Pri novem sem spremljal olje, narejeno 16.000 km, nivo olja vedno isto, le barva olja se je spreminjala
Da bi pri 9000 km avto spil olja od maximuma do opozorila, brez da bi porajtal, pa ne verjamem.
Sem imel Zastava 101 1300, je pila olje, samo si tudi zavohal, da ga pije
Lahko da na servisu vlijejo drugo olje. Ali pa premalo. Bom bolj spremljal. Pa takoj po servisu preverjal nivo.
@Jest - pred tremi leti sem tudi sam imel v izboru Teslo. Ampak to je še hujše, Tesla je res dolgočasna znotraj. Pa brez poličke, meni se to zdi tako nepraktično, da to ni res.
Pretehtalo pa je na koncu to, da nikakor ne mislim s svojim denarjem podpirati bedarij, ki jih počne Musk (s svojimi prijatelji). Da bi dobesedno svoj denar dajal takšnim bumbarjem ... to pač ne, "glasujem tudi s svojo denarnico".
Že nekaj časa tudi sam gledam, pa je sedaj pri teh modernih avtomobilih (predvsem EV) res veliko nerodnosti. Saj tudi pred leti ni bilo avtomobila, pri katerem ne bi našel nerodnosti/napak, ampak sedaj je takšnih napak res veliko. Ta svet je čisto zblojen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.