Katerega avtomobila si ne želite imeti parkiranega v svoji gara?i?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem že enkrat po testu realno napisal, da mi je tudi dino 140 ok za vozit, ampak na isti relaciji, isti dan in tekoč promet je razlika med njima cca 0.5 L. Pri nekaterih vidim, da je celo 1.5 L. Se pa vprašam kako lahko primerjate X2.0 in dino 2.5 motor🤔 To je isto kot, da bi primerjal prejšnjo 3ko 1.6 in 2.0...... Hipotetičo rečem kaka bi pa npr. bila razlika pri X2.5 in dinom 2.0 🤔 Mislim, da vsi vemo kakšna. To se tako ne da primerjat ampak testirat, skolkulirat in se odločit za X ali dino 🤔. Isto kot za kolesa 16"ali 18".... Jaz bi danes kupil dina glede na vse kar dam na papir in primerjam. Takrat pa je bil g165 za dva jurja manj dosti slabša izbira kot pa X186 Sem pa zelo zadovoljen in samo čakam na izid nove CX-30.....
-
Glih tolk kokr te košta žena, da se obleče, te košta ljubica, da se sleče...
-
V vaški gostilni sedijo za mizo štirje pijančki. Tišina ... Čez nekaj časa pa en od njih rigne. Drugi čez nekaj časa prdne, kmalu zatem pa tretji pokozla celo mizo. Nakar četrti ves besen vstane in zakriči: - "A boste že nehal debatirat o Golobu?!"
-
Po eni strani zavračajo soglasja za postavitev sončne elektrarne, po drugi strani jih bodo zakonsko zahtevali povsod, celo na stanovanjskih hišah... Obvezna postavitev sončnih elektrarn tudi na hišah, sicer sledijo globe WWW.ZURNAL24.SI Med stavbami, na katerih bo obvezna postavitev sončne elektrarne, so poleg javnih in nestanovanjskih stavb tudi stanovanjske stavbe, in to ne glede na velikost.
-
Taka jutri moja Mazga... "Jaz imam cruiserja, le česa bi se bal ..." WWW.ZURNAL24.SI Če bi morali izbirati eno samo vozilo za poskus pobega pred naravno ali človeško apokalipso, potem je odgovor verjetno znan že skoraj 80 let. Ali je land cruiser še kos nalogi, smo preverili z najnovejšo generacijo... Samo še sedmico na Lotu moram zadet...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.