Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Res je lep ta body-kit za Mazdo 3, ampak ?e vedno je 1080 EUR predrago :)

Ra?unaj ?e po?tnino (okoli 100 EUR) + barvanje (okoli 100 EUR) in si ?e na taki ceni, kot da bi original body-kit kupil (s tem, da original ni treba homologirat ?e sem prav razumel na servisu, ker gre za original dodatno opremo vozila); medtem ko pa ta body-kit iz Rusije bo? te?ko homologiral pri nas (oziroma se bo? moral ukvarjati ?e s tem pa spet dodatni stro?ki...).

Vsa dodatna oprema je res pretirano drage.

Res ne razumem, zakaj je potrebno imeti ceno 400 EUR za 1m ukrivljene plastike (zadnji prtlja?ni spojler za sedan)?

?e bi bile cene normalne, bi se ve? strank odlo?ilo za nakup ve?ino dodatne opreme in bi imeli ve?ji prodajni promet, pa ?e lep?e Mazde bi se peljale po "svetu" in bi s tem ?e bolj konkurirale ostalim znamkam.

Tako pa dvomim, da so v Sloveniji prodali 1 samcat zadnji prtlja?ni spojler (?e pa so - je ?e to veliko). Normalna cena bi bila z monta?o recimo okoli 100 EUR!

Poglejmo recimo Hondino dodatno opremo (konkretno kamera za vzvratno vo?njo) - skoraj 800 EUR - bolano!

kamera.jpg

Napisano

Pri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.

V priliki slikam in poka?em.

Napisano

Pri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.

V priliki slikam in poka?em.

Ej...na Mazdin..servis pelji pokazat saj je pod garancijo ?e:-):-):-)lp
Napisano

Tudi pri moji je usnje ?e nagubano. Vpra?anje ?e to garancija pokrije, saj je zgolj kozmeti?na napaka.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Napisano

Na?eloma me ta "nagubanost" ob straneh sede?a niti ne moti toliko. Bolj me moti in skrbijo te "lise" na sovoznikovem sede?u saj zgleda, kot da po?asi "poka" usnje.

Bom ?e malo opazoval ampak mislim, da tega garancija ne krije.

Napisano

Jaz sem imel taksno `usnjeno` zgodbo s passatom. Na zalost takrat ni bilo nic v garanciji, tako da upam da se je to kaj spremenilo.

Sem pa razmisljal da bi kdaj kasneje dal usnje naredit kar na boxmarku. Koliko sem slisal da nardijo tudi po narocilu, samo je vprasanje

ce samo za tiste proizvajalce avtomobilov za katere oni ze tako ali tako proizvajajo. 

Vprasanje je seveda tudi cena potem. Sem tako iz tretje roke slisal da je dal 1500 EUR za cliota, kar se mi ne zdi over the top, tako 

da nisem cist preprican v resnicnost podatkov.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?ivjo, 

kot lastnika Mazde3 (revolution), ki sem jo nabavil letos aprila, bo potrebno po?asi kupiti zimske gume...imate kak?ne predloge, glede na to, da je to moj prvi avto.

Hvala, lp Nejc

Napisano

oktobra so dobre cene, kaksen mesec pred zloglasnim 15, novembrom

Ej...samo testi novih zimskih gum so ?e takrat??? ...tudi mene malo zanima,dobra zimska guma za Mazdurino..!p

Napisano

jaz bi rekel da rabimo za mazdurine, predvsem tihe gume, ker zvo?na izolacija je malo boga :)

Ej...se strinjam...in da dobro dr?ijo..lp:-):-):-)

Napisano

Testi bojo ze prej

Drugace pa poglej mal po avto.netu mogoce bos najdel kaka rabljena alu

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

saj imamo vsi z novimi trojkami, plus sme?no bi zgledal s 15", ?e s 16" mi sme?no zgleda. Vsak dan bolj :)

Saj vprasanje, ce sploh gredo gor 15".... Ce je podobno kot pri sestici, je omejitev velikost diskov...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ne vem kako je pri drugih Mazda zastopnikih, jaz sem sel do Ferka gledat za zimske gume in jeklena platisca za zimo. Pravijo da bodo ali pa zdaj ze mogoce imajo ponudbo zunaj. 

Kolk mi je rekel tam,  bo cca 600 EUR, gume in platisca, pa bojda nekaj razlicnih modelov gum na izbiro. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.