Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/04/2023 in all areas

 1. Mogoče se ustavite v prvi pizzeriji na glavnih trgih turističnih mest, kjer prav prežijo na naivne turiste, da jim uvalijo slabe, drage pizze. 😉 Za dobro pizzo moraš poiskati kako odročno pizzeriji v kakem manjšem mestu, vasi. To je podobno, kot bi rekel nekdo, da v Srbiji ni jedel še dobrih čevapov ali vešalice. 😊
  6 points
 2. Prava napili pizza je : debel rob, v sredini mora bit tanka. Testo pa mora bit takšno, da te ne napihuje. To je res največji problem pri naših pizza, da ne znajo pravega testa naredit.
  4 points
 3. Ko je glih tema o picah, smo včeraj pri frendu testirali tole mašinco. Ima še kdo podobno? Spekli 17 pic precej hitro.
  4 points
 4. da ne bomo zašli v temi za olje v pice :), ampak moje osebno mnenje, pa nisem sedaj ekspert za pice, ampak meni pice v SLO niso v večini dobre ker, imajo predebelo testo, preveč bodisi moke/kvasa in cele niti ne morem pojesti, ko pojem tako pico, sem potem pol dneva nepremičnina, in kot napihnjen balon :), na zadnje ko smo bili v Gardalandu, in kot pravi @Alex smo našli neko lokalno picerijo, kjer so imeli samo pice in pašto.....sem brez težave pojedel celo njihovo pico (res da so manjše kot pri nas), ampak sem se normalno počutil, tako da sem brez problema zraven spil tudi pivo :), to je zame kvalitetna/kakovostna pica....zdaj pa z moje strani over&out v tej temi, ki ni namenjena hrani
  4 points
 5. Mogoče pri vas.....😁😉
  4 points
 6. Evo, sicer nima veze z oljem a vseeno za primerjavo. Sedaj jemo pizzo v centru Verone, margerita je 6 €, 4letni časi 8€,najdražja pizza je 9,50€. Na obli niso cene niti blizu.
  3 points
 7. Včeraj sva bila z ženo v Veroni (arena) na koncertu moje dobre glasbene kolegice Elise (iz Monfalcona). Trenutno je med najbolj izkanimi italijanskimi glasbenicami. V svojem dveurmem koncertu je pokazala, zakaj je med najboljšimi ženskimi vokali v Evropi. Zvok kot vedno vrhunski v Italiji. Znano je, da tudi bandi za turneje po Evropi največkrat najamejo prav italijanska pevska ozvočenja, skupaj z tehniki, roudiji in režiserji koncertov. Bil je akustično-godalni koncert, atmosfera vrhunska... 👍 Je bil pa prav užitek voziti po njihovih avtocestah, kjer ni bilo ne za tja, ne za nazaj niti enega samega samcatega zastoja. Tempomat na 135 in greš. Ko pomislim na jajcanje po naših avtocestah... 🤔
  3 points
 8. Ko smo bili še majhni (pred 50.leti), smo se potapljali (kolikor nam je seveda uspelo na dah) na Rexu (to je točka pred Izolo, kjer je ležala ladja Rex). "Iskali" smo kak del s te ladje 😊 Smo pa bliže obali našli več pip za tobak (koščenih, iz ebenovine), ki naj bi izvirale iz Rexa. 😊
  3 points
 9. To je res, da so pizze pri nas večinoma kar velike in bogato obložene ... Midva z ženo ponavadi vzameva eno pizzo... pa imava oba dovolj ... Sem pa recimo v Milanu enkrat jedel zelo slabo pizzo... Bila je sicer velika... ampak čisto tanka in ko sem prišel do polovice... je bilo že vse mrzlo ... Pa še okusna ni bila ... ampak res samo kot pravijo "za drek štukat" ... P.S.: Sem prestavil sporočila o pizzah v novo temo ...
  3 points
 10. Ampak predno guma dol pade se čutijo vibracije in čudno dogajanje, ko avto vleče levo desno.
  3 points
 11. Podobna izkušnja ko sem bil v Gardalandu, najdražja pica v res dobri piceriji 10€, s tem da take v SLO ni za dobiti (po kvaliteti).....
  3 points
 12. Sestavna risba ki si jo delil je motor ne menjalnik. Ročni menjalnik nima filtra. Olje redline ki si ga delil je za menjalnik. Zakaj pa rabis tesnilo? Malo si se zgubil, motor je eno menjalnik pa drugo. Vsako ima svoje olje. Rocni menjalnik ima samo izpustni vijak in nivojni, ni filtra in ni tesnilne mase olje za rocni je redline mtl. Ce pa imas avto z avtomatskim menjalnikom pa imas filter, olje mazda fz, tesnilo ali tesnilno maso.
