Janez007 Napisano včeraj ob 05:57 Prijavi Napisano včeraj ob 05:57 pred 7 minutami je Modri X napisal: Bi rekel da je @Alex neverodostojen ošaben narcis Verjamem, da se samo dela takega, da je v osnovi dober človek. Izpade pa res tako. 3 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 07:47 Prijavi Napisano včeraj ob 07:47 Se pravi, da je za NORMALNEGA človeka to idealen motor v avtu. Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 08:10 Prijavi Napisano včeraj ob 08:10 Pa kdo je rekel, da smo Mazdaši normalni? Če bi bili normalni dolgočasni osebki nekje v povprečju, sigurno ne bi imeli Mazda ali bili na Mazda forumu. 🤣 Tko, da ko nam ponudijo nekaj "normalnega" nas zagrabi panika in strah. Če bi bil normalen bi mel neki VAGinalnega. 3 1 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Ne vem, če je ta test nov... 7.8.2025 Eden zadnjih svoje vrste nas je spet prepričal WWW.ZURNAL24.SI Mazda je z mazdo 6E dokončno vstopila na področje elektromobilnosti, a to ne... Citiraj
Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami (urejeno) Čuden novinar, ima kar nekaj čudnih🤔 Na začetku bolj zaspan v višjih obratih se zbudi (v tem smislu) 🫣A mu ni dovolj 8s do 100 al kaj 🤔. Kaj bi potem šele napisal za X186, ko se zbudi.... Komaj čakam, da sprobam tega 🦖.... 😉 Popravljeno pred 20 urami od Bini 1 Citiraj
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami (urejeno) Grem prebrat članek in avtor napiše naslednje glede števcev: "Voznikov delovni prostor je še vedno tak, kot smo jih vajeni iz mazd, torej precej analogen in ga digitalizirata le zaslon solidnega infozabavnega sistema in deloma digitalizirana instrumentna plošča. Ta je sicer navidezno analogna, saj tudi analognih prikazovalnikov v ugasnjenem avtomobilu ne boste videli." Malo čuden zapis, ker levi in desni števec sta dejansko analogna, sredinski pa je digitalen z izgledom analognega. Moral bi napisat, da to velja za sredinski števec. Popravljeno pred 21 urami od etcho 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Sem Mazda CX30 in trenutno se sončim in uživam v okolici Poreča. 🤣 Ker veliko govorite o mojem naprednem in zelo zmogljivem baby dino motorju 😁, pripenjam nekaj slik. Pa lepo se imejte.😀 LP 5 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami 👍, ampak manjka glavni detail, slika motorja ta vidimo tega baby dinota😆😉😆 3 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Server počepnu, iz vsazga kota 2x slikana 2 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Sploh nevem zakaj sem kliknil na temo,..sam, da sem videl to obupno črno plastiko 🙈 6 1 Citiraj
Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami (urejeno) Slikaj še hkrati levo stran števca.... 😁 Popravljeno pred 2 urama od Bini 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 4 urami je sportman333 napisal: 👍, ampak manjka glavni detail, slika motorja ta vidimo tega baby dinota😆😉😆 Tudi motor sem že poslikal, samo še moram najti čas, da naredim ožji izbor. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 12 urami je Magoče CX-30 napisal: Dino 💪 Števec je pa ima malo drugačno grafiko od moje.... 🤔 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 15 urami je GregorV napisal: Sem Mazda CX30 in trenutno se sončim in uživam v okolici Poreča. 🤣 Ker veliko govorite o mojem naprednem in zelo zmogljivem baby dino motorju 😁, pripenjam nekaj slik. Pa lepo se imejte.😀 LP Krasen avto ampak slike niso najbolj posrečene, zelo popačene.... 🥴 Kakšni so pa kaj občutki v vožnji in to🤔 Citiraj
Magoče CX-30 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 23 minutami je Bini napisal: Števec je pa ima malo drugačno grafiko od moje.... 🤔 Glih gledam ja. Da se nastavljat Popravljeno pred 1 uro od Magoče CX-30 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 10 minutami je Magoče CX-30 napisal: Glih gledam ja. Da se nastavljat Mislim na desni števec, ki ni digitalen.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.