etcho Napisano sobota ob 08:24 Prijavi Napisano sobota ob 08:24 pred 11 urami je Tilen5 napisal: Gorivo maš v olju Mogoče je 2-takt? 😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 08:27 Prijavi Napisano sobota ob 08:27 (urejeno) Tisti svetlejši rob na levem vzorcu ponavadi nakazuje gorivo. Ampak je v mejah normale. Dam jaz mojo mavrico? Olje, gorivo, jajca, hladilna? Popravljeno sobota ob 08:28 od Tilen5 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 09:50 Prijavi Napisano sobota ob 09:50 (urejeno) pred 12 urami je Tilen5 napisal: Gorivo maš v olju To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁 Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... Popravljeno sobota ob 09:51 od Bini Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 09:55 Prijavi Napisano sobota ob 09:55 (urejeno) pred 7 minutami je Bini napisal: To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁 Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike Popravljeno sobota ob 09:57 od Tilen5 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 13:24 Prijavi Napisano sobota ob 13:24 pred 3 urami je Tilen5 napisal: Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike Brezveznih komentarjev ne rabiš pisat... 🥴 Moja v garaži in na cesti, tvoja na odpadu... 😋😁 Hec😉 1 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 13:18 Prijavi Napisano nedelja ob 13:18 Njegova je bolj za v Sočo in ne za odpad. Ima pa prav, olje po 9km božanja ni dalo kaj skozi. 9km grobega mantretiranja pa bi bila druga zgodba. 1 Citiraj
NevLado Napisano ponedeljek ob 08:14 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:14 Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo Bini vse ok, sam gas 2 1 Citiraj
TBA Napisano ponedeljek ob 10:43 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:43 pred 2 urama je NevLado napisal: Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo Bini vse ok, sam gas To se pol da uno jedilno olje? 🤣 Citiraj
NevLado Napisano ponedeljek ob 11:08 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:08 pred 24 minutami je TBA napisal: To se pol da uno jedilno olje? 🤣 Ne, tist je pregost Jaz bom tudi probal enkrat 0w20 ulit v G194, da vidim kok bo manjša poraba goriva Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 18:46 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:46 pred 7 urami je NevLado napisal: Ne, tist je pregost Jaz bom tudi probal enkrat 0w20 ulit v G194, da vidim kok bo manjša poraba goriva Ne se hecat, ti bo dino vso olje spil... 😂🤣😉 pred 10 urami je NevLado napisal: Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo Bini vse ok, sam gas Toyota ima še redkejšo vodo 0w17, če se prav spomnem..... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 08:04 Prijavi Napisano včeraj ob 08:04 Tudi jaz v FucksWagna točim 0W20. Pa vsake toliko dolijem malo nafte... 1 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 09:25 Prijavi Napisano včeraj ob 09:25 (urejeno) Moj Ford ima 5w20 in na 18k ne pade pod minimum 😎 Popravljeno pred 21 urami od godlike 1 Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 09:53 Prijavi Napisano včeraj ob 09:53 Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:02 Prijavi Napisano včeraj ob 10:02 pred 8 minutami je dvorjan napisal: Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ... Dokler je v garanciji, ni druge možnosti... 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 10:19 Prijavi Napisano včeraj ob 10:19 (urejeno) pred 27 minutami je dvorjan napisal: Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ... Focus ima pogonsko verigo. Hkrati pa ima oljno črpalko gnano z namočenim zobatim jermenčkom. Ne vem kak nor bi moral bit, da bi točil drugo olje. Bo motor izredno hvaležen, da bo kar se razpočil od veselja. To bo razslojilo jermen in ja lep račun bo izstavljen, ko bo turbino vtrgalo ali pa oljno črpalko ustavlo. Ni kaj, kapo dol 😅 @Slivka pa lahko drugo toči, nima Ford Werke motorja. Popravljeno včeraj ob 10:21 od godlike Citiraj
Alex Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 59 minutami je dvorjan napisal: Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ... Večje neumnosti še nisem slišal. Če hočete motorju slabo (še posebaj x186 motorju) naredite to neumnost. Samo potem ne jokat, da so tej motorji slabi. pred 52 minutami je Slivka napisal: Dokler je v garanciji, ni druge možnosti... Vedno se držite predpisane vrednosti. 3 Citiraj
dvorjan Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Khm khm, kaj pa če bi kdo od vas dejansko pogledal, kaj piše v servisni knjigi?! Tudi pri novih Mazdah, kjer se uporablja olje 0W-20 - in to zgolj zaradi par deci nižje porabe in doseganja nižjih izpustov CO2, da so penali za proizvajalca manjši - v knjigi lepo piše, da lahko uporabljaš tudi olje 5W-30. Saj SkyActiv G motorji se od 2013 do včeraj niso bistveno spremenili ... Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pravkar je dvorjan napisal: Khm khm, kaj pa če bi kdo od vas dejansko pogledal, kaj piše v servisni knjigi?! Tudi pri novih Mazdah, kjer se uporablja olje 0W-20 - in to zgolj zaradi par deci nižje porabe in doseganja nižjih izpustov CO2, da so penali za proizvajalca manjši - v knjigi lepo piše, da lahko uporabljaš tudi olje 5W-30. Saj SkyActiv G motorji se od 2013 do včeraj niso bistveno spremenili ... Za Dinote in mini Dinote ne vem. Ta X motor je nov (ni dino) in je predpisano olje 0W-20. Citiraj
Jest Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama V prirocniku za Mazdo CX-30 je omenjeno tudi olje 5W-30 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 34 minutami Prijavi Napisano pred 34 minutami Na servisu ti dajo vedno 1.izbiro 0w20,zato so servisi tudi malo dražji. Ravno zadnjič, ko sem testiral G140 mi je omenil, da so za ta avto cenejši, ker ni menjave svečk na 60kkm in cenej olja... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.