Bini Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust pred 1 uro je Alex napisal: One premajhni noter za večje može. Škoda, moram enkrat probat, da vidim kako je ta nova utesnjena🤔Ugibam pa, če je tebi tesna ne vem kam bi dal tistih 20 kil več.... Citiraj
Jest Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Čaka v senčki … 5 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Gremo domov … IMG_5392.mov 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Pri kamniškem mehaniku srečal predhodnika, no sicer tale konkreten Z ni bil moj, je pa iste serije in tudi črn. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Krištodio, @Z M A J, sm vidu že puhno starih koret, sm vidu že korete, k so jm pragi sgnili, k so odbijači dol padli, k so vrata dol padla, tud take, k so kola dol padla, ... Ma take, de jm streha dol pade... Majstr, prodj to brž kišnmu cganu an če nou teu kupt mu ga šenki, sam de se ga zlosaš, kr to nau več dolg cajta fural... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Netopirska jesenska 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
50keda Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Ne me strašit z jesenjo, js se še v poletju vozim, no sem se v soboto pri Podsredi: 7 1 Citiraj
Z M A J Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Ob tvoji registrski se mi je porodila ideja, če bi zdajle dal kakšno delat, bi bila LJ LEPDAN ali pa KR LEP DAN, tudi v KK izvedbi je fajn, v smislu pozitivnega načina razmišljanja, heh. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 38 minutami je etcho napisal: Boš MX5 prodal? Mi je kupec pisal še preden sem BMWja kupil Če bi imel plac, bi jo parkiral nekam, ker še danes sem bil presenečen koliko je ohranjena za 19 let star avto 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami Meni je NC najlepša od Miat, no tudi 1. generacija mi je sicer pri srcu, tale tvoj Bemf, pa kapo dol, res dober nakup in verjamem da ti bo teh dobrih 200 teličkov prineslo nasmeh na usta 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 37 minutami Prijavi Napisano pred 37 minutami (urejeno) pred 12 minutami je Z M A J napisal: Meni je NC najlepša od Miat, no tudi 1. generacija mi je sicer pri srcu, tale tvoj Bemf, pa kapo dol, res dober nakup in verjamem da ti bo teh dobrih 200 teličkov prineslo nasmeh na usta Tale "dino" pa ne bo imel problema v Vrhniškem klancu. To je pravi motor. Popravljeno pred 37 minutami od Alex 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 29 minutami Prijavi Napisano pred 29 minutami pred 8 minutami je Alex napisal: Tale "dino" pa ne bo imel problema v Vrhniškem klancu. To je pravi motor. Brez skrbi in tudi ZVOK Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.