Skoči na vsebino

Kava


Shrek

Priporočeno sporočilo

  • Odgovori 3,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

pred 2 urama je Janez007 napisal:

🙂Danes mi je šlo bolje, vse tako kot mora biti. 

 

Pa še malo zaloge v kleti - zadnjič sem jo v Splitu v Lidlu nabavil 5kg ... po 9€/kg. V Hrvaških Lidlih imajo skoraj vedno v akciji Barcaffe po ugodni ceni.

 

20230805_082448.jpg

 

20230805_082539.jpg

 

 

Ja in isto je z radensko, se splača vzet.

 

Po drugi strani je pa žuja pri nas ceneje kot dol...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Cena polna je skoraj 43k..,na koncu pride 36k..,vendar mi ga nočejo za gotovino prodat..,torej morem vzeti lizing vsaj za eno leto..,in pridem na skoraj 37k..,ne diši mi ,ker Mazdo lahko plačam in odpeljem takoj. Ma so ,da nočjo keša 😜
    • Dobil dobro ponudbo in za 95€ naročil nov procesor ryzen 5 5600x
    • Tudi za ostale,katere zanima za nakup vrtalnega vijačnika...dobri vodiči čez vse klase razdeljeno po znamkah.   Milwaukee   Makita   In še novinci   Metabo Novi 3-hitrostni "Metal" modeli t.i. LTX-3 (jaz imam še starejšo varianto). Pazi-quick glave in bit-jastavki tega novejšega sistema pašejo samo na te vijačnike,ker ima gred večji fi...res bolj samo za industrijo in obrtnike-kovinarje . Tudi tukaj predstavljena posebna verzija Metabo GB (Gevindebohrer) z elektroniko za rezanje navojev.   Bosch - 4 leta star posnetek. Novejši posnetek   DeWalt   Festool   Za marsikoga zanimiva kategorija močnejsih 12v vrtalnih vijačnikov...zanimiva primerjava.  
    • Neko Nedeljo k jutranji maši v cerkev prikoraka Polde. Župnika je skoraj kap. Polde poprej svoj živi dan ni prestopil praga Božjega hrama. Maša je bila lepa, in ko so verniki zapuščali cerkev, je župnik, vidno presenečen, pristopil k Poldetu: - "Človek Božji, saj ne morem verjeti, da sem le dočakal dan, ko boš začel stopati po Božji poti... Kaj te je spreobrnilo?" Polde potiho pove: - "Veste, pred tedni sem si kupil klobuk. A vendarle sem ta, precej drag klobuk, nekje izgubil. Vedel sem, da ima Lojze enak klobuk. Ker on redno hodi k maši, sem pomislil, da bi mu med mašo klobuk ukradel. V cerkvi ga ne more imeti na glavi in sem pomislil, da ga pustil zunaj... takrat pa bi ga jaz vzel..." Župnik pretreseno: - "To je vendar greh! A vendar vidim, da ima Lojze klobuk na glavi, se pravi, da ga nisi vzel..." Polde potiho: - "Veste, ko sem vas poslušal med pridigo, ko ste govorili o 10 Božjih zapovedi, sem doumel, da ne rabim ukrasti Lojzetu klobuka..." Župnik, zdaj s solzo sreče v očeh: - "Aha, torej te je zapoved 'Ne kradi' prepričala da je bolje biti brez klobuka, kot pa se za veke vekov cvreti v peklu?" Polde ponižno: - "Priznam Oče, da ni bilo čisto tako. Ko ste omenili zapoved 'Ne želi si bližnjega žene', sem se spomnil, kje sem klobuk pozabil..."
    • Ni smešno. Ni in ni smešno. Vsaj ne lastnikom Fordov...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.