Slivka Napisano sobota ob 20:11 Prijavi Napisano sobota ob 20:11 Neki ne štima... Capri III. je imel V6 z delovno prostornino 2,3 litre in močjo 85 kW, ta prodajalec pa navaja moč 115 kW... 2 Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 07:31 Prijavi Napisano nedelja ob 07:31 pred 11 urami je Slivka napisal: Neki ne štima... Capri III. je imel V6 z delovno prostornino 2,3 litre in močjo 85 kW, ta prodajalec pa navaja moč 115 kW... Jaz ko sem prebral motorno moč, sem si ravno rekel; "matr kakšna konjenica že ob letu mojega rojstva, ko je fotr vozil Hrošča 1200J s 34-telički" :)) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano nedelja ob 15:23 Prijavi Napisano nedelja ob 15:23 Sej se je sam zmotu v merskih enotah - vnesel je 115KM v polje za kW. 85kW je namreč 115KM. Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 17:12 Prijavi Napisano včeraj ob 17:12 Tale C30 se mi zdi kar veliko avta za dobrega tisočaka. Kaj mislite? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21009121&display=Volvo C30 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 21 minutami je Boss napisal: A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Babji Volvo, ja. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 31 minutami je Boss napisal: A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Drugače en oftopic, tudi Z4 E89 so oblikovale ženske...vem, ker se kr zanimam za ta avto zadnje čase Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.