Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

Bo ce ne bos kamere zamenjal za novejso :). Se posebej ne za kako insta360.

Kamera je insta 360-ace-pro 2. 😉

Napisano
pred 20 urami je Alex napisal:

Ima možnost nadgranje Rama na 64 GB.

Takoj nadgradi, dokler si pri denarju. 🙂

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Takoj nadgradi, dokler si pri denarju. 🙂

Že naročeno. 😊

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Kamera je insta 360-ace-pro 2. 😉

Dobr da ti folga pol. 

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 2 urama je jures napisal:

Dobr da ti folga pol. 

To je navadna "action" kamera in ne 360 stopinjska... Pri slednji rabis res mogoce malekost boljsi racunalnik, ker mora obdelovati vec podatkov pri kadriranju, ko naknadno izbiras pogled ... 

image.png

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

To je navadna "action" kamera in ne 360 stopinjska... Pri slednji rabis res mogoce malekost boljsi racunalnik, ker mora obdelovati vec podatkov pri kadriranju, ko naknadno izbiras pogled ... 

image.png

image.png

Alex360 pol :). Vse jasno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
dne 9. 6. 2025 ob 17:56 je Alex napisal:

Do sedaj sem imel 12 let star prenosnik HP. Sicer ga skoraj nič ne uporabljam a ko sem hotel urejati videe je vse štekalo. Celo tako je zamrznil, da sem moral kabel izklopit iz vtičnice. 😊

Kupil sem pa tega:

- ASUS TUF Gaming F15 FX507VI-LP063 i7-13620H/16GB/1TB/RTX 4070. 

Upam, da bo za nekaj let v redu. 

Ha, ha, je za igralničarje (ker mi ga je izbral sin informatik - ljubitelj igric) a je hkrati tudi dovolj zmogljiv za resno delo. 

Ekran je malo švoh za grafično oblikovanje a bo priklopljen na Oled 4K tv. 

Poganjal naj bi med drugim tudi program  DaVinci resolve 20. 

Ima možnost nadgranje Rama na 64 GB. 

tak računalnik si kupil za urejet videe? kaj pa so to videi? verjetno si sfalil pomanjševalnico, če so igre igrice, so tudi videji videjčki? al so filmčki? 

Napisano
pred 31 minutami je NevLado napisal:

tak računalnik si kupil za urejet videe? kaj pa so to videi? verjetno si sfalil pomanjševalnico, če so igre igrice, so tudi videji videjčki? al so filmčki? 

Kaj bom razlagal nekomu, ki vozi dinota o tehniki. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tukaj ti dam pa 100%prav. V 30-ki sploh ne opaziš tega ugašanja in ponovnega zaganjanja, pri 6-ki pa ja.  Zato me na 30-ki sploh ne moti.   
    • Ja mene je tud DSG pozitivno presenetil. Tolk kolkor se je voznikov zamenjalo na mojem bivšem Passatu, da smo mu rekli kar kurbica, in vsak s svojim načinom vožnje pa je DSG zdržal skoraj 300kkm brez napake. Če ne bi bil službeni avto bi verjetno šel preko 400kkm al pa celo do pol milijona.
    • Glede na to, da delajo z oljem, je boljše, če se dogovoriš za termin enkrat novembra.    Ne bom nekaj na dolgo razlagal, se mi s temi Rožleti ne da več ukvarjat, zato samo na kratko:   bolj ko je olje toplo, bolj je tekoče - da ne bo vozilo do zime suho...
    • Kupujem drugi avto (za daljše relacije bo še vedno Mazda) in sem se zagledal v DongFeng Box-a (dobesedno škatlo).   Nekdo v Ajdovščini ga ima in mi ni dalo miru, pregledal sem cel splet (tudi EVSvet) in na koncu sem rekel, kurac, dajmo poklicat za testno vožnjo.   V petek sem jo potem tudi imel (v Sinji Gorici).    In kaj naj rečem.   Holy shiet, kolk je to bila zabavna vožnja.   Avto, kljub temu da zgleda majhen, je noter prostoren za popizdit - dejansko si RES komot. Takisto zadaj dovolj placa.    Sama kvaliteta izdelave zgleda top notch, vsi šivi so v nulo, ekran je reponsive, ok, zvočniki niso ravno JBL ali BOSE ali karkoli, ampak solidno predvajajo glasbo.   Vmesnik je enostaven, všeč mi je bilo, da si na bližnjici imel izklop prepoznavanja omejitve hitrosti (bere samo preko kamere in ne tudi GPS-a) in pa imel sem sončna očala, zato so Kitajci mislili da me na 3 minute zadeva kap - tudi to sem izklopil.   Avto je NAPAHAN s tehnologijo - adaptivni tempomat do 0le, ohranjenje pasu, 360 kamera (v prihodnosti baje še samodejno parkiranje sam sej tega ne rabiš ajde), avtomatska klima (1 conska, baje bo v prihodnosti s updateom 2 conska), pač ni da ni.    Škatla lepo požira naše super ceste, z ženo sva šla do Logatca v trgovino (WC papir gre v prtljažnik) in tudi ovinke, tja do 110 lepo pelješ, nato začne avto plavati, sam ajde, itak ni namenjen norenju.   Gor so neke ćunga lunga gume, ki bi jih itak menjal za all season.    Domet naj bi mel 350 km, realno je pomojm okoli 250 - 300, pozimi okoli 200.   Garancije je 8 let / 200k km, kar je tudi +   Minusi so - stalno izklapljanje opozorilnih sistemov pri vsakem vžigu, zadnja klop se cela podre, zadaj ni brisalca, preproge imajo luknje za utore, da se ne premikajo, sam utorov ni haha.   Mislim se mi ne mudi z nakupom, počakal bom še na BYD Dolphin Surf-a da pride v Slovenijo (baje konec leta), da primerjam head to head.   Sam ja, overall navdušen, lets gooo Kitajci!!!    Aja pa cena - s subvencijo 17.000 EUR  中国将统治世界!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.