Sem tole že vse pregledal in še par drugih EU trgovin, pa je s črnimi kar problem ja. Sicer neke variante dobiš, samo potem je problem ISO/ANSI ja in ne bom dobil vseh tipk pravih oblik. Če pa kombiniram bo pa čudno, ker najbrž ne bojo ista višina. Obstaja par cenejših izvedenk, kjer me pa mal skrbi sama kvaliteta. Verjetno bom še kar en cait gledu nemške napise 😅scheise
To gumo T005 bi morali prepovedat z zakonom. Ko sem jo zamenjal z Conti 7 je bilo dobesedno kot dan in noč. Z njo lahko voziš v suhem in mokrem enako hitro.
Tukaj je pa razlika med mini dinotom in x186. V porabi. Jaz spravim mojo cx30 na 7l/100 edino tako, da ga gonim do nezavesti, krepko preko omejitev.
Ko smo imeli trije s tega foruma na preizkušnji ta tvoj motor, smo takoj ugotovili, da pije več. S časom bo poraba mogoče malenkost padla a spet ne toliko.
Ja, no. Do konec oktobra me niso slikali. Ali pa sem bolj normalno peljal.
Kako imate drugi na Android Auto? Vam daje obvestila za stacionarne radarje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.