Nakup avta pred 2025
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Je prijatelj podedoval eno hišo. Pa ugotovi, da je njegov stric spravljal vse izvode časopisov. In pride k meni, če bi to odpeljal na odpad. Dobro, zakaj pa ne. Včeraj naloživa in danes spotoma odpeljem. Že po poti ugotavljam, da je kar nekaj teže in si mislim sam pri sebi, da bi mu rekel, da obdržim desetino 'dobička'. Pridem do odpada in na tehtnici ugotovim, da je 580 kg papirja. Potem pa presenečenje: In potem naj otroke učim ekologije in zbiram za njihove 'papirne akcije' in podobno. Ma vrzi na kup in zažgi! Za 11,60€ sva dva celo popoldne vlačila ta papir v BTjca in potem sem sam vozil to v dolino! Dobro, da je bilo spotoma (okoli 250 metrov ovinka) ker če bi šel samo zaradi tega, bi komaj potne stroške pokrilo (nafto za BTjca in dve pivi za 'posadko')...
-
Zakaj nima pameti? Za svoje ljudi je zrihtal. Na meji imajo ograjo in Madžarska ima mir pred ilegalci (mimo grede, čez vikend je Slovenija bogatejša za 125 novih ilegalcev), gorivo je za Madžare cenejše, ... ... ... Hungary first! Al kako je to že šlo... Ja, vem, ima določene poteze, ki so skregane z zdravo pametjo, določene poteze so pa take, da ga jaz samo občudujem. Ampak - nihče ni popoln. In mislim, da je Orban za Madžare naredil bistveno več kot Golob za Slovence...
-
Orban to lahko uredi oz. ima jajca to uredit, naše pokveke pa ne...
-
Ne pravim, da sem star, ampak to smo mi delali v osnovni šoli pri likovni vzgoji za svoje starše...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.