Agerg Napisano 24. april, 2024 Prijavi Napisano 24. april, 2024 (urejeno) Sabine je faca. Fizik po izobrazbi in stvari predela v detajle in poda dokaj realna mnenja, ki so osnova za nadaljne debate, vsaj po mojem tehnično realnem pogledu na svet. Drugo je pa, če večina ljudi to razume. Po moje bolj slabo kaže... Na žalost je fizika edina stvar na svetu, ki jo ne moreš obrniti in vedno prekriža lepe načrte (butastih) politikov in tudi drugih sanjačev. Dejstvo je pa, da se je treba premikati naprej, drugače obstanemo. Samo ne pa tako na glavo in tako, da napišemo na nek papir kaj bo leta 2035 ali karkoli so se že zmenili na neki večerji... Popravljeno 24. april, 2024 od Agerg 3 Citiraj
skritikrt Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 Obljube,laži,obljube,laži...... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 musk je produkt ideologije Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 27. april, 2024 Prijavi Napisano 27. april, 2024 Pa ne sam on... važn, da si nabere okoli sebe fanboyse in pol lahko tud crap prodaja pa se bo kupovalo. mam pa občutek, da bo Musk končno odvrgel masko, pograbil nagrado in spravil podjetje v tako itgubo, da ga bo mpral prodati kakemu kitajcu. Tako bo tud Tesla kmal kitajska. 1 Citiraj
Boss Napisano 27. april, 2024 Prijavi Napisano 27. april, 2024 Tole je tud nenavadno kako se hitro pogodijo, da ne pride na sodišče. Če bi prišlo bi bil to en najbolj udarnih procesov proti kateremu koli podjetju in sigurno ne bi ostal neopažen. 3 Citiraj
skritikrt Napisano 28. april, 2024 Prijavi Napisano 28. april, 2024 Živ bog jih noče...prodajalci jih imajo več na zalogi,kot jim je prav,in seveda jih nočejo še več...in se nabirajo v pristaniščih. Normalno,saj imajo še zapriseženi EV-fanboyi doma za vsak slučaj vsaj še en ICE-avto. V evropskih pristaniščih se kopičijo e-avtomobili ~ Portal24 PORTAL24.SI Tudi Julia Wagner iz pristanišča v Bremerhavnu ugotavlja, da e-avtomobili v Nemčiji težje najdejo kupca in daljše... 2 Citiraj
Bini Napisano 28. april, 2024 Prijavi Napisano 28. april, 2024 (urejeno) Cene spustit za 30% pa bodo vidli kako bodo šli v promet, folk nima denarja.... Kitajci pa tudi prodajajo višji rang el. avtov, ki prav tako niso za večino kupcev! Kar je več kot 30-35k€ ni zanimivo za 70% ljudi... 🥴 Popravljeno 28. april, 2024 od Bini 4 Citiraj
ignacij Napisano 28. april, 2024 Prijavi Napisano 28. april, 2024 Tako je, fajn bodo mogli spustiti cene. Ko bo imel folk pozitivno računico bo šele začel razmišljati tudi o nakupu EV. 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. april, 2024 Prijavi Napisano 28. april, 2024 Če spustijo toliko, da bo folk imel pozitivno računico, bodo oni imeli negativno... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 28. april, 2024 Prijavi Napisano 28. april, 2024 pred 41 minutami je Slivka napisal: Če spustijo toliko, da bo folk imel pozitivno računico, bodo oni imeli negativno... V tem je lih fora...vse "požre" baterija...je predraga,prešvoh,...da ne naštevam. In seveda ne ostane za vse ostalo...vse ostalo je pa razvito na čim ceneje...nič stikal,nič gumbov,nič kvalitetnih materialov,slab software,...in z pozicioniranjem v "high-rangu" hočejo krasti kupcem cvenk... Drek od baterije+drek vseokoli=kup dreka. 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 Sm kmet an s hribu doma, pej se na matematiko ne spoznam lihtanartabl, ma se mn zdi, de sm enbot nekje slišu, de minus an minus dasta plus. Če je torej minus za baterijo in minus za vse okrog... Skratka, @skritikrt, končno nekdo, ki je lepo po kmečko razložil vse skupaj! Torej: Drek od baterije+drek vseokoli=kup dreka. Na kupu dreka pa zelo lepo uspevajo buče. Pa kumare tudi... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 Iz česa pridejo pa umetna gnojila če so iz električnih navaden drek... Citiraj