  3 points
 13. Testo se zamesi, pokrije in ga postavi v hladilnik za vsaj 24 ur. Pred pečenjem pa za kakšni dve uri ven. Takšno testo je lahko za prebavo in ne napihuje.
  2 points
 14. Mi nismo zbirčni za enkrat na teden ne bom pečice zidal ali kupoval.
  2 points
 15. Odvetnik, zdravnik, psihiater in matematik so razpravljali, ali je bolje imeti ljubico ali ženo. Odvetnik: "Bolje je imeti ljubico. Če imaš ženo in se hočeš ločiti, imaš vse mogoče pravne težave." Zdravnik: "Bolje je imeti ženo. Če imaš ljubico imaš lahko resne probleme z zdravjem." Psiholog: "Najbolje je, če nimaš niti ene niti druge in nikoli ne zapadeš v stresno situacijo." Matematik: "Kje pa, najbolje je imeti obe. Žena misli, da si z ljubico, ljubica misli, da si z ženo, ti pa lahko medtem rešuješ matematične probleme..."
  2 points
 16. Priznali itak ne bodo... je pa to itak ze tudi dokazano pri recimo tiskalnikih... kjer po preteku garancije javi napako, kjer je potem potrebno menjat glavo, kar pa ekonomsko pomeni, da je ceneje kupiti nov tiskalnik ... Sicer se proizvajalci otepajo pred takimi trditvami... ampak ce ne drugega, dvom v to obstaja ... Tezko je reci, da gre za nakljucja, ce se vzorec mnozicno ponavlja ...
  2 points
 17. Čak mal, a sem jaz to dobro zastopil, da proizvajalci namenom vprogramirajo napake ali to kaj drugega pomeni
  2 points
 18. Jaz sem v M2 točil Ravenol MTF-2. Tudi za redno olje sem šel iz Mazda olja na Motul -> Shell -> Ravenol. In je Ravenol odličn.
  2 points
 19. Komentatorji pa so za kozlat... Npr. taki polpismeni se imajo za "Slovence" ... 🤑 ... null
  2 points
 20. Ko prebereš take neumnosti. V nemške električne kosilnice vgrajujejo kitajske motorje, narejene v Srbiji. In potem kao kupiš nemški avto. 😊😊 https://www.zurnal24.si/avto/na-strom/avtom-z-notranjim-zgorevanjem-se-bomo-prostovoljno-odpovedali-406304?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1685821669
  2 points
 21. Bom kar tukaj napisal. Včeraj sem bil na dinamičnem avtosalonu emil frey na Vranskem. Organizirano vrhunsko, z raznimi vozili si lahko preizkusal posamezne vaje na poligonu. Vglavnem šel sem striktno zaradi alfa romeo giulie saj je bila moja kombinacija veloce oprema in 2,0 turbo 280km (bencinar). Avto vrhinski, res fulll dober občutek,vodljiv kot puter, menjalnik zf 8speed kot ze z drugih avtov znano vrhunski, proznost motorja fenomenalna. Pod crto, to je to. Mazda naslednika za mene nima zato bi, če bi menjaval definitivno pogledoval k giuliji, kjer je oblika avtomobila, motorni sklop in notranjost po mojem okusu.
  2 points
 22. Evo ...danes smo oprali obe mazde generalnooo😉😉😁zoom zoom
  2 points
 23. 1000€ ceneje? Sm kmet an ne zastpom lih tanartabl ne matematike ne ekonomije. Alora, ko kupim avto, ga vozim na servis, ki mu zaupam. A je to pooblaščeni ali ne, koga briga. Ko ima avto enkrat za seboj 300.000 km, ga ne prodam, ampak se ga znebim. In 13 let star avto z več kot 300.000 km je vreden 10 centov po kilogramu pa če ima servisno knjižico od NASE ali pa nima nobene servisne knjižice.
