Mobilna telefonija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Agerg ne se razburjat... jaz te čist dobr razumem kaj si želel povedat in ti dam prav. Kotpraviš,asistenčni sistemi blažijo napakevoznikov a jih ne odpravljajo.
-
Skrajno desni cerkvenjaki, ki so ... pazi to... proti Janši. So ga kr dobr okurcali. Zabavna reč tako, da @Slivka, a so ti zato čudni, kljub temu da so desni.😄
-
A ni tko, da so vozila z električnim motorjem ful pocen za servisiranje oziroma jih sploh ni treba na servise vozit. Tko nas prepričujejo EV verniki. Kona že razgraja, da rab servis pa še nima 15kkm, ta e-mtb pa tud prav, da rab vse živo za zrihtat.
-
Ja, Slivka. Vse to verjamem kar sem napisal. Glede mladega voznika ni letelo na dotični primer ampak na splošno in je to spet dejstvo, da šele s toliko leti in kilometri pridejo izkušnje predvidevanja v veljavo. Ki smo jih pa dobili ravno s tem dvojim - leti in kilometri. Drugače pa ja - asistenčni sistemi se ne imenujejo brezveze asistenčni. Voznikova polna prisotnost je še vedno nujno potrebna. V njihovo nekoristnost me pa ne boš prepričal. Na 6ki jih imam kar nekaj in so že prav prišli. Še ena pomoč, ki jo lahko izkoristiš, če gre veliko narobe. Mislim, en dokaz ti je veliko manj mrtvih na cestah odkar je vse to v avtih. Poleg izrednega napredka pasivne varnost v zadnjih 20ih letih. Pa kolikokrat naj še to napišem, da bo jasno?
-
Ne glej čez teden... vikendi so merilo, ker v služb moraš prit, na morčija pa ni glih nujno.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.