Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kdo pa je rekel, da grem dol z japke? ;) 

Fajn pa je imeti se kaj drugega, da imam lahko lastno mnenje o tem… Res pa je, da Androida nobenega nimam vec… ker so vsi pocrkali… ;) Imam pa se en Windows Phone… Lumio 950, ki je se delujoca… Sem jo ravno vceraj prizgal, ko sem nekaj testiral MMS ;) … 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz bi nabavil S23 samo zato ker nima EXYNOSA, da probam če je res to kar se govori in piše :) Ampak čakam na kako akcijo, da bodo dal še kako uro zraven recimo :D

Napisano
1 hour ago, Jest said:

Kdo pa je rekel, da grem dol z japke? ;) 

Fajn pa je imeti se kaj drugega, da imam lahko lastno mnenje o tem… Res pa je, da Androida nobenega nimam vec… ker so vsi pocrkali… ;) Imam pa se en Windows Phone… Lumio 950, ki je se delujoca… Sem jo ravno vceraj prizgal, ko sem nekaj testiral MMS ;) … 

Lumia od Nokie ni bila slaba. Škoda da so jo povozili drugi.

Napisano

Mal pocasna je danes. ;) … ampak se vedno deluje…

EA87189A-A057-4C2B-9B09-567A028B6D94.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

Jaz bi nabavil S23 samo zato ker nima EXYNOSA, da probam če je res to kar se govori in piše :) Ampak čakam na kako akcijo, da bodo dal še kako uro zraven recimo :D

To je trenutno najboljši pametni telefon......🙃

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Veliko preveč denarja za en kos plastike. Ne razumem, kaj ima toliko boljšega kot en telefon za recimo 500€.

Edino to, da je fensi in drag. 

Pravijo,da fotoaparat. Za kako resno fotografiranje ali pa kak natečaj fotografije itak ne pride v poštev. 

Za ogled amaterskih fotografij na telefonu pa itak ni neke drastične razlike. Velika večina  ne bo opazila razlike v fotografiji slikanimi z onim za 500€ in tem za jurja+. 

Napisano

In zakaj potem isto ne velja po tvojem mmenju povsod? Zakaj enkrat razmisljas tako, drugic drugace… Vecina recimo tudi ne bo opazila razlike med Dacio in Mercedesom (ali Mazda, ko smo ravno na Mazda forumu) … Pa si vseeno veliko vec denarja zmetal za Mazdo in zanicujes Dacio (ali druge cenejse avtomobile) ;) 

• Všeč 2
  • Zmeden 1
  • Hvala 1

lp

Thomas

image.png

Napisano
7 hours ago, Bini said:

Hja, najboljši ali ne, s tem se ponavadi ne obremenjujem, vem pa da je precej dober telefon. Druga stvar pa je, da je pa cenovni rang precej visok in, če pogledaš v kakem pogledu res ni vreden tega. Če imaš pa telefon potem 4-5 let pa recimo, da se nekako amortizira :)

• Všeč 3
  • Hvala 1
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

In zakaj potem isto ne velja po tvojem mmenju povsod? Zakaj enkrat razmisljas tako, drugic drugace… Vecina recimo tudi ne bo opazila razlike med Dacio in Mercedesom (ali Mazda, ko smo ravno na Mazda forumu) … Pa si vseeno veliko vec denarja zmetal za Mazdo in zanicujes Dacio (ali druge cenejse avtomobile) ;) 

Ne mešati jabolk in hrušk. Avto je dandanes nuja. Če boš povprečnega voznika posadil v mazdo ali dacio, bo vsak opazil razliko. Tako vizuelno kot v sami vožnji, da ne govorimo o varnosti. 

Pri avtomobilih ni zastonj razlika v ceni. 

• Všeč 1
  • Haha 3

Napisano

Prav tako, kot je avto danes nuja, je tudi mobilnik danes nuja :P ... Glede razlik... Marsikomu je cisto vseeno, kako avto izgleda... vazno, da se lahko z njim pelje... Tako kot je pri mobilniku marsikomu vseeno, kaksen je... vazno je, da se da telefonirat in it na Facebook ali Tik Tok :D ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 12 urami je SpEkTr napisal:

Saj so že prejšnji imeli snapdragon

Zajem v spletu_3-3-2023_84834_www.tomsguide.com.jpeg

Napisano
pred 9 minutami je robertk6 napisal:

Saj so že prejšnji imeli snapdragon

Zajem v spletu_3-3-2023_84834_www.tomsguide.com.jpeg

Ampak ne povsod... To je bilo za US model... v Evropi kolikor vem, so prodajali model s slabsim Exynos procesorjem ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 13 minutami je Jest napisal:

Ampak ne povsod... To je bilo za US model... v Evropi kolikor vem, so prodajali model s slabsim Exynos procesorjem ... 

Potem tile lažejo??? 

Zajem v spletu_3-3-2023_91659_www.sammobile.com.jpeg

Napisano
Tudi moj S20 FE naj bi imel Snapdragon načeloma?
Močno dvomim, moj s20fe ima :
e47a0bb35a6aab1d264ca9283b521c58.jpg

Evropski modeli imajo večinoma exynosa ki je bolj potraten z energijo
Napisano

Saj ne, da bi ga kupil ampak kar je res je res😉Eni si ga privoščijo tako ali drugače.... 😉

Napisano

Trenutno imam p20 in sem ful zadovoljen, dela že 3,5leta bp... 👌

Če mi odpove bi bil moj izbor Xiaomi 12 ali mogoče 13 če mu še malo pade cena. Za 400-500€ najboljši nakup, trenutno.... 👌😉

Kakor za koga.... 🤔

Napisano

Jaz imam šaomi 11Turbo pro :bravo: 

Eno leto BP. Samsung mi je crknil en mesec po izteku garancije...:blink:

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Jaz imam šaomi 11Turbo pro :bravo: 

Eno leto BP. Samsung mi je crknil en mesec po izteku garancije...:blink:

A to k ma turbino pol ko odkleneš mal počakaš da se segreje, da ga ne obremeniš mrzlega?

Napisano
pred 4 minutami je NevLado napisal:

A to k ma turbino pol ko odkleneš mal počakaš da se segreje, da ga ne obremeniš mrzlega?

Normalno:bravo:

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.