Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 8. 10. 2021 ob 18:40 je Alex napisal:

Se pravi, da če bo vse potekalo normalno, bo pri tebi čez tri tedne ali še več. Zadnje čase se dogaja, da pride paket v Slovenijo v par dnevih in nato ga mrcvarijo na carinski pošti do onemoglosti. 🙄

Razširi  

Ja sej ponavadi pise zraven predviden rok... Majo drugace se 8 dni v dobrem, predviden rok dobave je bil pa 35 dni

• 1 mesec kasneje...
Napisano

ampak včeraj se je pa res izkazala največja slabost led luči - 10 minut vožnje pa je sneg na lučeh naredil mrak. Da o blokiranem radarju pa zamegljeni kameri na šipi ter posledično vsemogočih napak na zaslonu, sploh ne govorim.

33112_1.png

Napisano

Tudi ksenon ni dosti boljši. Še moje navadne h7 niso stopile snega.

N7rRRL1.jpg

Napisano

E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔

Napisano
  dne 9. 12. 2021 ob 11:01 je Alex napisal:

E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔

Razširi  

Pa cez dan se to nekak gre, zvecer je pa jeba

• 3 tedne kasneje...
Napisano
  dne 28. 12. 2021 ob 20:51 je sportman333 napisal:

👍nice&clean😉😁

Razširi  

Avto že... garaža je pa tko usrana kot bi bla črna kuhna not. Kontrast med čistim in lepim ter umazanim in grdim je pa res fenomenalen 👍

33112_1.png

Napisano
  dne 30. 12. 2021 ob 14:19 je Boss napisal:

Avto že... garaža je pa tko usrana kot bi bla črna kuhna not. Kontrast med čistim in lepim ter umazanim in grdim je pa res fenomenalen 👍

Razširi  

Dejansko je ta garaža res katastrofa. Tudi gradnja je slaba, ker redno zamaka in odvodnavanja sploh ni. Stene niso ofrajhane, je kar kamen zadaj ostal :D

Je pa tudi avto umazan, ampak se ne vidi toliko na tej barvi :P

Podpis.png

Napisano
  dne 3. 1. 2022 ob 11:47 je g.Wankel napisal:

V Hooda ali not v restavracijo? 😀

Razširi  

Ko se gre v Hooda se parkira pred Hoodom, ko se gre v restavracijo pa pred restavracijo. :D Včasih škoda da nimam BMW in ni nikjer za parkirat, danes sem pa mogu izkoristt tale najboljši parking.

Napisano
  dne 3. 1. 2022 ob 12:07 je NevLado napisal:

Ko se gre v Hooda se parkira pred Hoodom, ko se gre v restavracijo pa pred restavracijo. :D Včasih škoda da nimam BMW in ni nikjer za parkirat, danes sem pa mogu izkoristt tale najboljši parking.

Razširi  

Si me premamil :D

20220103_173053.thumb.jpg.170a8bdc5f26e72554ee9ec79703e2ca.jpg

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• A boš homologiral spremembo na vozilu ali raje manjšo lopato kar na dosegu roke v kabini, za primer če kdo vpraša glede spremembe?
    • Em, glej, sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki češ zdej s tem povedat: "... ... so ustaši trenutno okupirajo ... ..."      Prvi Ustaši so se borili proti "Turkom" in s tem pravzaprav omejevali njihove napade tudi na naše prednike.   Drugi Ustaši pa so se v času druge svetovne vojne borili proti komunistom. In ker vsi dobro vemo, da zgodovino pišejo zmagovalci, so Ustaši označeni kot kolaboranti in sovražniki, Komunisti pa kot odrešitelji naroda.   Naj te nekaj vprašam: Na območju Slovenije sta nemški in italijanski okupator med vojno pobil okoli 31.700 Slovencev. Rdeča armada je povzročila nekaj več kot 5.000 slovenskih žrtev.  Protirevolucionarni tabor, v katerem so zajete vaške straže, četniki in vse tri veje domobranstva, so med vojno zakrivili smrt 4.400 Slovencev. Zavezniške vojaške enote so predvsem v bombardiranjih pustile skoraj 1.900 žrtev v Sloveniji.  Ustaši so med Slovenskim narodom povzročili 800 smrti v Sloveniji. Partizansko-revolucionarni tabor (komunisti) je povzročil več kot 24.000 žrtev – med vojno in po njej. Zdaj mi pa ti povej, kdo je bil večji sovražnik Slovenskega naroda?
    • Ni treba izbrat ne ene ne druge. Samo pri "eni" se ni nihče oglasil, pri "drugi" je pa takoj vse narobe...    Saj sem pričakoval tako reakcijo in to prav od tebe. Počasi postaja že dolgočasno...
    • Nekaj ne bo v redu s tem avtom. Dizel, pa skoraj 300Kkm. Po moje so števec navili naprej in ima v resnici dvakrat manj kilometrov. Nateg. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.