Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam ene stvari ne razumem... vedelo se je, da so v večjem delu Slovenije slabe razmere pa naenkrat tolk avtov s KP tablicami in letnimi gumami, ki se plazijo in delajo zastoje, še nisem videl v tako kratkem času. Ok človek, maš letne gume, pa daj prosim ostani takrat doma in ne sreče preizkušat, ker nisi sam na tem svetu. Modeli se pa vozijo na AC s 30-40km/h, pa se je dalo komot z zimaki peljat med 60-80km/h brez nevarnosti.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Sam ene stvari ne razumem... vedelo se je, da so v večjem delu Slovenije slabe razmere pa naenkrat tolk avtov s KP tablicami in letnimi gumami, ki se plazijo in delajo zastoje, še nisem videl v tako kratkem času. Ok človek, maš letne gume, pa daj prosim ostani takrat doma in ne sreče preizkušat, ker nisi sam na tem svetu. Modeli se pa vozijo na AC s 30-40km/h, pa se je dalo komot z zimaki peljat med 60-80km/h brez nevarnosti.

Potalat jim kazni pa bo mir. 😉

Napisano

Ma kaj tečnarite, šel sem v McDonalds na Big Maca. Pa ni bilo 30-40, ampak 45. Itak sem plačal za avtocesto in jo lahko uporabljam.

:P 

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

A maš KP tablco? :D

Seveda. No še huje, Piransko :D In poletne gume.

Priznam pa, da sem ostal doma, ker s temi gumami še z dvorišča ne bi mogu zapeljat :P

Napisano
pred 8 urami je g.Wankel napisal:

Seveda. No še huje, Piransko :D In poletne gume.

Priznam pa, da sem ostal doma, ker s temi gumami še z dvorišča ne bi mogu zapeljat :P

Kakšno pizdarijo si pa naredil, da moraš "nosit" piranske tablice? A je to neke vrste pokora? :nevem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A je bla kaka novica, da je kdo kak avto v izložbo salona "parkiral"?
    • 'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal sem ji, da sem se vključil v padalski klub. Hitro je vzkipela: - ˝Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?˝ Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla: - ˝Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub...˝ - ˝Aja...?! Kaj pa naj zdaj...?! Podpisal sem za pet skokov na teden˝, sem ji rekel. Nakar je omedlela … 
    • Stojim v križišču, pa mi na okno začne trkat neka ciganka z otrokom v naročju. Odprem šipo in ona reče: - "Dajte, dobri gospodine, 1 evro za dete." Ker se mi je otrok zasmilil, ji res dam 1 evro in zaprem okno. Pa mi takoj spet začne trkat. Odprem okno in se zaderem: - "Kaj koji k***c bi pa zdaj rada?" - "Pa evo ti dete..."
    • Psihologi trdijo, da je za dobro počutje potrebno objeti vsaj osem oseb dnevno...       ... ali pa zmlatit enega...
    • Fantje, komplicirate.   To obnašanje je normalno za skyactiv motorje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.