etcho Napisano sobota ob 21:42 Prijavi Napisano sobota ob 21:42 Kot bi rekli tu na forumu, Telekom je “premium“. 🙂 5 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 22:07 Prijavi Napisano sobota ob 22:07 Je pa tako, da gledam tudi na ceno. Skačem vedno med Telekomom in A1. Ampak trenutno imam na A1 2 cifri, srednji paket -50% za vedno -povezane cifre. Pa sem na 9€ na cifro, Telekom ne pride blizu temu nikoli. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Po večini je vedno tako, da je vse kvalitetno, hitro in poceni - ampak vedno lahko vzameš samo dvoje. Če je hitro in poceni, ni kvalitetno. Če je hitro in kvalitetno, ni poceni. Če je kvalitetno in poceni, ni hitro. Tudi tu je tako: če je omrežje kvalitetno in stabilno, ni poceni (Telekom). Če je poceni, dela, kakor dela... Da bi bil pa kak operater kvaliteten, stabilen in poceni - rad bi zvedel, da grem še jaz tja... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 10 minutami je Slivka napisal: Če je hitro in kvalitetno, ni poceni. Najmanj se vseeno naserješ pri tej možnosti. 2 Citiraj
godlike Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 48 minutami je Slivka napisal: Po večini je vedno tako, da je vse kvalitetno, hitro in poceni - ampak vedno lahko vzameš samo dvoje. Če je hitro in poceni, ni kvalitetno. Če je hitro in kvalitetno, ni poceni. Če je kvalitetno in poceni, ni hitro. Tudi tu je tako: če je omrežje kvalitetno in stabilno, ni poceni (Telekom). Če je poceni, dela, kakor dela... Da bi bil pa kak operater kvaliteten, stabilen in poceni - rad bi zvedel, da grem še jaz tja... Ma daj. Žlahta sredi mesta je v luknji zaradi blokov, ne dela Telekom in ne A1. Je moral it na Telemach. Poznam tudi take ki so na Kapli na Kozjaku doma. Telekom luknja, A1 pa piči na polno. Ja Telekom mi je delal malo boljše kot A1. Ampak to opaziš 2x na leto. Recimo kaka gruča ljudi na koncertu. Drugače pa dela b.p., doma in v tujini. Ne bom na Telekomu za 20-30€ več na mesec, samo za to, da bo Telekom. Potem ne vem zakaj vozimo/te Mazde. Nimajo premium cene. Potem niso kvalitetne. Tvoje sklepanje 🫣 Kak že rečeš: Pustimo stat. Čeprou nisem kmet s kribou, vseen tanar tabr ne razumem. 3 Citiraj
SeekK Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) dne 28. 2. 2026 ob 23:07 je godlike napisal: Je pa tako, da gledam tudi na ceno. Skačem vedno med Telekomom in A1. Ampak trenutno imam na A1 2 cifri, srednji paket -50% za vedno -povezane cifre. Pa sem na 9€ na cifro, Telekom ne pride blizu temu nikoli. Tole ne bo držalo, mam trenutno ženo in mamo na Telekomu za 6€. Je pa res da je zraven povezan tud internet in TV. Praktično selim na dve leti zaradi interneta in TV in je bila taka akcija za telefone zraven.. Se pa drugače strinjam s tabo, očitno smo na nezakompliciranem območju, jst tud selim od operaterja do operaterja, glede na akcije...uporabniki ne opazijo razlike. Sam imam pa že leta službeno, tud nimam težav, neglede na komu smo. Če si na nekem območju, kjer so luknje v omrežju, vzameš tistega, ki dela, drugače si predstavljam da se ti meša.. Popravljeno pred 2 urama od SeekK 2 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je SeekK napisal: Je pa res da je zraven povezan tud internet in TV. Praktično selim na dve leti zaradi interneta in TV in je bila taka akcija za telefone zraven.. Sem specialec glede TVja. Želim imeti Conax kartico in to podpira samo lokalna kablska. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.