Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je tvoj avto tudi kaj fasal? Na posnetku se slisi in vidi, da si nekaj izgleda povozil ...

Aja... Uro in datum nimas nastavljen... pa na glavo je obrnjeno   :) ... 

Vidt ni ni? so pa ko??ki dobr tolkli vse povsod pa tud na posnetku se vid, da je avto kr dobr treslo, ko sem zapeljal ?ez. Sej bi druga?e prej ustavil ampak je za mano en precej pridivjal in sem se bal, da bom fasal pozadinca.

Ura ni nastavljena, kar sem ?ele zdaj opazil (hehe skoraj eno leto ni bilo nobenega omembe vrednega dogodka, da bi preveril posnetke). Na glavo je pa obrnjena cela kamera, da gre napajalni kabel od zgoraj in da je ?im manj vidno. ?e je kamera pravilno obrnjena kabel prav grdo ?trli od spodaj in nekako ne zgleda. Pa? pol sam v aplikaciji obrnem sliko za 180 stopinj pa je to to, samo ura je pol narobe obrnjena - hehe.

33112_1.png

Napisano

Pa na radio1.si je tudi... ceprav nic ne pise, kdo je avtor ... So si ga "izposodili"? :)

?e pove?a? posnetek pi?e vir

Je pa nekaj zanimivo in sicer, da od trenutka, ko je po?ilo in do trenutka, ko je avto po?epnil (se pravi sem stopil na bremzo) je minila to?no sekunda. Se pravi, ker je ?lo za ?isto presene?enje in tudi glede na to, da dogodek ni bil ?isto zraven je reakcijski ?as res okoli sekunde. Tolk o tistih dveh sekundah, ki nam plozajo, da mora biti varnostne razdalje.

33112_1.png

Napisano

post-5237-0-71271100-144.jpg

Boss je ustavil zaradi medu. Crknjenega konja reakcijski ?as pa zato, ker je prera?unljivec ?e razmi?ljal a se mu spla?a. :P

Zase vem da ?e padajo s kamijona gajbe la?kega, imam reakcijski ?as krepko pod desetinko, ?e pada union peljem naprej.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

post-5237-0-71271100-144.jpg

Boss je ustavil zaradi medu.

Hehe... to je pa edina stvar, ki mi jo ne more? naprtiti... medu namre? sploh ne maram tako nekako kot ti Uniona.

33112_1.png

Napisano

Ker je bila v Puchu kamera, sem pa pobral dol, kar se je posnelo... Ja, in tole NI v Sloveniji, da ne bo kdo odkrival tople vode...

https://youtu.be/MmXL0uA2CHo

Vrhunski posnetki, sploh una ko se pod "roko" bagra pelje ko bager koplje. :bravo:  :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Po dolgem cas spet en posnetek...  ene gospe, ki misli, da je cisto sama na cesti ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Hehe, naj Stroker pove, kako je zgledalo v soboto, k je model najprej zavil levo na nasprotni pas potem pa brez ?migavca desno tik pred njim na izvoz. Ni dosti manjkalo pa bi ga nabil.

33112_1.png

Napisano

tole s krozisci je za popizdit...vsaj za LJ govorim

a sploh kdo zna uporabljat krozisca?

vsi vozijo po zunanjem krogu, neverjetno....sploh ta pri zalah, in potem je kolona zaradi sebicnezev, notranji krog pa je kroh duhov...vedno prazen...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

vsi vozijo po zunanjem krogu, neverjetno....sploh ta pri zalah, in potem je kolona zaradi sebicnezev, notranji krog pa je kroh duhov...vedno prazen...

Povsod je tko...tudi kro?i??e  Lesce-Bled je tko, da me je strah pravilno pelajt.

Napisano

Medvoski je se bojsi... Tisti, ki vozimo pravilno, moramo imeti oci na pecljih... Ker se dostikrat znajde kdo, ki po zunanjem pasu prevozi polno crto...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Hehe, naj Stroker pove, kako je zgledalo v soboto, k je model najprej zavil levo na nasprotni pas potem pa brez ?migavca desno tik pred njim na izvoz. Ni dosti manjkalo pa bi ga nabil.

A si ga videl? Ta je pa res imel manever... :vskalo:

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

A si ga videl? Ta je pa res imel manever... :vskalo:

Kje pa je to bilo?

V upanju na dvopasovnico so naredili adrenalinski rondo

Spet en tak danes zjutraj ...  :vskalo:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kje pa je to bilo?

Ko smo ?li proti bunkerjem skozi Lu?ine. ?koda, da se nisem spomnil in pravo?asno pobral posnetek s kamere.

