Ne rečem...saj so CX-5 tudi prodajali z g150 motorjem...samo še preden sem svojega naročil,sem ko sem videl koga z CX-5 povprašal...in dva sta mi povedala,da je za umirjeno vožnjo OK,a da včasih zmanjka konjičev.
Jaz sem bolj med živahnejšimi vozniki,tako,da ni bilo vprašanje izbire.
Pa ne moreš za ta denar pričakovati nekega resnega motorja noter. Sicer pa, zagovorniki dinota, mini dinota in mikro dinota bodo razgrabili to cx5 z v kratkem. Je pa škoda, ker bo tudi "novi" motor Z v cx5 po letu 2027 zopet stari dobri dino, preoblečen v celofan in dodana mu bo 48 V baterija. In tako bo do leta 2050.
saj zato pa so kazni, torej če ne greš po predpisih plačaš....meni osebno, če je kazen do 100€ je vse ok, raje to, če imam ne-srečo da me najde radar, kot da bluzim 50 ali 60 kjer je evidentno da lahko voziš normalno npr 10km/h več kot je omejitev....kdaj so radarji itak na takem mestu da ti ni jasno kaj tam delajo razen to da nabirajo €.....(pa ne govorim zdaj v nekih naseljih, okolice šol, vrtcev.....)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.