po?rl ogenj je sigurno uni?ila voda.

- ve se tudi kam bo ?el denar, da ne bo fotr vsega zapil, zakockal,....

Napisano

Labi samo po?asi bo res toliko ja :) hehehe.

Tudi jest sem za tak?ne zadeve ki niso v javnosti in do katerih bolj ali manj ne pride nobena pomo?.

Juresov predlog mi je super :)

Napisano

no jst sm tut za juresov predlog. :bravo:

je pa treba zdej ?e neki dore?t, do kdaj se zbira in pa kdaj se nese.

pa ?e to, v kolik?nem ?tevilu se bomo/bodo udele?ili predaje, po eni strani bi bilo bolje da gre neka manj?a skupina predati ta denar (zasebnost pa to), po drugi strani pa vsi, ki lahko pridejo, da se vidi, da nam je mar za prejemnika te donacije

predlogi, mnenja dobrodo?la

Napisano

Predlagam, da Jure stopi v kontakt s to osebo (?e je to izvedljivo seveda), pove kak?en je namen in s ?im se trenutno tle gor ukvarjamo, ?e je ?enska pripravljena na?e darilo sprejet itd. V kolikor ni, nimamo ve? prav dosti ?asa, da najdemo novo "?rtev" :P

Zadevo pa mislim da je smiselno, ko se izro?a, da ni to neka blazno ?tevil?na delegacija, ampak morda 3 komadi folka, ali kej takega! :jupiii:

P.S. - a mislite, da podalj?amo ?e za par dni, npr. do naslednje srede, ?e se nakaplja ?e kak?nih 100 ? cekinov (pa da se lahko re?e, da jim bo po Novem letu nekoliko la?je tem na?im izbrancem)? :ne vem: :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Naslednja sreda zna biti prepozno, potem je samo ?e ?etrtek in petek...pa vemo da ima tudi ogromno foruma?ev dru?inske obveznosti ipd., tako da moj predlog je da se do konca tedna, hkrati se tudi zve komu IN kdaj, npr. tor,sre, ?et....v pon. denar dvignem, zmenite se kdo naj gre z mano ?e ?ez listo mojga trr-ja, da bo vse 100% ?eprav sam garantiram da je (nekaj jih ?eli ostati anonimnih zato bi rad tudi to spo?toval da pa? ?e nekdo z mano pogleda in pre?teje).

Hkrati pa glede na to da ne bo udele?ba vseh, se napi?e na neko novoletno vo??ilo in vse vzdevke darovalcev in se jo hkrati s pomo?jo preda.