Slivka Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 pred 2 minutama je Bini napisal: Iz česa pridejo pa umetna gnojila če so iz električnih navaden drek... Mrbit iz umetne inteligence? 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 pred 13 urami je Slivka napisal: Na kupu dreka pa zelo lepo uspevajo buče. Pa kumare tudi... Aha...si zvit ti "z hribu doma"...tako "med vrsticami" misliš da nam "bučke prodajajo" in "kumaro v rit"...aha🧐...zvit si,zvit😃👍 Citiraj
Slivka Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 Dojel si. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 29. april, 2024 Prijavi Napisano 29. april, 2024 Pred eno uro je Slivka napisal: Dojel si. Imam dolgo "lajtungo",a tu pa tam se tudi meni zgodi kak preblisk😄 Citiraj
dvorjan Napisano 30. april, 2024 Prijavi Napisano 30. april, 2024 (urejeno) Medtem ko tukaj še kar jadikujete nad sodobno elektromobilnostjo, sem jaz ZOE zapeljal v Črno Goro. Brez kakršnihkoli težav. Strošek polnjenja za prevoženih 800+ km je znašal 14,39€, od tega je daleč največ pobral hrvaški ELEN. #sampovem Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h. Pa v praksi sploh ni bilo tako - prvi postanek sem kombiniral z malce spanca, drugega za skok v pekarno, tretjega za pozno kosilo. Popravljeno 30. april, 2024 od dvorjan 7 Citiraj
Bini Napisano 30. april, 2024 Prijavi Napisano 30. april, 2024 pred 2 urama je dvorjan napisal: Medtem ko tukaj še kar jadikujete nad sodobno elektromobilnostjo, sem jaz ZOE zapeljal v Črno Goro. Brez kakršnihkoli težav. Strošek polnjenja za prevoženih 800+ km je znašal 14,39€, od tega je daleč največ pobral hrvaški ELEN. #sampovem Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h. Pa v praksi sploh ni bilo tako - prvi postanek sem kombiniral z malce spanca, drugega za skok v pekarno, tretjega za pozno kosilo. Super👍 Citiraj
Boss Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 Vse lepo in prav, samo ti računaš strošek polnjenje tako, da štartaš s polno baterijo na koncu si pa tam s prazno. Na tak način mene pot v ČG pride natanko 0€, ker 800km naredim z enim tankom pa še za vsaj 150km mi ostane na cilju. 1 5 1 Citiraj
skritikrt Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 Sem se že nekdaj naučil,da "nič ni zastonj"...oz. "če je prelepo,da bi bilo res,po tem je prelepo,da bi bilo res". Ostalo si lahko vsak sam "nariše". Skratka mene nič ne preseneča...pač "pravljice in povesti..." Je pa lepo,če ima človek veselje...😃👍 Mene bolj zanima,kakšen je bil spanec...je kaj sanjal...je bil kaj "polomljen" od ZOEtovih sedežev.... Kaj je kupil v pekarni🥐,in kaj je jedel za kosilo🍲...cena,je bilo okusno😋 itd... 1 Citiraj
etcho Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 (urejeno) Mercedes AMG.mp4 Ta pa ni EV, ampak EZ (ima električni zaganjač) 6.3,V8, Akrapovič. 😁 p.s.: priporočam poslušanje na zvočnikih ali slušalkah Popravljeno 1. maj, 2024 od etcho 2 2 1 Citiraj
Bini Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 pred 2 urama je etcho napisal: Mercedes AMG.mp4 12.45 MB · 0 prenosov Ta pa ni EV, ampak EZ (ima električni zaganjač) 6.3,V8, Akrapovič. 😁 p.s.: priporočam poslušanje na zvočnikih ali slušalkah Tak kratko, a mu je zmanjkal bencina.... Dober glas.... Citiraj
etcho Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 pred 58 minutami je Bini napisal: Tak kratko, a mu je zmanjkal bencina.... Dober glas.... Ah, to je blo samo na brzaka, za foro. Je pa bil že segret motor. Ko prižge hladnega, te pa vrže na rit! 🤣 1 Citiraj
dvorjan Napisano 1. maj, 2024 Prijavi Napisano 1. maj, 2024 pred 9 urami je Boss napisal: Vse lepo in prav, samo ti računaš strošek polnjenje tako, da štartaš s polno baterijo na koncu si pa tam s prazno. Na tak način mene pot v ČG pride natanko 0€, ker 800km naredim z enim tankom pa še za vsaj 150km mi ostane na cilju. Ne, dragi Boss, ni tako. Štartal sem s SOC 97 % in podatek o stroških elektrike je po vključenem zadnjem polnjenju v Črni Gori na SOC 96 %. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.