Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Spet reagiraš enako... preobrneš na drugo stran, čeprav je vprašanje čisto enostavno. Mijič sodeluje z desnico in ne z levico, zakaj se ga ne dotaknete? Kaj bi, če bi, ko bi in podobno nima s tem trenutno pa res nobene veze. Gre samo za to kaj je prav in kaj ne. Vaš Gorenjak pravi, da to kar je Mijič naredil je zgolj manjša zadeva in da je čist preveč govora o tem. WTF. Najbolj zanimivo pa je spet ista zgodba, ki jo očitate levim, da bi potem drugače reagirali. Če bi bil Mijič na drugi strani bi pa vi zdajle udrihali na polno čez njega. Glej ne moreš očitat nekaj drugim, kar počenjate sami enako. Ne vem no, nekako nekredibilno zgleda vse skupaj. Zdaj pa te bom samo eno stvar vprašal pa mi odgovori pošteno... ali bi Mijič moral odstopiti kot poslanec?
-
Ker,če bi Mojič ali pa cela stranka prestopil k levim....saj vemo,kako so jih fehtali...po tem bi pa bil čist kot jutranja solza,a ne?! Levim ne gre za moralo...to že dolgo vemo...samo oblast hočejo....
-
Zakaj ne bereš kaj napišem. Dnevnikov in podobnega sploh ne spremljam. Edino sem spremljal soočenja pred volitvami in to na vseh medijih, ki so jih imeli. In rekel sem, da v soočenjih novinarji niso stopali ne na eno ne na drugo stran. Največ so se obkladali kandidati med seboj. To kar en drugemu govorijo pač ni politika medija.
-
Tvoj problem in problem večine desnih je, da takoj, ko pokažejo na čudne rabote posameznikov na desni, vsi kot eden skočite v zrak in razlagate, da je to levaški medij, ki je sporočil. Ne zanima vas a je kaj resnice na tem, ne argumenti, ne dokazi. Strumno brez kančka kritične distance branite svoje politike pa ne glede kaj se jim očita. Če na drugi strani nekdo naredi enako pa je avtomatsko kriv še predno novinar prebere izjavo do konca. Osebno bi najprej rad videl, da se obravnava vse po istih vatlih. Na kaj ciljam? Zaradi afere sendvič je nepreklicno odstopil poslanec LMŠ-ja Darij Krejčič, če se ne motim. Ja šlo je za sendvič, ki je takrat verjetno stal okoli 4 evre in kljub temu, da se je vrnil in poravnal znesek je bil pritisk desnice takšen, da je bil prisiljen odstopiti. Zakaj ta desnica, enakih vatlov ne zahteva tudi od Borisa Mijiča, ki ima na sebi bistveno večje grehe, utaje, lažno navajanje dokazil in prevaro ter krajo lastnih zaposlenih? Ne tukaj je vse tiho in desnica sploh ne zahteva odstopa, kot ga je nekoč za sendvič vreden 4€.
-
Ne štekaš-nekompetenten si,ker RTV ponuja takšna politična stališča,ki so ti všeč. RTV bi moral ponujati le apolitične informacije,pa jih ne-v tem je problem!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.