Jest Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Nismo samo slovenci... tudi drugje je isto... Tudi na nemskih forumih ponavadi porocajo o obvestilu glede nove verzije kaksen mesec po izidu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
kupid Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 Ja to je samo zapoznelo obvestilo za decemberski update. Citiraj
Boss Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 A so v tej verziji ?e popravili omejitve recimo pri biv?i cestninski Log in Torovo? Jaz namre? ?e nisem ni? updejtal. Citiraj
Jest Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 A so v tej verziji ?e popravili omejitve recimo pri biv?i cestninski Log in Torovo? Jaz namre? ?e nisem ni? updejtal.Ja... Log in Torovo je koncno OK... tista proti obali pri Kozini pa se nima popravljenih omejitev... Za te recimo vem... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 Jaz ?e ne vem, kaj storiti glede te navigacije, ali pustiti tako kot je, pa? ne bo vse pokazala prav, kupiti na e bayu za enkratno posodobitev ali kupiti tri letno posodobitev. Hm... Citiraj
KAALman Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Kupil triletni updejt v?eraj... 2 Citiraj LP KAALman
zosek Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Kupil triletni updejt v?eraj... Kolko pa stane 3 letni update? Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Kolko pa stane 3 letni update? https://infotainment.mazdahandsfree.com/navigation-updatemymaps?language=sl-EU Ce potrebujes pa spletne storitve (ki mimogrede v Sloveniji niso uporabne, ker se vedno ni nobenega ponudnika informacij o stanju na cestah - lahko edino preveris cene goriv in uporabis krajevno iskanje ter pogledas vremensko napoved) pa so cene sledece >> https://infotainment.mazdahandsfree.com/navigation-connectedservices?language=sl-EU Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
zosek Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Hvala. Mi je potekla tudi meni naro?nina letos. Za to ceno pa je bolj ekonomi?no ponovno prek ebaya novo kartico naro?it. 1 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Hvala. Mi je potekla tudi meni naro?nina letos. Za to ceno pa je bolj ekonomi?no ponovno prek ebaya novo kartico naro?it. Nevem, ce je bolj ekonomicno... Ker tiste ne mores posodabljati... in vprasanje, kaj bos dobil na kartici (ali bo res na njej cisto zadnje stanje ali bo recimo spomladanska posodobitev za 2019) ... Tako kartico iz eBaya lahko uproabis samo prvic, ko avto se ni imel vstavljene in registrirane navigacije... Potem je VIN zabelezen in ne mores kar tako kupit drugo kartico z drugo serisjko in jo aktivirat ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 ?e je vse ok, se sigurno bolj spla?a. Za 25 eur!! Prej preveri, kaj to?no je na kartici (kateri update), pla?a? s paypalom ,da si za??iten ?e gre karkoli narobe. Ko izzide uradni update naro?i? kartico in je to to. Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Kot ze napisano... jaz ne razumem tega, kako lahko za avto daste 20 jurjev, ali vec... potem pa iscete vec kot ocitno nelegalne ali napol legalne variante za to, da bi prisparali 100? ... Ampak OK... vsak bo zase vedel, kako in kaj ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 A zakaj nekdo na forumu je enkrat rekel, da ?e ne bi na tak na?in to po?eli, pol si tut tazga avta ne bi mogl kupt To je bzv debata. Nekdo ima prioritete pa? druga?ne. In ?e se ne pusti lupit, jbg. Itak nobenega direktno ni o?kodoval, kot recimo pri ?raufanju DPFjev dol iz avta Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Noja... kupis tisto, kar si lahko privoscis ane? Ce si ne mores privoscit najnovejsih nadgradenj, jih pac ne uporabljas... Niso namrec zivljenjskega pomena ... in se da tudi brez tega prezivet ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 To?no tako. Po drugi strani, se da pre?ivet najbr? tudi s tisto kartico za 25 eur Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 In spomladi bo izsla nova posodobitev... in bos spet moral dati 25? ... pa jeseni se ena... in bos spet dal 25? ... in ce to potem preracunas, si po dveh letih ze zapravil toliko, kot ce bi uradno kupil triletno nadgradnjo ... S tem, da pri uradni nimas problemov... pri neuradnih se pa zlahka zgodi, da dobis nekaj drugega in moras spet posiljat nazaj... Eh... saj je brezveze... vsak naj naredi tako, kot se mu zdi, da je prav... