Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 minutami je g.Wankel napisal:

Kaj pa za tabo? :D 

Sem tudi jaz v četrtek bil na magistrali in pričakoval gnečo.. od Zadra do Karlobaga sem srečal mogoče 20 avtov, do Selja je bilo že nekaj kamperjev, potem spet prazno do Krka 😆

Izgleda da so se folk naveličali magistrale.

Napisano

Mogoče se je pa folk naveličal Hrvaške:nevem: in njihovih nenormalnih cen in pričakovanj, da visoke cene še bolj privabljajo turiste, ki imajo kaj pod palcem. 

No ja sej se bodo naučili, da nastavit pravo ceno, kjer bodo vsi v poslu zadovoljni je kr umetnost.

33112_1.png

Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Mogoče se je pa folk naveličal Hrvaške:nevem: in njihovih nenormalnih cen in pričakovanj, da visoke cene še bolj privabljajo turiste, ki imajo kaj pod palcem. 

No ja sej se bodo naučili, da nastavit pravo ceno, kjer bodo vsi v poslu zadovoljni je kr umetnost.

Itak. Svak je ta teden na poljskem (Baltik) in je vse polno turistov vseh narodnosti. Pravijo, da sedaj, ko se lahko kopajo tudi gor (imajo prelepe, peščene plaže) vse manj poljsko hodi na Jadran. Počasi, če se bodo takšna poletja nadaljevala, bodi pri hrčkih samo še Slovenceljni (pašteta turisti). 

Napisano (urejeno)

Ko berem tale vaša opažanja, ki točno sledijo grafu moči, ki je bil v tej rubriki že nekajkrat objavljen ... zanimivo 😃

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.