Napisano

?e je nekdo v veliki stiski, potem verjetno denar v ve?ini ne bo ?el za ?katle pod jelko. Januar je ponavadi tudi najdalj?i mesec v letu. Nisem za to, da se gremo Miklav?e, Bo?i?ke ali Dedke mraze, ta ?as je za dobrodelnost najprimernej?i zato, ker smo pred novim letom najbolj pripravljeni odvezat mo?nji?ke.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Rekreiranje s kavo😝
    • Mojo CX-30 v prime line izvedbi si sedaj lastim malenkost več kot 6 mesecev. Glede na razvoj teme, sem se odločil, da še jaz povem za svtari, ki so mi na avtu všeč in stvari, ki mi niso najbolj. Avto ima sedaj nekaj več kot 5000km. Proti drugim forumašem je to malo, vendar hodim v službo peš.   Kaj mi je všeč (razen izgleda): - ergonomija in izgled notranjosti - avto je zelo tih v večini situacij - vozne lastnosti so dobre, avto se minimalno nagiba v ovinkih pri višjih hitrostih - všeč mi je upravljanje ekrana s koleščkom. - avto dobro pospešuje in ni bojazni za prehitevanje. - fizični gumbi za izklop piskanja in start/stop sistema - "teža" volana in njegova preciznost - Drago plastične obrobe - gretje(ročna klima). Ko začne gret greje na polno. Gumb za mešanje zraka imam sedaj pozimi nastavljeno na sredino, drugače je prevroče.   Stvari, ki mi niso všeč oz. bi se dale izboljšati z minimalnim vložkom: - zakaj je pri menjavi radijskih postaj na volanu 1-2s zamik s tem tečnim glasovnim opozorilom. Ali ne bi bilo bolje, če bi lahko šel hitro skozi postaje. - v vozilu pri notranjem kroženjem zraka (pre)hitro postane zatohlo, prav čutiš vlago v kabini. Sama klima je ok(navadna ročna). Ko nastavim moč pihanja, ter mešanja zraka za dane razmere, dela kot vsaka druga (ročna) klima - včasih traja predolgo preden prekliče zadnjo omejitev( piskanje vedno izklopim) - lane assist je moteč, ko se hočem čemu izognit in ne dam smerokaza - položaj stranskih ogledal oz. ogledalo na sovoznikovi strani. Preveč nazaj za moj okus, kar povzroča težave z nastavitvijo maksimalne vidljivosti. - ni slovenskega vodenja v navigaciji. Resno Mazda(in uvoznik), celotni vmesnik je preveden in niste mogli copy pastat enega fajla za slovenščino - pokrov prtljažnega dna(brez smart cargo). Tu so pa res šparali. En navaden "popndekl" oblečen v blago. Ko bi dali vsaj en pokrovček, ki gre v luknjo, kjer je kit za popravilo pnevmatik. Tako pa moraš paziti, da težjih predmetov ne daš gor preko luknje, ker se piga. Pozicionirat pa so jo morali ravno na mestu, kjer človek odloži večino stvar. Kasneje  sem kupil aftermarket gumi korito in je bolje. Ker občasno vozim plinske jeklenke, moram pazit, da gleda na obeh straneh preko luknje. Za primerjavo je moj Clio IV Expression za takratnih 9910€ s popustom imel pokrov iz umetne mase, spodaj pa nalepljen neke vrste recikliran filc debeline okrog 20mm. - škoda, da sam prtljažnik ni bolj štirioglat, da bi vsaj gume pri menjavi lažje šle not.   Če povzamem, sem z nakupom zelo zadovoljen in bi vozilo priporočil tudi drugim. So pa določene stvari, ko človek lahko samo reče "resno". Raje bi videl, da bi na kupca prevalili dodatnih 100-200€, kot pa šparanje na brezveznig stvareh.
    • Sicer se omenja, da bo 100kW dizel samo v kombinaciji z samodejnim menjalnikom, kar mi ni všeč, ampak, če dodajo zraven še štirikolesni pogon, bi tudi to pogoltnil.   Upam samo, da motor ne bo kak nafriziran litrski trivaljnik...
    • Mogoče prihaja nekaj, kar bi zate bilo zanimivo za zamenjavo Fukswagna   ...    Prihaja Fiatov novinec, ki ga bodo najbolj vzljubile družine AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Na avtomobilskem salonu v Bruslju je Fiat predstavil velikoprostrosko zasnovani Qubo L, ki bo imel do 7 sedežev ter dizelske, bencinske in električne motorje.  
    • Baje, da bodo začeli Forde serijsko opremljati s 'šibedahom'.   Zato, da bodo tisti vosli, ko ga bodo kupili, imeli kam dat ušesa...       Pravkar mi sodelavec razlaga, kako mu je na Ford Courierju počila sprednja šipa. In stopi do našega FucksWagna, da mi pokaže in reče: - "Ja, prav tako kot tebi." Pogledam malo bolje in res, razpoka je vzporedno s spodnjim robom šipe, kakšna dva centimetra nad spodnjim robom. Iz kabine se sploh ne vidi, on je opazil, ko je ročno pral tisto koreto. Jaz pa šele, ko mi je on pokazal. Da bi kakšen kamenček tako nizko udaril, je že skoraj nemogoče, ker je v "zavetju" pokrova motorja in zaščiten z brisalci. Prej bi rekel, da prihaja do kakšnih napetosti, ko na šipo piha topel zrak, ker so zračniki narejeni tako, da piha na sredino šipe. In v tem mrazu je rob okoli mrzel, sredina pa vroča... Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...   Ma, jebo ga da ga jebo stokrat da ga jebo pa FucksWagen...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.