  2 points
 24. Kolk komplicirate s temi parimi minutami,meni je pomembna sestava in okus......🤗🍕
  1 point
 25. Pišem za tovorne ladje. Križarke imajo več RVC...
  1 point
 26. Pogovarjamo se o tehnologiji, proizvajalcih sklopov in tezavah oz trpeznosti elektricnih vozil. Elektricnega avta nebi kupil, me pa zanima sama tehnologija, delovanje, razlike med sistemi, proizvajalci sklopov, vzdrzevanje, popravila... Na konc koncev ni toliko sestavnih delov v elektricnem avtomobilu (grobo: polnilnica, baterija, elektromotor, inverter) kot v avtomobili z notranjim izgorevanjem. Je pa to zelo dobra trzna nisa za serviserje, kdo se bo izobrazil za popravilo (ne menjavo sklopov) posameznih sklopov, tako kot pred leto ko je bilo vedno vec avtomatskih menjalnikov serviserjev ki bi jih popravljali pa ne. Menjat celoten sklop ve vsak, diagnosticirat in popravit samo okvarjen element v sklopu pa ne.
  1 point
 27. Ja to itak ne, sam čem rečt da je razlika.
  1 point
 28. Mora se v dobri minuti.
  1 point
 29. Sem že lani in predlani objavil-ne vem kje, kako se peče v malo predelanem Webru! Zgleda podobno kot na teh slikah... 👍 So res odlične, če imaš "00"moko in 350-400 stopinj, da se v treh-štirih minutah speče..... 😊😉
  1 point
 30. Veracce. Edina res prava napoli pizza pri nas. V MB-ju, ko smo bolj kmeti doma, je bila prazna in je crknila. Do te sem bil vsaki teden tam za malico. V LJ si pa moraš rezervirat. In edino Veracce je imel italjansko certificirano napoletano v Sloveniji.
  1 point
 31. Ta mazdina aplikacija nima veze z realnostjo. Mene so poklicali, da imam vpoklic, nato sem šel preverit še na to aplikacijo in je lepo, elegantno bilo zapisano, da za moje vozilo ni vpoklica. A ne bi raje zaprli tega, da ne zavajajo ljudi?
  1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. S servisom "pod kozolcem" je problem samo ena stvar....nima digitalnega zapisa. Taksen servis pride v postev za starejsa vozila. Osebno ko kupujem rabljeno Mazdo hočem digitalno mazdino servisno zgodovino, v nasprotnem primeru vozila raje ne kupim. Z digitalno zgodovino se vozilo tudi lazje in drazje proda, tko da za novejsa vozila jaz ne vidim kozolec kot prednost ampak slabost.
  1 point
 35. To je ravno za štiri servise "pod kozolcem".
  1 point
 36. Mladenka pri zdravniku: - "Imam grozno srbečico med prsti na nogah." - "Mhm. Med katerimi prsti pa?" - "Med obema palcema..."
  1 point
 37. Prodam Mazdo 5, garažirana, lepo ohranjena, prevoženih osem mačk, trije pešci, dva zajca, en pes in 355.000 km...
  1 point
 38. Na vratih pozvoni fant: - "Prišel sem Vas prosit za roko Vaše hčere." - "Kdo ti je pa rekel, da bom dovolil?" - "Ginekolog."
  1 point
 39. - "Pozdravljeni, jaz sem vaša nova soseda." - "Od zgoraj ali od spodaj?" - "Počasi. Najprej kava..."
  1 point
 40. V avtošoli: - "Na eni strani ceste je brhka mladenka, na drugi strani stara baba. Kaj boš nagazil?" - "Babo, jasno..." - "Bremzo, bumbar!"
  1 point
 41. Lastovka ima 4 grame možganov, celo poletje leta naokoli in ko pride zima, odleti v tople kraje. Jaz, budalo, se pa celo poletje je##m z drvmi za ogrevanje...
  1 point
 42. Je rekla žena, da bi podarila obleke tistim, ki stradajo. Sem ji odgovoril da kdor paše v njeno obleko, gotovo ne strada. Kaj je bilo naprej, raje ne bom pisal...
  1 point
 43. Ta teden sem pa na dopustu. Sem slišal soseda, kako se prepirata. On jo je, kot kaže, prevaral in mu je zabrusila, da se bo dala dol z vsemi sosedi. Zdaj pa čakam...
  1 point
 44. Sam to je vredu cena za prvi mazdin premium model 👍
  1 point
 45. Fant svoji punci: - "Če te dobim z drugim, te ubijem! Jasno?" - "Jasno." - "Kaj ti je jasno?" - "Da me ne smeš dobit..."
  1 point
 46. Ta bi pa bil za naše" društvo bleščečih mazd". 😊
  1 point
 47. Ja, ampak Tesla nima tezav s pocenitvami, ker ima dovolj "lufta", VW in ostala EU šara si pa lahko grizejo nohte. Če da Tesla ceno za Model 3 na 30 jurjev, se skoraj noben drug EV ne bo prodajal ...
  1 point
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.