Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 23. 5. 2025 ob 11:21 je 50keda napisal:

@Boss zaznavaš tuljene med 80 in 90? Kolk  si jih pumpal? Js mam zdej spredaj 2.5 zadaj pa 2.4.

Kar se tiče oprijema, ne vem kolk maš stare zdelane, sam moje bridgstonke se na dežju ne morjo primerjat niti slučajno, včeraj sem spet komentiral v avtu: "me zanima, če bodo te gume drugo leto tudi tak držale v dežju". vi vil si.

So tvoje Made in Germany? Moje majo še zdej duh to prav ne morm vrjet. Si zaznal da nenormalno bolj pobirajo kamenčke in ostalo kramo s ceste in jo mečejo v avto?

Sem šel danes pred izletom na pumpo in dopolnil spredaj na 2.6 in zadaj na 2.5. V vožnji ni razlik, tako da bo kar ostalo pri tem tlaku. So pa Made in Germany.

• Všeč 2
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Sem šel danes pred izletom na pumpo in dopolnil spredaj na 2.6 in zadaj na 2.5. V vožnji ni razlik, tako da bo kar ostalo pri tem tlaku. So pa Made in Germany.

Moje so made in Slovenia. 😄

Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Moje so made in Slovenia. 😄

Zato, ker maš drugo dimenzijo. V Savi namreč ne delajo vseh dimenzij. Tud za samo Sava znamko ne.

33112_1.png

Napisano

Jaz vozim zimske Vredesteinke, da skurim do konca. Zadnje so dobesedno na črtici, ki označuje "obrabo" za zamenjat. Zdaj v tem dežju za vikend je bla kar veselica, ko sem se vozil po AC in naletel na luže.

• Začuden 2
  • Žalosten 1
Napisano

Po zgledu mojih sodelavcev sem tudi sam, prvič v življenju, poizkusil varianto, da zimske zvozim do konca čez poletje - goodyear, 4,5 mm profila. Pa so se sredi julija začele luščit - po površini je cca dober milimeter na debelo začel odpadat profil. Takoj sem dal gor letne.

• Všeč 3
  • Začuden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 22 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Po zgledu mojih sodelavcev sem tudi sam, prvič v življenju, poizkusil varianto, da zimske zvozim do konca čez poletje - goodyear, 4,5 mm profila. Pa so se sredi julija začele luščit - po površini je cca dober milimeter na debelo začel odpadat profil. Takoj sem dal gor letne.

Tudi jaz sem na limitu tistih 4 mm in ni več varna za zimo, je za stran... in sm reku dejmo probat.. isto jo trga po koščkih ja :D 

Napisano

Fantje, dejte raje kako dobro stvar pobrat od sodelavcev in znancev. Ne pa vožnjo z rabljenimi zimskimi gumami poleti. In to po možnosti v nalivu. V tem primeru  ta kombinacija zmaga. 😉

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano

Pol se pa jaz sekiram in ugotavljam a letne s skoraj 6mm profila so še dobre za v dež. ?zmeden?

• Všeč 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Pol se pa jaz sekiram in ugotavljam a letne s skoraj 6mm profila so še dobre za v dež. ?zmeden?

No vidiš, preveč kompliciraš, se pa zato  voziš brez skrbi.... :bravo:

Napisano
pred 22 minutami je Bini napisal:

No vidiš, preveč kompliciraš, se pa zato  voziš brez skrbi.... :bravo:

Sam to pa res... bolj k se vozim s temi novimi Eagle-cami bolj se mi dopadejo. Sploh zdej k sem malo dopolnil tlak. Edina slabost, če se temu lahko tako reče - poraba bo nekoliko višja, 0.1 do 0.2 ocenjujem, da bo več.

33112_1.png

Napisano
pred 49 minutami je Boss napisal:

Sam to pa res... bolj k se vozim s temi novimi Eagle-cami bolj se mi dopadejo. Sploh zdej k sem malo dopolnil tlak. Edina slabost, če se temu lahko tako reče - poraba bo nekoliko višja, 0.1 do 0.2 ocenjujem, da bo več.

Kar se tiče porabe je res, da porabijo nekaj več, a to odtehta suverena vožnja tako na suhem kot v dežju. Še posebaj v dežju so vrhunske in navkljub  širini 245 nisem nikoli zaznal, da bi "spustile" So pa v dežju tudi Conti vrhunske. Proti Bridgestonkam so kot vesoljska ladja proti biciklu. 

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Dober si. Pirelli PZ4 pridejo s 6mm profila iz tovarne. HN varianta.

pred 10 urami je NevLado napisal:

Tudi jaz sem na limitu tistih 4 mm in ni več varna za zimo, je za stran... in sm reku dejmo probat.. isto jo trga po koščkih ja :D 

Meni je cotalo Bridgestonke pri 5.5mm, pa sem jih samo pozimi vozil.

Napisano
pred 18 urami je godlike napisal:

Dober si. Pirelli PZ4 pridejo s 6mm profila iz tovarne. HN varianta.

Sem bil prepričan, da bom vsaj 100 jurjev km naredil z njimi pol so me pa fantje kle gor na forumu tolk prestrašili, da sem se spraševal a se ni bolje polet vozit z zimskimi, kot pa z letnimi s skoraj 6mm profila. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Sem bil prepričan, da bom vsaj 100 jurjev km naredil z njimi pol so me pa fantje kle gor na forumu tolk prestrašili, da sem se spraševal a se ni bolje polet vozit z zimskimi, kot pa z letnimi s skoraj 6mm profila. 😜

Mislim, da bi bilo tam-tam nekje z varnostjo in občutkom. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.