Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Naredi z dvolitrskim turbo dizlom, pa bo všeč še večjemu krogu ljudi...

Reno 😲, nikoli kupit tega 2.0 dizla..... 🫣

Pomota.... :nevem:

Je obrnalo stran pa sem mislil, da se na tisi Clio nanaša ki je v eni drugi temi🥴

Popravljeno od Bini
Napisano

Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Zmeden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...

1.9 dizli so bili odlični motorji v Lagunah, 350kkm kamot zdržijo brez okvar in tudi 1.5 dizli v Meganih so bili odlični,smo delali tudi čez 300kkm brez okvar.... 👍😉

Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

V bistvu je 1,9 v Meganu...

Seveda je bila tudi tam.... 👍

Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Slivka napisal:

Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...

Naredima test?

Če 3 literski ne-delovni stroj ima dovolj veliko prostornino, leti po Rebernicah.

Popravljeno od godlike

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.