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Matick Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Sej, ce mal drugac pogledas, 180EUR za 3 leta posodobitev, ali pa 240EUR (to je bilo oktobra 2018) za nadgradnjo na android auto, pa imas dozivljensko zemljevide (ali pa dokler google ne zaracuna) Ko sem jaz kupu kartico, sem jo samo za to ker 40 napram 240 mi je blo bolj logicno, in tudi tistih parkrat ko rabim navigacijo mi je bilo to kul, ce bi mi pa takrat rekli na servisu da ker sem glih pri njih vzel avto, da mi pa dajo neki popust na nadgradnjo na android auto, bi pa verjetno takrat to vzel Citiraj
jstdoma Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Kot ze napisano... jaz ne razumem tega, kako lahko za avto daste 20 jurjev, ali vec... potem pa iscete vec kot ocitno nelegalne ali napol legalne variante za to, da bi prisparali 100? ... Ampak OK... vsak bo zase vedel, kako in kaj ... Ne vem zakaj so karte oziroma posodobitve tako drage! ?e kupi? Garmin navigacijo s kartami je vse skupaj z aparatom cca 100? :ne vem: :ne vem: :ne vem: Citiraj
SpEkTr Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 ?e updejta? 1x na leto, je pomoje ?ez glavo. Itak pa, s tako brzino kot se spreminja cestna infrastruktura (kro?i??a) bo vedno kak izpadel, tudi ?e bo? imel zadnji update 1 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Ne vem zakaj so karte oziroma posodobitve tako drage! ?e kupi? Garmin navigacijo s kartami je vse skupaj z aparatom cca 100? :ne vem: :ne vem: :ne vem: Samo s tem, ko uproabljas Googlovo navigacijo, Google s tvojimi podatki sluzi na drug nacin ... Dovolit jim moras namrec kar cel kup zadev, da ti navigacija deluje ... Pac imajo drugacen poslovni model... in sluzijo z obdelavo podatkov ... to, kar ti dobis uporabnik in mislis, da je brezplacno, pa je samo "bonboncek" ... Mogoce je navidez zate res brezplacno, ker ni treba direktno kupit oz. placevat storitve ... vendar pa brez uporabnikov tudi storitev ne bi mogli nudit... recimo podatek o pretocnosti prometa dobijo s tem, da pac preverijo, koliko mobilnikov se hkrati giblje na enem mestu... in s kaksno hitrostjo... Tukaj je recimo en neadevn primer, ko je nekdo na tak nacin naredil virtualni zastoj, ker je v vozicek dal 99 mobilnikov, ki so bili aktivni in se s tem vozikom sprehajal po ulicah ... https://www.vecer.com/kaj-ima-skupnega-99-mobilnih-telefonov-s-prometnim-zamaskom-10124646 https://siol.net/digisvet/novice/99-balonov-pardon-telefonov-zmede-googlove-zemljevide-517909 https://www.dnevnik.si/1042921352 https://www.wired.com/story/99-phones-fake-google-maps-traffic-jam/ 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Jaz mislim, da je enkrat na leto dovolj za posodobitev in si nekako pomaga? v redu z njo. Se pravi, da? 25?,drugo leto spet in tretje ?e enkrat. In si zapravil 75? in se bo? dokaj posodobljeno vozil okrog. Nisem siguren, ampak kako leto je na voljo samo ena posodobitev. Edino kar je, je to, da se malo zafrkava? z in?taliranjem. Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Vedno sta vsaj dve posodobitvi na leto... tako tudi pise... Lani so bile recimo tri... ena januarja... ena februarja in ena decembra... Januar 2019>> http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=405827 Februar 2019 >> http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=406332 December 2019 >> http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=425065 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 ?udno, kakor jaz vem sem jo samo enkrat posodobil. Se pravi, da lahko pre?ivim tudi z eno posodobitvijo na leto in pridem povsod, kamor ?elim. Citiraj
Matick Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Glihkar opazu da mi je po 3 updejtih na racunalnniku vzel 20GB prostora z nepotrebnimi fajli Citiraj
SpEkTr Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Thx, pr men pa 13gb...sem ?e zbrisal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.