Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mislim, da je pri Šeškotu homologacija v ceni in nimaš nobenih poti glede tega. Uredijo vse oni. Pa vem, da lahko gledaš, kako delajo. 

Napisano
pred 12 minutami je Shrek napisal:

Mislim, da je pri Šeškotu homologacija v ceni in nimaš nobenih poti glede tega. Uredijo vse oni. Pa vem, da lahko gledaš, kako delajo. 

👍

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Vrjamem da se hecaš.  Če ne potem pa ne vem, pač odstopanje na spojih kjer je ukrivljenost pločevine plastike enaka mora tudi barva sedet pa je lahko ookoli avta karkooli.
    • Sej te obleke se tolk hitro sušijo, da če jih daš zvečer sušit so zjutraj že suhe.
    • Definitivno takšna razlika ni tovarniško odstopanje. Kvečjemu večji nanos laka. Sem imel na prejšnji Mazdi3 isto reč, s tem, da sem kupil testno. Reklamacije ni, ker je bilo videno-kupljeno. Zadnji desni blatnik je bil temnejši (preveč laka), vendar je trgovec vztrajno trdil, da ni bil nikoli poškodovan. Ko sem jo prodajal, je bodoči kupec priskrbel mehanika in ličcarja, ki sta jo pregledala in, seveda, blatnik je bil barvan. Na srečo je bila to edina hiba in sem jo prodal, kot sva se zmenila. Tvoj primer je sigurno za reklamacijo. Vseeno odpri havbo in preveri spredaj, da ni še kaj zvito/polomljeno zadaj za odbijačem. Lahko da se poznajo sledi demontaže/montaže odbijača. Če pogledam podoben kot podobne ali enake barve, je odtenek na pločevini enak kot na plastiki:
    • Važno pa da to statistiko spremlja vedno 'neprilagojena hitrost'....ker če je cesta v pi...omejitev 90, je prilagojena hitrost 40......in so krivi mi. V Nemčiji vsakemu avtu poberejo podatke z ECUja in analizirajo, izmerijo profil gum, IN preverijo stanje ceste na področju nesreče! Pri nas pa pride z blokcom, vzame podatke, ugotovi krivdo za plačilni nalog in gre. P.S. Prišla prva slikca iz nemčije za mulca....42 na 30 - 50€. avto je še name pisan ampak slika je High resolution, se vid da ni niti obrit
    • Glede na to koliko je nivo kulture na cestah padel od koronskih casov naprej, smo se dobri...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.