Danes pa sva z Etcho - jem odfurala eno "heavy metal" varianto. Vsi traili in makadamske poti so razriti do golega kamenja, vse polno lukenj, podrtih dreves. 🙄 Zadnji nalivi so res naredili štalo po slovenski Istri. Drugače pa super giro z veliko višincev.
Gleženj vzdržal torturo. 😊
Meni je pa na 6-ki kazalo tudi samo 600 km, ko sem naredil rekord od KP do Ljubljane. 😊 In enkrat, ko smo se spuščali 25 km iz prelaza passo Pordoi, mi je pokazalo 1on tankanju 1320.😊 Sanja svinja kukuruz.
Ko se use porihta bo čipan, nova odmična bolje odvaja pline iz cilindrov, mislim da bo nekje 220hp varnih bom videl kok hitr bo EGT (temperatura izpušnih plinov) naraščav. Varno je 800c max potem začne motor zmnaševati moč, če bi dvignil limit na 900c bi dobil še nekaj moči sam ni več varno, ker ima izpušni kolektor intergriran v glavo, plini dlje časa ostajajo v glavi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.