sportman333 Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 25 minutami je hermelin napisal: kontakt za premaz podvozja Kam te je usmeril? Tri krone ali kak drug kontakt? Hvala za info.... Citiraj
hermelin Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar (urejeno) pred 2 urama je sportman333 napisal: Kam te je usmeril? Tri krone ali kak drug kontakt? Hvala za info.... Še čakam, da mi pošlje. Sporočim, ko dobim. Popravljeno 23. januar od hermelin 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar A ti je povedal, da se moraš zdaj naročiti že za 2027? Citiraj
hermelin Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar (urejeno) Kaj sta ga pa to pila? Jaz: edit: aja a o kronah govoriš? Popravljeno 23. januar od hermelin Citiraj
g.Wankel Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 6 minutami je hermelin napisal: Kaj sta ga pa to pila? Jaz: edit: aja a o kronah govoriš? Ja, če so ''Tri krone'' (kar je verjetno predlagal, ker je skoraj na njegovih koncih), potem je čakalna doba kar dolga in se je fajn prej naročiti 1 Citiraj
sportman333 Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar Jp jaz sem se naročil avgusta 25 in sem imel termin novembra 25, pa so me obvestili da so za nekaj časa prekinili delo (smrt v družini), pa sem jih zdaj spet kontaktiral v jan 26, da vidim situacijo....(ni pa teh majstrov veliko v teh koncih) 1 Citiraj
hermelin Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar (urejeno) Ja klinc, potem se pa kar naročim. Če bo poslal Pelko kak drug kontakt pa prekličem, ker saj pravim, ni še povedal kam me pošilja. Hvala! Popravljeno 23. januar od hermelin Citiraj
Janez007 Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar Tale zadnja debata glede zavornih ploščic se je verjetno nanašala na Mazdo 6 z avtomatskim menjalnikom? Ker pri ročnem menjalniku po mojih izkušnjah in načinu vožnje ploščice zdržijo cca 50% prevoženih km več. Torej pri AT okoli 55.000 km, pri ročnem okoli 85.000 km. Govorim o avtih z neprevrtenimi km. 😁 3 Citiraj
50keda Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Na mojem AT so zdržale do 85k km, tk da ne vem od kod vam takšna statistika. Čisto odvisno je kako voziš, so pa nekje skrajne meje, katere pač nebi pogojeval z ročnim vs. avtomatskim menjalnikom. Citiraj
Boss Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Mislim, da je največ odvisno od voznika kako ploščice pobira in pa seveda, če živiš v nekih hribih in je treba bremzat za v dolino... tam je boljš MT kot pa AT kar se dolgovečnosti ploščic tiče. 2 Citiraj
hermelin Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar G165 manual. Samo se pač kdaj afnam po hribih pri starših in hitro pobere. Pelko je pa poslal kontakt za mstyling.net, kar je verjetno mišljeno zaradi želje po trših vzmeteh. V čertek grem k njemu in ga bom takrat še enkrat za podvozje vprašal. 1 Citiraj
NevLado Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar dne 24. 1. 2026 ob 12:47 je Janez007 napisal: Tale zadnja debata glede zavornih ploščic se je verjetno nanašala na Mazdo 6 z avtomatskim menjalnikom? Ker pri ročnem menjalniku po mojih izkušnjah in načinu vožnje ploščice zdržijo cca 50% prevoženih km več. Torej pri AT okoli 55.000 km, pri ročnem okoli 85.000 km. Govorim o avtih z neprevrtenimi km. 😁 Jaz sem pri 95620km menjal prvič 1 Citiraj
Janez007 Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar pred 7 urami je NevLado napisal: Jaz sem pri 95620km menjal prvič Prevrteni? 😁 Citiraj
NevLado Napisano 28. januar Prijavi Napisano 28. januar dne 27. 1. 2026 ob 17:55 je Janez007 napisal: Prevrteni? 😁 Za avtomatika se mi zdi to še velika kilometrina Citiraj
godlike Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar (urejeno) Zimmerman diski in ploščice. Oboje totalno razočaranje. Obe strani sta valoviti. Ta ima še razo noter. In to na ca. 3000-5000km. Popravljeno 23. februar od godlike 1 2 Citiraj
Alex Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar pred 1 uro je godlike napisal: Zimmerman diski in ploščice. Oboje totalno razočaranje. Obe strani sta valoviti. Ta ima še razo noter. In to na ca. 3000-5000km. A se samo iz te slike zdi, da so rahlo "zažgani"? Citiraj
godlike Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Mogoče. Al zažgani al umazani. Danes ga nisem rezal dol. Ker sem po izredno ozki cesti se spuščal. Stare sem 2x prežgal pa so bli modri/vijolčni, nikoli pa niso imelo krogov na otip. Citiraj
50keda Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar (urejeno) Povprečne izkušnje mazdinih lastnikov, samo da ti nimaš mazde, ka je zej to se bolezen širi tudi na druge znamke? Popravljeno 24. februar od 50keda 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.