Veš kaj mene najbolj moti. Kolesarim v hrib proti Gočam, sem v dolgi majici, tam se moram ustavit in dat vetrovko gor za spust,..pridm do Kodretov morm že vetrovko dol,.. pol grem naprejspet kuha,..v Branci zopet osojno sloje gor,..zravn reke vipave enkrat zima enkrat kuha,.. namest da bi naredil furo v 2urah porabim 3 sam k se preoblačim
Kle te čist razumem... sem včeraj popoldne bil na kolesu, začel pri 18 stopinjah, končal pri 13 stopinjah. Sem sicer mel gor kar hlače od trenerke pa en tanek flis. Nekak je šlo, ampak sem ugotovil, da bi rabil še cel kup opreme za jesensko in zgodnje spomladansko kolesarjenje. Ampak ne vem, če bi me vleklo na kolo v takih razmereh, tako da verjetno bi to bil nakup v prazno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.