izacus Napisano 12. oktober, 2019 Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Hmm, kdaj ste vi tule morali prvi? menjati akumulator? Ta teden se mi je zgodilo da avto ni v?gal zaradi akumulatorja... in se mi zdi starost 3,5 let malo hitro za to, da gre akumulator v maloro. Citiraj
mxt Napisano 12. oktober, 2019 Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Meni zdej po 2 letih ob?asno ne dela iStop, verjetno zaradi baterije, znak za baterijo se ne obarva plavo... Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk Citiraj
ziga.mazda Napisano 28. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Jaz imam isti problem....zdaj bo pa zima in verjetno bo treba menjati baterijo....ali je kdo ?e povnil to baterijo i stop?I stop ne uporabljam verjetno bi lahko dal navadno baterijo noter .....ker tista z i stop je 170?. Citiraj
mxt Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Po servisu in preve?enih cca 1.000 km se baterija spet obarva modro, zdej ko je baterija ok se mi pa ob?asno AC ve? ne obarva in iStop spet ne dela Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Ko imas nastavljeno odrositev prednjega stekla, se i-Stop ne aktivira ... Ali pa ce je prevelika razlika med zunanjo in nastavljeno temperatero... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mxt Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Ja to vem. Samo klime trenutno ne koristim, pr meni se sezona klime zaklju?i septembra. Tudi ?ipe ne odrosujem... Lani v najhuj?i zimi je iStop delal brez problema ?e po 5-10 minutah vo?nje ko se je motor segrel... Letos ka?e bl slabo... Ga sicer malo rabim samo me moti ko stvari ne delajo kakor bi mogle Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Jest Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Pa si akumulator menjal? Najbolje, ce na servisu preveris kapaciteto akumulatorja (ali pa ce imas ODB in ustrezen softver, da preveris SOC akumulatorja ... Ta mora biti cez 60 ali 70%, ce se prav spomnim... Ampak potem pomoje ponavadi ne sveti akumulator v MZD Connectu pri stanju i-Stop, ce je preslab ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
323 BA Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Klimo le uporabljaj tudi sedaj, dokler ni ve?inoma pod nulo. Potem se itak kompresor ne bo ve? pri?gala, tudi ?e bo svetilo AC. Denarnica ti bo hvale?na. 1 Citiraj
Alex Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Samo res. Klima je zato, da se jo uporablja, da ne zaruzne. Ali pa se je ne... da pri?para? kak ? na gorivu? Citiraj
mxt Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Pa si akumulator menjal? Najbolje, ce na servisu preveris kapaciteto akumulatorja (ali pa ce imas ODB in ustrezen softver, da preveris SOC akumulatorja ... Ta mora biti cez 60 ali 70%, ce se prav spomnim... Ampak potem pomoje ponavadi ne sveti akumulator v MZD Connectu pri stanju i-Stop, ce je preslab ...Nisem menjal. Za?elo se je po servisu srptembra. Ko so mi posodobili Mazda Connect. ?eprav so mi rekli da ga vedno priklopijo na kable. No v glavnem, po prevo?enih cca 1.000 km je baterija modra, tudi zjutro takoj ko v?gem avto. Zdej me zajebava AC... Poslano z mojega MI 9 z uporabo TapatalkKlimo pa rabim ?im majn, ker mi enostavno ne odgovarja. Tudi poleti zjutro vozim brez. No sej ni da jo zdej pol leta ne bom v?gal Rabim jo ?e ne druga?e pa ko je de? in se meglijo ?ipe. Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Soc akumulatorja? Katri pid je to? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Bini Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Nisem menjal. Za?elo se je po servisu srptembra. Ko so mi posodobili Mazda Connect. ?eprav so mi rekli da ga vedno priklopijo na kable.No v glavnem, po prevo?enih cca 1.000 km je baterija modra, tudi zjutro takoj ko v?gem avto.Zdej me zajebava AC...Poslano z mojega MI 9 z uporabo TapatalkKlimo pa rabim ?im majn, ker mi enostavno ne odgovarja. Tudi poleti zjutro vozim brez.No sej ni da jo zdej pol leta ne bom v?gal Rabim jo ?e ne druga?e pa ko je de? in se meglijo ?ipe. Poslano z mojega MI 9 z uporabo TapatalkKo sem bil na servisu sem omenil posodobitev pa so mi rekli da je bolje tako kot je ker imajo podatek da imajo potem nekateri probleme nisem vpra?al kak?ne. Dogovoril pa sem se da ?e bom imel kake probleme brez posodobitve naj pridem nazaj do njih in mi bodo posodobli. Citiraj
Jest Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Soc akumulatorja? Katri pid je to? Sent from my SM-G950F using TapatalkNevem kateri PID... V iOS aplikaciji Forscan Lite sem samo dodal BATT_SOC ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Thx, morm preverit jutri, ker vsake toliko zajamra zjutraj Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Gregster Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Kaj zdaj s temi akumulatorji?? Ne more bit kr fu? po dveh letih no?! A to so vsi start/stop ak.isti al so sam mazdini tolk slab?i? Citiraj
SpEkTr Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Moj avto je itak dalj ?asa stal. Vpra?anje, ponavadi to ne vpliva dobro na aku. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
323 BA Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Povsod je enako, s tem da bi moralo iti pod garancijo, torej do 5 let. Vsaj pri renaultih jih menjajo v ?asu trajanja garancije. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Aku gre te?ko na garancijo, razen ?e si ga ravnokar tam kupil. Po 3 letih no go. No tale SOC je pri meni na 95%. Ampak v?asih res zajamra zjutraj. Mogo?e ga obd adapter toliko zjebcka. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
tommaazz Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 Zdravo. Nekaj me zanima...kateri akumulator je pravi za na?e mazde 3...koliko Ah mora imeti in kaj je treba paziti glede na to da potrebujem za start stop sistem? Sem gledal po akumulatroju pa ni? kaj ne najdem... Citiraj
vzupan3 Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 Zdravo. Nekaj me zanima...kateri akumulator je pravi za na?e mazde 3...koliko Ah mora imeti in kaj je treba paziti glede na to da potrebujem za start stop sistem? Sem gledal po akumulatroju pa ni? kaj ne najdem... Start stop sistemi navadno potrebujejo "high performance" AGM akumulatorje. Cena original cca. 200+ EUR (vsaj za Mazdo 6). Citiraj
Bini Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 Zdravo. Nekaj me zanima...kateri akumulator je pravi za na?e mazde 3...koliko Ah mora imeti in kaj je treba paziti glede na to da potrebujem za start stop sistem? Sem gledal po akumulatroju pa ni? kaj ne najdem...AGM-65 Ah tako je na mojem napisano pri M3 g120. Letnik 2018 Citiraj
tommaazz Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 hvala.morem malo pogledat kak?ne so cene Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.