33112_1.png

Napisano

Spet en tak danes zjutraj ...  :vskalo:

Pa daj no, ob 6:38 zjutraj gre? trobit! Pa saj ga bo? ?e zbudil, nesre?ne?a...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ampak ta Medvo?ki rondo.... je prav po(ne)sre?en.... ?e dobro, da so polne ?rte narisane.

Kaj bi bilo ?ele, ?e jih ne bi bilo?  :hohoho:

Kamnik pri Qlandiji ima podobno skropucalo, plus v njem neuki Tuhinjci, ki niti ne vedo kako se ga lotit. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pa tako preprosto je....

krozno.jpg

En uporabnik na enemu izmed socialnih omre?ij je napisal naslednje:

veliko kro?i?? je premajhnih in nesimetri?nih ,da bi se po teh praviih peljalo...mene so u?ili da prvi in drugi izhod gre? po zunanjem,?e pa si izbere? tretji oz.?etrti izhod gre? na notranji in se pravo?asno preusmeri? za tretji oz ?etrti izhod...to kar se dogaja pred Luko Koper in ostalih kro?i??ih je kar neko sekanje voznega pasu ,in kro?i??a ,ker ti ne omogo?i varnega spreminjanja pasu...vohat za drugimi vozniki pa tudi mora? ,ker sploh smernikov ne uporabljajo.....

Napisano

Namesto polne crte bi moral biti robnik... pa se se najde kdo, pelje cez... Sem zadnjic na Tomacevskem kroziscu videl takega pacienta, ki ga s Cliotom kar metalo cez robnike ;)

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pa tako preprosto je....

En uporabnik na enemu izmed socialnih omre?ij je napisal naslednje:

veliko kro?i?? je premajhnih in nesimetri?nih ,da bi se po teh praviih peljalo...mene so u?ili da prvi in drugi izhod gre? po zunanjem,?e pa si izbere? tretji oz.?etrti izhod gre? na notranji in se pravo?asno preusmeri? za tretji oz ?etrti izhod...to kar se dogaja pred Luko Koper in ostalih kro?i??ih je kar neko sekanje voznega pasu ,in kro?i??a ,ker ti ne omogo?i varnega spreminjanja pasu...vohat za drugimi vozniki pa tudi mora? ,ker sploh smernikov ne uporabljajo.....

Prvi zunanji

Vsi drugi notranji, da lahk spustis druge noter. To je tudi point kroznih...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

...to kar se dogaja pred Luko Koper in ostalih kro?i??ih je kar neko sekanje voznega pasu ,....

To "sekanje" krozisca je pa itak ocitno tudi ze nekaj normalnega :) 

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Odvisno je tudi od tega koliko si star!  Za 20,30 let bivanja se ne izplača ne gradit in ne popolnoma renovirat hiše z ogromnimi stroški razen, če imaš preveč denarja....  Če ni dobra za bivat se proda in kupi druga z malimi stroški prilagoditve glede na potrebe.  Vsak ima različno videnje glede na to situacijo..... 
    • Se je pač odločil za osnovno, najcenejšo verzijo.... 
    • Tudi sam si lastim hišo zgrajeno leta 1969 in se še letos nameravam spravit v kompletnejšo adaptacijo. Pred sedmimi leti sem že vložil dobrih 20.000 in si temeljito obnovil eno stanovanje. Elektrika, voda, ogrevanje... vglavnem komplet na novo. Kopalnice sicer takrat nisem, jo bom pa sedaj. Spodaj imam še eno stanovanje, ločen vhod. Podstrešje imam pohodno in bi lahko tudi zgoraj uredil v manjše stanovanje, če bi bila potreba. V prihodnjih dveh letih bi se rad lotil menjave strehe, izolacije le te, preverba hidroizolacije in potem izolacija hiše in še ostalo po notranjosti spodaj. Imam še par oken in vrat za zamenjat in podobnih jajc, računal sem, da tudi sam ne bom potreboval več kot dodatnih 100.000. Za moje pojme imam glede na današnje čase še kar dobre pogoje. Sem se pa že zdavnaj sprijaznil z dejstvom, da "delaš s tem kar maš". Če bi želel vložit 300.000, bi podiral. Pa tudi živeti je treba nekje vmes... Čez par let lahko oddam dve stanovanji in grem živet od najemnin kamor želim. Ali pa mi plačujejo kredit za novo hišo. Še zgoraj se mi praktično ne splača delat 3. stanovanja, ker bi vložil 30.000-50.000, ki bi se z najemnino za moje pojme poplačali prepozno, mogoče, če bi denar ostajal. Meni se ideja, da imam za 150.000 v današnjih časih fertik bajto, 10km od centra LJ, iskreno še najbolj dopade in tudi izide.
    • Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.